ASSOCIATED PRESS:SUTE DE PERSOANE PROTESTEZA IMPOTRIVA REGIMULUI NEONAZIST BASESCU LA TIMISOARA!

7 oct.

Presa străină: Sute de persoane protestează împotriva guvernului în Timişoara.

Mai rău ca pe timpul lui Ceauşescu
Mitingul a 200 de oameni supravegheat de lunetişti ca să nu-i deranjeze pe Boc şi Boagiu.


Mai mulţi tineri care protestau vineri la Timişoara în faţa sălii în care se desfăşoară şedinţa PDL au fost ridicaţi de poliţie, după ce liderii pedelişti au fost huiduiţi de protestatari la intrarea în sală, anunţă antena3.ro. Protestul anti-PDL a fost supravegheat de lunetişti care se aflau pe clădirile din jur.

Aproximativ 200 de persoane, membre ale unor sindicate, precum şi lideri ai PSD Timiş, au protestat, vineri, în faţa Centrului Regional de Afaceri Timişoara, unde s-a desfăşurat o convenţie a PDL.

Protestatarii au fluierat şi au scandat „Jos Guvernul Boc”. Pe pancartele lor scria „Corupţie generalizată”, „Şomaj în masă”, „Salarii scăzute”.

Oamenii erau nemulţumiţi de faptul că protestul lor a încercat să fie mascat cu mai multe autobuze de cei din PDL, astfel încât demonstraţia să nu fie observată din sala de şedinţe.

În plus, protestatarii i-au acuzat pe reprezentanţii Jandarmeriei că au încercat să-i intimideze şi că i-au ameninţat cu amenzi.

Potrivit unor imagini difuzate de Antena 3, protestul anti-PDL a fost supravegheat de lunetişti care se aflau pe clădirile din jur.

Emil Boc şi ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, au participat la şedinţa de vineri a PDL din Timişoara.

Presa străină a dat o ştire despre protestul de azi de la Timişoara, unde 4 persoane au fost reţinute de poliţie în timpul unui protest anti-guvernamental care a coincis cu o vizită a prim-ministrului român în oraşul de pe Bega.

Associated Press a scris că „sute de persoane protestează împotriva guvernului în vestul României în timpul unei vizite de către prim-ministrului român. Protestarii dau vina pe guvern pentru reducerile de salarii şi scăderea standardelor de viaţă”.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei, Mădălina Mezdrea, spune că au fost reţinute patru persoane în timpul protestului de vineri pentru că au ieşit din zona autorizată pentru protest.

Protestul a coincis cu vizita prim-ministrului Emil Boc şi ministrului Transporturilor, Anca Boagiu, la o reuniune de partid în oraşul Timişoara. Protestatarii au strigat „Jos guvernul Boc!” şi „Corupţia generalizată!”.

România a promis în 2009 să facă reduceri mari de cheltuieli publice în schimbul unui împrumut de 20 de miliarde de euro, banii pe care îi primeşte în rate.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.