AGENTUL ELECTORAL AL LENUTEI DI’PLESCOI, NOSFERATU BASESCU,PREZENT LA SCOALA DE VARA A TINERETULUI ” BRIGAZILE MORTII”,SCUZE PMP,INSTIGA PE TINERI LA PROTESTE IMPOTRIVA GUVERNULUI PONTA!,DACA BASESCU NU ESTE SUSPENDAT ,ATUNCI PREMIERUL VICTOR PONTA, CARE NU-L ASCULTA PE SINGURUL OM POLITIC DE AVENGURA PRO-EUROPEANA ,PRESEDINTELE SENATULUI ,LIBERALUL CALIN POPESCU TARICEANU, VA PIERDE ALEGERILE PREZIDENTIALE!

13 sept.

Prezent la Școala de Vară a tineretului PMP, de la Mamaia, președintele Traian Băsescu a vorbit despre șomajul în rândul tinerilor, arătând că Guvernul nu a cheltuit niciun ban din cele 106 milioane de euro, alocate de Uniunea Europeană pentru România.

Potrovit președintelui, acești bani trebuie cheltuiți în intervalul 2014-2015, altfel vor fi relocați altor țări.

„În programul locuri de muncă pentru tineret, România are alocate 106 milioane de euro, care trebuiesc cheltuiți în perioada 2014-2015. Până acum s-au cheltuit zero. Programul transmis de guvern nici măcar nu este aprobat, ceea ce este nepermis”, a afirmat Triaan Băsescu.

„România are pe masă 106 milioane de euro, destinați tinerilor din centru, sud Muntenia și sud-est, acolo unde șomajul depășește 25%. Este adevărat că UE socotește șomajul pentru tineri în interval de vârstă 15-25 de ani, pentru că unii dintre ei fac doar 8 clase”, a mai spus președintele.

Șeful statului le-a spus tinerilor prezenți că în locul lor, ar fi făcut zilnic proteste la Guvern.

„Dacă aș fi în locul vostru, aș face zilnic proteste la guvern, pentru că banii sunt pentru perioadă limitată, apoi se realocă altor țări, care au folosit banii”, a mai spus Băsescu.

„Acest guvern nu știe să folosească decât banii de la buget, pe care nu știe să-i folosească decât în mod discreționar, în pomeni electorale, care spun ei că adun voturi dar nu aduc locuri de muncă. Acest lucru arată mentalitatea deformată ale polticienilor care astăzi iau decizii”, a mai spus Traian Băsescu.

4 răspunsuri to “AGENTUL ELECTORAL AL LENUTEI DI’PLESCOI, NOSFERATU BASESCU,PREZENT LA SCOALA DE VARA A TINERETULUI ” BRIGAZILE MORTII”,SCUZE PMP,INSTIGA PE TINERI LA PROTESTE IMPOTRIVA GUVERNULUI PONTA!,DACA BASESCU NU ESTE SUSPENDAT ,ATUNCI PREMIERUL VICTOR PONTA, CARE NU-L ASCULTA PE SINGURUL OM POLITIC DE AVENGURA PRO-EUROPEANA ,PRESEDINTELE SENATULUI ,LIBERALUL CALIN POPESCU TARICEANU, VA PIERDE ALEGERILE PREZIDENTIALE!”

  1. Zorin Diaconescu 14 septembrie 2014 la 6:27 am #

    Am înţeles. Avem mulţi, prea mulţi şomeri printre tineri. Face cineva ceva? Că restul e poveste.

    Apreciază

    • octavpelin 14 septembrie 2014 la 10:26 am #

      Zorin,in cei 10 ani de domnie Basescu & camarila sa mafiota nu a facut nimic pentru tinerii care nu erau basisti,dar le-a facut locuri de munca pentru tinerii basisti o duminica faina!

      Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.