TRAIAN BASESCU,BOLNAV DE DEMENTA CEREBRALA PROGRESIVA IN CULMEA FERICIRII IN URMA DECLARATIEI PREMIERULUI VICTOR PONTA DE A NU-L MAI SUSPENDA SI CA ISI VA DE DEMISIA DIN FUNCTIA DE SEF AL GUVERNULUI DACA VA FI PUS ACUZARE IN PRIVINTA DOSARULUI DIASPORA!

7 dec.

Călin Popescu Tăriceanu și Victor Ponta au spus, în timpul campaniei prezidențiale, că vor face totul pentru a-l suspenda pe Traian Băsescu până la finalul mandatului. După ce a pierdut alegerile prezidențiale, Ponta spune că renunță la ideea de a-l suspenda pe Băsescu.

”Nu mai e timp pentru proceduri de suspendare a lui Traian Băsescu și nici nu mai e o majoritate clară în Parlament. Vreau să îmi folosesc energia pentru lucruri pozitive.”, a declarat liderul PSD la Antena 3.

2 răspunsuri to “TRAIAN BASESCU,BOLNAV DE DEMENTA CEREBRALA PROGRESIVA IN CULMEA FERICIRII IN URMA DECLARATIEI PREMIERULUI VICTOR PONTA DE A NU-L MAI SUSPENDA SI CA ISI VA DE DEMISIA DIN FUNCTIA DE SEF AL GUVERNULUI DACA VA FI PUS ACUZARE IN PRIVINTA DOSARULUI DIASPORA!”

  1. georgwes 8 decembrie 2014 la 5:59 pm #

    Ceea ce as vrea sa comentez este faptul ca am observat la diverse ceremonii ca Basescu nu isi poate stapini un tremur al miinilor sial capului. OK, poate sa fie de bautura, dar mi-am pus si eu intrebarea de ce ?

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.