„PAS CU PAS” ,ADEVARATUL MAFIOT GAULEITERUL NAZI ,PENALUL KLAUS IOHANNIS EMISARUL GERMANIEI LA BUCURESTI!

15 apr.

https://searchnewsglobal.files.wordpress.com/2014/11/10628412_10205113072883423_3567501726491866998_n.jpg

https://searchnewsglobal.files.wordpress.com/2014/11/10646828_1525960274284415_6723570813639215207_n.png

https://searchnewsglobal.files.wordpress.com/2014/11/10628412_10205113072883423_3567501726491866998_n.jpg

Dosarele penale privind mafia imobiliara sibiană, condusă direct de Klaus Iohannis, au fost ținute ascuns la DNA, ani de zile, de către procurorul șef de secție Doru Țuluș, la ordinul doamnei procuror general de la vremea respectivă, Laura Codruța Kovesi. Pe aceasta o cunosc personal de când lucra la Sibiu și era abonată la revista ,,Justitiarul ”, pe care o primea de la mine personal. Atunci îmi dădea dreptate, când citea ,,la cald ” toate ticaloșiile comise de protejatul ei de acuma, Klaus Iohannis! Date despre aceste dosare, precum și răspunsul domnului Doru Țuluș  privind furtul unor imobile în valoare cumulată de sute de milioane de euro – prescriere faptelor cele mai grave și pasarea restului de încadrări la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, cu restul faptelor minore care oricum se prescriau! – se regăsesc la finalul acestui articol: http://www.justitiarul.ro/ce-nu-stie-ani-despre-klaus-iohannis-2/

IMPORTANTIntenţia de a candida Klaus Iohannis la preşedinţia României nu este nouă, ea fiind lansată din vara anului 2007, când la întâlnirea Clubului Economic German din Transilvania, care a avut loc în comuna Biertan, judeţul Sibiu, s-a stabilit ca primarul sibian să participe la alegerile din 2009 cu sloganul electoral: „Pentru ca România să arăte ca Sibiul!” Însă Traian Băsescu le-a tăiat nemţilor entuziasmul, fluturând cele două dosarele penale ale lui Iohannis de la DNA! După ce s-a închis lista candidaturilor la alegerile prezidențiale din anul 2009, hopa și procurorul Țuluș cu NUP-urile lui salvatoare! Acuma, acelaşi Băsescu îl susţine pe sasul sibian în dorinţa de a împuşca doi iepuri dintr-un foc: satisfacerea pretenţiilor lui Angela Merkel de a avea propriul om la conducerea României şi posibilitatea ca el, Traian Băsescu, să devină premierul lui Iohannis!
Materialele de presa documentate, cu dovezi materiale, în următoarele articole:

Reactivarea organizației naziste Grupul Etnic German, desființată prin Convenția de Armistițiu și Decret-Lege al regelui Mihai:http://www.justitiarul.ro/jaf-imobiliar-la-sibiu-retrocedari-ilegale-catre-fdgr-succesor-al-organizatiei-naziste-grupul-etnic-german-i/  Primul articol pe care l-am scris despre ticăloșia cu FDGR succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German,  din 2010:
(http://www.justitiarul.ro/forumul-democrat-al-germanilor-din-romania-fdgr-condus-de-klaus-iohannis-se-declar-oficial-continuatorul-partidului-nazist-din-al-doilea-rzboi-mondial/)

Ca urmare a apariției articolului de mai sus, Iohannis a fost decorat de către evrei, deși anunțasem liderii Comunității evreiești de faptul că Iohannis a reactivat o organizație nazista care-i expedia pe ei în lagăre:
http://sibiu.justitiarul.ro/evreii-din-romania-au-decorat-un-hitlerist-autodeclarat/ !

10418165_10205270487260662_5861268299894812835_n

Trafic internațional de copii :

Aici aveți conferința de presă a lui Klaus Iohannnis din mai 2000, înainte de a ajunge primar. Practic este un autodenunț care atestă implicarea familiei Iohannis într-un grup de crimă organiyată internațional care se ocupa cu traficul de copii pe bani mulți! Așa se explică cei 9.000 de dolari pe care-i avea Iohannis în conturi în anul 1990 și care se regăsesc și în declarațiile de avere ale acestuia. La fel, așa se explică și suma de 70.000 de mărci german cu care și-a achiziționat în anul 1992 imobilul de pe str. Bâlea din Sibiu, conform propriilor declarații, unde locuiește și în prezent !

http://www.youtube.com/watch?v=12kDTTrA3QI#t=254

În continuare aveți articolul meu. În interior găsiți filmulețe video: reportaj Antena 1 la Rășinari și interviul meu cu bunica copiilor , în anul 2009. Anul trecut, în iulie, a murit biata bătrână, blestemând familia Iohannis care i-a vândut cei trei nepoți, împreuna cu copilul din flori al unei tinere, la o singură familie de canadieni!

http://www.justitiarul.ro/este-incontestabila-implicarea-lui-klaus-werner-iohannis-in-traficul-international-de-copii-mai-traiesc-acei-copii/

Dubla cetățenie a lui Klaus Iohannis și decoratiile primite de la statul german pentru servicii deosebite aduse Germaniei: http://www.justitiarul.ro/porumbacu-a-scapat-porumbelul-klaus-werner-iohannis-care-se-vrea-premier-sau-presedinte-al-romaniei-are-si-cetatenie-germana/

Iata ce publicam noi in data de 2 martie 2014, anticipand evenimentele care se produc acuma!

,,Este suspectă cerbicia cu care un politician mediocru dar infatuat, Crin Antonescu, l-a scos din joben pe Iohannis care a devenit SINGURA politică a PNL pentru România. Antonescu a avertizat chiar că în toamnă, tandemul Antonescu – Iohannis, preşedinte-premier, va spulbera orice candidatură din stânga politică, bazându-se pe susţinerea transilvană a neamţului Iohannis – cu care şi Băsescu ar fi dorit să facă tandem la Bruxelles şi… Berlin! -, mizând pe lehamitea transilvănenilor şi bănăţenilor de politica regăţeană! Numai că, de aici, se vede altfel! Pentru a câștiga viitorul scrutin prezidenţial, Crin Antonescu are nevoie de sprijinul total al dreptei, pe care nu-l poate avea, fiind un politician care, s-a dovedit în ani, îşi urmăreşte STRICT interesul personal de mărire, de dragul măririi, fiind fidel doar propriului orgoliu. Aşa stând lucrurile, episodul de film indian „dragă Stolo”, se va repeta. „Dragă Klaus” va fi startul în cursa prezidenţială. Dacă va fi aşa, pentru Iohannis preşedinte va vota nu numai dreapta românească şi moldovenească, nu numai Traian Băsescu cu două mâini, ci chiar Angela Merkel, cancelarul de fier al Germaniei, după Bismarck!

Forţa manoperelor dolosive germane vor fi testate în mai, în alegerile prezidenţiale anticipate din Ucraina, acolo unde, până în acest moment, liderul dur al opoziţiei şi Maidanului, multiplul campion mondial la box, Vitali Kliciko, şi-a anunţat candidatura la funcţia de preşedinte al ţării. Kliciko are cetăţenia germană şi este un apropiat al cancelarului de la Berlin.”

În Ucraina planul a eșuat, dar Kliciko a ajuns, totuși, primarul Kievului! În Romania, Klaus Iohannis se pregătește sa devină Gauleiterul coloniei!

Klaus Iohannis a fost decorat cu distincțiile cele mai înalte ale statului german pentru ,,servicii deosebite aduse Germaniei”, acesta având și dublă cetațenie , conform afirmațiilor lui Crin Antonescu Aici decorațiile și relațiile lui Iohannis din Germania: http://www.justitiarul.ro/porumbacu-a-scapat-porumbelul-klaus-werner-iohannis-care-se-vrea-premier-sau-presedinte-al-romaniei-are-si-cetatenie-germana/

Aceleași decorații le-a primit și ucraineanul Vitali Kliciko, fostul campion mondial la box, care a stat mai mulți ani în Gemania și are și el dublă cetațenie, fiind pregătit de către Merkel sa devină președintele Ucrainei.

Decorațiile primite de la statul german de către Klaus Iohannis au fost ca urmare a retrocedărilor ilegale către FDGR (în calitate de succesor al organizației naziste Grupul Etnic German), bisericii evanghelice (componentă și ea a aceluiași Grup Etnic German) și unor cetățeni germani de origine româna (sași emigrați in Germania, care mai fuseseră despăgubiți de două ori: de statul roman la plecare și de statul german la instalare! http://www.justitiarul.ro/jaf-imobiliar-la-sibiu-retrocedari-ilegale-catre-fdgr-succesor-al-organizatiei-naziste-grupul-etnic-german-i/

Cum este receptat Klaus Iohannis in mentalul colectiv: http://www.justitiarul.ro/dupa-carol-i-e-pe-vine-klaus-i-ca-i-musai-sa-avem-tatuc-neamt/

10628412_10205113072883423_3567501726491866998_n

Klaus Iohannis a pierdut în instanță al doilea imobil obținut prin uz de fals, în 16 mai la Tribunalul Brașov. Se atestă, prin sentința civilă, că Iohannis a sustras statului roman cele două imobile prin uz de fals! Deci, este o dovada, autentificată de justitie, că Iohannis este un escroc!!! El a contribuit și la deposedarea statului roman de mai multe imobile în favoarea mafiei imobiliare formate în jurul său. A se vedea adresa din final prin care Iohannis și restul mafioților sunt scoși basma curată, semnată de procurorul Doru Țuluș de la DNA, omul lui Basescu !

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: