SLUGA USA ,PENALUL KLAUS JOHANNIS S-A INTALNIT CU 15 OFITERI ROMANI CARE ASIGURA SECURITATEA LA ONU ,INTRUCAT MIERCURI ISI INCHEIE PROGRAMUL OFICIAL AL VIZITEI IN USA!

30 sept.

Președintele Klaus Iohannis îşi încheie, miercuri, programul oficial al primei sale vizite în Statele Unite ale Americii.

Astfel, preşedintele s-a întâlnit cu 15 ofiţeri români care asigură securitatea la ONU. Klaus Iohannis a glumit cu românii şi a făcut câteva fotografii cu ei. Cu puţin timp înainte, el a rostit cel mai important discurs din cadrul vizitei sale, la Adunarea Generală a Naţiunilor Unite.

„Națiunile Unite trebuie să fie mai puțin tolerante în privința conflictelor prelungite din regiunea Transnistria a Republicii Moldova. (…)

În opinia României, comunitatea internațională trebuie să facă mai mult pentru a combate terorismul cu instrumente juridice care includ dreptul penal internațional. Luând în considerare acest obiectiv, România și Spania au determinat un proces de reflecție privind posibila înființare a unei Curți Internaționale pentru Crimele Terorismului”, a declarat Iohannis la Adunarea Generală a ONU, potrivit romaniatv.net.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.