Hamas: Statutul Ierusalimului NU SE SCHIMBĂ după anunțul lui Trump! OEP: Procesul de pace e distrus. Se deschid porțile INFERNULUI!

7 dec.

agnus dei - english + romanian blog

Mișcarea islamistă palestiniană Hamas a insistat miercuri că recunoașterea de către SUA a Ierusalimului drept capitală a Israelului „nu schimbă statutul religios, juridic și administrativ” al orașului, în timp ce secretarul general al Organizației pentru Eliberarea Palestinei (OEP), Saeb Erakat, a declarat că președintele american Donald Trump „a distrus” soluția celor două state, informează agențiile internaționale.

„Din nefericire, președintele Trump tocmai a distrus orice posibilitate (de coexistență) a două state (israelian și palestinian — n.r.). A decis să recunoască Ierusalimul drept capitală a Israelului. Aceasta vine în contradicție totală cu acordurile semnate între palestinieni și israelieni. Articolul 7 din acordul interimar specifică faptul că niciun stat nu trebuie să adopte măsuri care să judece în prealabil sau să stabilească în prealabil chestiuni legate de statutul final, între care Ierusalimul. (Decizia anunțată astăzi) judecă în prealabil, dictează și închide porțile negocierilor. Președintele Trump a descalificat astăzi SUA pentru a mai juca orice…

Vezi articolul original 315 cuvinte mai mult

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.