La multi ani, Finlanda! In timp ce Finlanda sarbatoreste ziua proclamarii Independentei de Stat, Mihai si Maria raman inchisi in centre de copii si izolati de mama lor

8 dec.

agnus dei - english + romanian blog

Pe 6 Decembrie, Finlanda sărbătoreşte Ziua naţională, ziua  proclamării Independenţei de Stat, in 1917. La mulţi ani, Finlanda!
Tampere:
Pe data de 16 mai 2015, Maria şi Mihai au fost ridicaţi din familia lor ca doi infractori periculoşi. (Scena pare desprinsă dintr-un film de groază…de fapt este un film de groază)
S-au bucurat de ,,protecţia” serviciilor sociale până pe 21 decembrie 2015, când au fost returnaţi familiei, sub motivaţia oficială -pe scurt- că acasă este cel mai bun loc pentru ei.
Pe 16 mai 2016, copiii au fost din nou luaţi în custodia Lastensuojelu, o nouă surpriză oferită cu forţa, de data aceasta în faţa şcolii, în văzul profesorilor şi al colegilor. La scrisorile şi plângerile formulate de profesorii consternaţi de această măsură, Lastensuojelu oferă un răspuns scurt şi categoric prin transferarea copiilor în alte şcoli.
Deşi există nenumărate dovezi care arată că Maria şi Mihai sunt  extrem de afectaţi…

Vezi articolul original 429 de cuvinte mai mult

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.