SEMIANALFABETA ROXANA CIUCA,REPORTERUL ANTENA 3,DEMNA URMASA A CIUFUTEI DANA CHERA O LUCRAT PENTRU PIEDONE CARE A CONCEDIAT-O, LA OTV SI REALITATEA TV ,DAR ESTE CORESPONDENTA POSTULUI LA DNA!

15 ian.

ciuca

Roxana Ciuca, reporterul pus de Antena 3 sa o hartuiasca pe Kovesi in fiecare dimineata, a lucrat in trecut la Primaria Sectorului 4. Ea a fost data afara de primarul de atunci, Cristian Popescu Piedone, dupa ce a trimis un comunicat de presa plin de greseli gramaticale.

In fiecare dimineata, Roxana Ciuca o asteapta pe un trotuar din fata DNA pe Kovesi de unde striga „Va dati demisia, doamna Kovesi?”, „Cand va dati demisia?”.

 

Inainte de a ajunge reporter specializat in DNA, Roxana Ciuca a mai lucrat la OTV si Realitatea TV. La OTV a fost prezentatoare, iar in paralel lucra si in cadrul biroului de presa al Primariei Sectorului 4. In 2008, primarul Piedone a anuntat ca o da afara pe Ciuca, dupa ce aceasta a trimis presei un comunicat plin de greseli gramaticale. Piedone a fost sesizat atunci despre „calitatile” Roxanei Ciuca de jurnalistii de la Adevarul:

„Cea mai noua demonstratie de agramatism facuta de angajatii biroului de presa al Primariei Sectorului 4 a fost transmisa recent redactiilor din Capitala printr-un comunicat.

Potrivit acestuia, primarul Cristian Popescu Piedone a luat „la purificat” mai multe scoli de pe raza sectorului, pentru a vedea stadiul lucrarilor de reparatii. In urma vizitei la cele patru scoli, „el a ramas stanjenit de ceea ce-a vazut”.

Semnatarul acestui document, bun de pus pe locul I la categoria „Perle la BAC”, este Roxana Ciuca, angajata Primariei Sectorului 4, la departamentul Relatii Publice, care este si prezentatoare la postul de televiziune OTV. „Eu nu am facut decat sa-i spun fetei despre ce sa scrie. Dar cum adica ‘am luat la puricat’, adica am dezinfectat scolile?”, a spus edilul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, uimit ca „fata care a transmis comunicatul mai este si prezentatoare de stiri la OTV!”.

In comunicatul redactat, virgula este deseori plasata intre subiect si predicat, un exemplu fiind propozitia „Ultima scoala vizitata de Edilul Sectorului 4, a fost scoala numarul 189″. Dezacordurile, la fel: „Firma care executa lucrarile nu-si vor primi banii”. Textul abunda si in cuvinte scrise anapoda: „Aici scola nu are usile montate, mobilierul ear de proasta calitate, niciun del de lucrari”. Piedone a conchis: ‘Asemenea greseli nu au ce cauta aici. Nici nu mai discut. O dau afara’”, scria Adevarul.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: