(Rog raspanditi caci este interzis la tv) TANTARII SUPER MUTANTI ar putea reduce dramatic intreaga populatie umana! Acestia au aparut din tantarii mutanti eliberati in Brazilia cu finantare BILL GATES !

20 sept.

saccsiv

TANTAR SUPER MODIFICAT GENETIC

Televiziunile romanesti ne dau stiri externe despre nimic. De exemplu, mai devreme, ascultam o istorie despre regina Angliei si o maimutica de plus. In timpul asta, insa, in lume se petrec lucruri…

Va amintiti de stirea de acum doi ani, despre un tantar modificat genetic eliberat in Brazilia? Cu finantare Bill Gates, proiectul era prezentat ca fiind benefic pentru populatie.

Dar au fost probleme inca de la inceput:

Coincidente? VIRUSUL ZIKA este transmis de tantarul AEDES AEGYPTI. Boala s-a raspandit in Brazilia dupa ce O VERSIUNE MODIFICATA GENETIC cu finantare BILL GATES a acestui tantar a fost eliberata acolo. BREVETUL asupra virusului Zika este detinut de ROCKEFELLER FOUNDATION

Iar intre timp probleme s-au agravat. Iata ce putem citi pe NATURAL NEWS la GMO mosquito experiment goes horribly wrong: Insects adapt and overcome, transforming into super “mutant” mosquitoes that could cause mass death across South America:

Experimentul cu ţânţari modificaţi genetic a scăpat de sub control: insectele se adaptează şi se transformă în ţânţari super “mutanţi” ce-ar putea provoca decese în masă în America de Sud

Vă amintiţi de experimentul întins pe doi ani prin care se eliberau ţânţari modificaţi genetic în sălbăticie pentru a eradica toţi ţînţarii? Ani de-a rândul, am fost prostiţi de oamenii de ştiinţă şi promotorii OMG (organismelor modificate genetic) care au insistat că masculii de ţânţari care au fost modificaţi genetic să fie sterili vor cauza dispariţia a aproape tuturor descendenţilor dacă femelele se împerechează cu aceştia. Rezultatul, ni s-a spus, va fi o terminare a populaţiei de ţânţari din mediul înconjurător, salvând vieţi umane prin evitarea efectelor catastrofale ale bolilor transmise de ţânţari.

Ştiinţa ne va salva, cu alte cuvinte. Iar daca nu am crezut în intensa promovare, am fost etichetaţi ca “anti-ştiinţă.”

La început, experimentul părea să funcţioneze. Pentru primele 18 luni ale experimentului efectuat în Brazilia — în care 450 000 de ţînţari masculi modificaţi genetic au fost eliberaţi în sălbăticie — populaţia de ţânţari s-a prăbuşit. Dar apoi ceva s-a întâmplat.

Aşa cum s-a publicat în jurnalul Nature, într-un studiu cu titlul “Ţânţarii transgenici Aedes Aegypti îşi transferă genele într-o populaţie naturală” chiar acele gene modificate despre care ni s-a spus că nu se vor transfera, “în sălbăticie” populaţia de ţânţari a făcut, de fapt, chiar asta.

Animată de aceste gene noi (şi combinate cu o serie de adaptări de comportament explicate mai jos), populaţia de ţânţari s-a refăcut la loc. Mai rău, acum populaţia de ţânţari din Brazilia are aceste gene “mutant” care s-au combinat cu populaţiile din Cuba şi Mexic, însemnând că aceşti noi ţânţari cu gene îmbunătăţite sunt acum un fel de insecte “super mutanţi” ce-ar putea fi rezistente la toate tipurile de insecticide.

Aşa cum a arătat studiul din Nature:

Evident, rari descendenţi viabili hibridizaţi între populaţia eliberată şi populaţia Jacobina sunt suficient de robuşti pentru a se putea reproduce în natură. Populaţia eliberată a fost dezvoltată folosindu-se un soi originar din Cuba, apoi încrucişată cu o populaţie mexicană. Astfel, Jacobina  Ae. aegypti este acum un metisaj din trei populaţii. Este neclar cum ar putea asta afecta transmiterea de boli sau alte eforturi de a controla aceşti vectori periculoşi.

Din acelaşi studiu:

Datele noastre arată clar că eliberarea lui OX513A a dus la un transfer semnificativ al genomului propriu (introgresie) în populaţia naturală Jacobina de Ae. aegypti. Gradul de introgresie nu este unul insignifiant. Depinzând de mostră şi de criteriile folosite pentru definirea introgresiei precise, de la circa 10% la 60% dintre toţi indivizii au ceva genom OX513A (Tabelul 1 şi E1).

Totuşi, este clar din datele Garziera et al.6 că eficacitatea programului de eliberare a început după circa 18 luni, adică populaţia care fusese suprimată masiv a revenit aproape la nivelul de dinainte de eliberare.

De asemeni, introgresia poate introduce alte gene relevante cum ar fi cele pentru rezistenţa la insecticide. Soiul eliberat, OX513A, a fost derivat dintr-un soi de laborator originar din Cuba, care s-a încrucişat cu o populaţie mexicană 7. Cele trei populaţii formând acum populaţia tri-hibridă în Jacobina (Cuba/Mexic/Brazilia) sunt chiar diferite din punct de vedere genetic ( Fig. E2), foarte probabil ducând la o populaţie mult mai robustă decât cele pre-eliberare datorită vigorii din hibridizare.

“Ştiinţa” OMG tocmai a creat o populaţie de super-ţânţari mutanţi ce ar putea omorî milioane de oameni în Brazilia şi America de Sud

Pentru a concluziona descoperirile studiului, acest experiment ştiinţific nebunesc a reuşit să creeze o populaţie de super-ţânţari mutanţi care au acum gene ce pot fi responsabile de rezistenţa crescută la insecticide, făcându-le mai greu de ucis decât până acum.

Aşa cum scrie Bill Hathaway în Yale News:

…Studiul de la Yale a arătat nu doar că descendenţii din ţinţarii transgenici s-au reprodus dar că populaţia de ţânţari din Jacobina este acum un mix între indivizii originali şi cei din Cuba şi Mexic, probabil dând naştere la o populaţie mai robustă…

Experimentul a eşuat lamentabil şi în a-şi atinge scopul de a eradica ţânţarii. “…Femelele au început să evite împerecherea cu masculi modificaţi, alimentând o refacere a populaţiei,” scrie Hathaway în Yale News. În realitate, acest experiment ştiinţific nebunesc cu OMG a dus la crearea unor ţănţari mai puternici, mai adaptabili şi a devenit mai probabil că aceştia vor ucide mai mulţi oameni în America de Sud.

Este de asemeni interesant de observant că, chiar printre ţânţari, femelele nu vor să se împerecheze cu masculi mai slabi care produc descendenţi sterili. Chiar şi la insecte, cu alte cuvinte, masculinitatea şi virilitatea are o valoare recunoscută pentru continuitatea speciei. Totuşi cumva, mulţumită “progresismului modern,” masculinitatea este atacată printre oameni, iar perversa cultură pop tot încearcă să efemineze toţi bărbaţii făcându-i transgenderi sterilizaţi şi eunuci incapabili de reproducere. Ţânţarii, cu alte cuvinte, par a fi mai deştepţi decât liberalii când vine vorba de selecţia unui partener.

Am avertizat despre riscurile ştiinţei nebuneşti a OMG… şi am fost interzişi pe toate platformele

În 2012, am publicat un avertisment despre riscurile asociate experimentelor ştiinţifice cu organisme reproductive ce sunt eliberate în natură. Într-un articol am scris, “Rasa umană este grav ameniţată de ştiinţa scăpată de sub control care a început déjà să-şi arate consecinţele alarmante la nivelul întregii planete.” Am scris de asemeni:

Omenirea a atins un punct critic în dezvoltarea tehnologică atât de profund încât poate distruge rasa umană; totuşi această dezvoltare în “ştiinţă” n-a fost în niciun fel egalată de o dezvoltare în conştiinţă sau etică. Astăzi, ştiinţa operează în total dispreţ pentru viitorul vieţii pe Pământ şi ia în derâdere ideea de a echilibra “progresul” ştiinţific cu precauţie, etică sau protecţie rezonabilă. Experimentele nesăbuite ca OMG au dezlănţuit poluarea genetică auto-reproductivă care ameninţă acum integritatea culturilor de alimente din întreaga lume, punând în pericol resursele de hrană la nivel global.

Aşa cum arată următorul grafic de tip S.O.S.  — publicat iniţial în 2012 — ţânţarii OMG sunt “poluare auto-reproducătoare.” Oamenii de ştiinţă nebuni au eliberat gene înarmate în mediul înconjurător, iar acum, făcătura genetică de ţânţari din America de Sud nu mai poate fi retrasă.

saccsiv

Top 12 experimente stiintifice periculoase pentru omenire

Aşa cum am spus şi în 2012, “Tehnologia fără înţelepciune este sinucidere.” Iar acum savanţii OMG  demonstrează încă odată că acest avertisment a fost correct (şi va mai fi mulţi ani de-acum).

De ce “ştiinţa” modernă ne va ucide pe toţi dacă nu oprim experimentele ştiinţifice nebuneşti care ameninţă toată viaţa de pe planeta Pământ

Cum puteam să văd asta cu şapte ani în urmă? Nu era dificil. Aroganţa ştiinţei moderne iese în faţă ca un neg pe organele genitale. Savanţii OMG de astăzi sunt cei mai aroganţi, periculoşi şi nebuni oameni cu idei criminale de pe planetă. Sau aşa am crezut eu cel puţin, până am aflat despre savanţii nebuni de la Harvard care se străduiesc să distrugă întreaga planetă prin poluarea stratosferică care va slăbi lumina soarelui, va deteriora toate panourile solare de pe planetă şi va distruge lanţul trofic prin inhibarea fotosintezei.

Concluzia este că toate fiinţele de pe Pământ sunt asaltate de savanţii moderni şi experimentele lor nebuneşti care aproape întotdeauna merg prost. Vaccinurile lor nu funcţionează în cele mai multe dintre cazuri, medicamentele lor psihoactive fac oamenii şi mai nebuni, recoltele lor OMG eşuează constant iar schemele lor de poluare globală vor duce la o foamete mondială şi ucidere în masă prin înfometare.

Înstituţiile ştiinţifice spun că n-ar trebui să crezi în Dumnezeu. Ar trebui să venerezi ştiinţa, insistă ei. Dar apoi experimentele lor nebuneşti merg prost şi ei declanşează moarte în masă şi distrugere pe toată planeta. În final, orice supravieţuitor uman va ajunge să-L implore pe Dumnezeu să ne salveze de flagelul ştiinţei prosteşti.

Abordarea corectă a ştiinţei are valoare reală. Eu sunt un om de ştiinţă cu lucrări publicate şi autor ştiinţific de renume. Eu conduc un laborator ştiinţific acreditat de ISO şi desfăşor activitate ştiinţifică importantă în fiecare zi. Dar eu inţeleg totodată că ştiinţa trebuie să fie moderată de etică şi moralitate. Principiul Precauţiei a fost totalmente abandonat de savanţii nebuni care fac vaccinuri, medicamente, OMG, şi experimente de geoinginerie. Şi dacă aceştia nu sunt opriţi, vor anihila omenirea şi vor distruge biosfera.

Aici puteţi afla mai multe despre toate acestea:

Vizionaţi filmele mele despre ştiinţă la OblivionAgenda.com pentru o lectură fascinantă despre cum plănuiesc savanţii moderni să omoare şase miliarde de oameni într-o acţiune pe care eu o numesc “GeoGenocide.”

Traducerea: Costin Ştirbu

Un răspuns to “(Rog raspanditi caci este interzis la tv) TANTARII SUPER MUTANTI ar putea reduce dramatic intreaga populatie umana! Acestia au aparut din tantarii mutanti eliberati in Brazilia cu finantare BILL GATES !”

  1. liberlandraceblog 15 noiembrie 2019 la 5:20 pm #

    A republicat asta pe liberlandraceblog și a comentat:

    Fine.

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.