Papusarii au planuri mari pentru 2020. Noi ce planuri avem?

2 ian.

“Pana in 2020 va fi un singur guvern mondial“, spunea evreul Ray Kurzweil, unul dintre stalpii tranhumanismului:

Evreul Ray Kurzweil (Google) ia in fiecare zi 150 de suplimente cu scopul de a-i prelungi viata suficient de mult pentru a-i permite sa apuce momentul in care revolutia nanotehnologiei ii va putea face pe oameni nemuritori…

Referitor la transumanism dar si la acelasi an, academicianul V. Gluov, presedintele Institutului de Cibernetică al Academiei de Ştiinţe din URSS, susţinea că spre anul 2020 omul îi va putea oferi computerului „contiinţa sa… astfel devenind practic nemuritor”. Omul „va incepe să simtă că el este el şi totodată că el e şi maşină. Se va intampla o dedublare a conştiinţei de sine”. Cu alte cuvinte va avea loc distrugerea personalităţii omeneşti zidită după asemănarea lui Dumnezeu, conform lucrarii:

INTERESANT DE STUDIAT: „Taina fiarei – Talcuirea Apocalipsei. Despre semnele sfarsitului lumii!” Aparuta cu binecuvantarea IPS Vladimir al Poceavului

Asa sa fie oare sau se va mai amana oleaca?

In 2011, Ministrul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiilor prezenta primarilor de municipii strategiile şi planurile pentru respectarea „Agendei Digitale Europa 2020”, deoarece, fie ca vrea, fie ca nu vrea, orice roman trebuie sa aiba şi în lumea virtuală o identitate.

Acesta mai preciza că în ce priveşte platforma legată de managementul identităţii, aspectul hard este dat de dispozitiv – care poate fi cardul de identitate cu cip, cardul de sănătate sau telefonul, în timp ce platforma soft va fi realizată printr-un program cu finanţare europeană:

Agenda Digitala Europa 2020: Orice roman va avea si in lumea virtuala o identitate. Aspectul hard va fi cardul de identitate cu cip sau cardul de sanatate. DACA NICI CAND NE-O SPUN PE FATA NU PRICEPEM…

„Pentru România, Strategia Europa 2020 este de maximă importanţă şi guvernul e angajat pentru a îndeplini obiectivele acestei strategii”, spunea la randul sau preşedintele Traian Basescu, in acelasi an, in cadrul întrevederii cu şeful executivului britanic:

Vizita lui Basescu in Marea Britanie si e-Guvernarea

Asta, dupa ce in 2010, predecedentul ministru al comunicatiilor declara ca până 2011, toţi cetăţenii vor fi obligaţi să îşi obţină şi să îşi utilizeze semnăturile electronice deoarece in cativa ani:

„Înscrierea copilului la şcoală, înmatricularea maşinii, rezervarea biletelor de tren, comanda unui buchet de flori – totul, absolut se va face cu semnătura electronică”.

Iar pentru toate acestea au mare nevoie de internet, caci, de fapt, papusarii de aceea l-au si creat:

666 este deja in sistem

Iar in cazul romanilor, legarea de internet nu se face doar cu forta (cum se lauda ministrul de mai sus), ci si prin promovarea acestuia de catre preoti:

Agenda Digitala 2020: PREOTII VOR PROPOVADUI IN PREDICI INTERNETUL … Patriarhia si-a oferit astfel sprijinul pentru implementarea sistemului antihristic

Mai multe despre Strategia Europa 2020 puteti citi la:

Firmele ar putea transmite declaratiile fiscale la un GHISEU UNIC la nivelul UE

Evident, nu doar pentru Romania si UE e treaba. De exemplu, Federal Communications Commission (Comisia pentru Comunicatii Federale) a SUA lansa in 2010 un plan pentru a oferi acces la internet în bandă largă la cel puţin 90% din populaţia americană.

Planul este destinat să impulsioneze adoptarea de internet în bandă largă în Statele Unite prin extinderea accesului în bandă largă în zone ale ţării, cum ar fi zonele rurale, care nu aveau un astfel de acces, precum şi a creşterii substanţiale a vitezei in retelele de banda larga existente. La acea vreme, doar circa 65% din familiile americane aveau o conexiune în bandă largă iar noul plan creştea acest număr la 90% până în 2020:

Plan SUA pentru ca 90% din populatie sa aiba acces la internet în bandă largă. Se propun insa si modificări in reglementarile retelelor Internet

De asemenea si pentru britanici exista un plan asemanator pana in 2020:

Cybersecurity Is Framework For Total Government Regulation & Control Of Our Lives

Altii mergeau insa mult mai departe si spuneau in 2013 ca implanturile pe creier vor conecta oamenii la internet pana in anul 2020. Sau cel putin ca pana in 2020 nu va mai fi nevoie de cod pin si bancomate, ci doar de amprente si scanarea retinei. Evident, totul fara cash.

Pe de alta parte, pentru anii 2020-2025 se preconiza o criză mondială a alimentelor:

Articolul zilei (26.10.2009): Am fi putut hrăni toată Germania, dăm de mâncare la doar un sfert de Românie

Din punct de vedere militar, in anul 2000 Pentagonul realiza un document denumit Joint Vision 2020, ce schita un proiect prin care se poate obtine ceea ce ei denumeau “dominatie completa“ (“Full Spectrum Dominance“), ca amprenta pentru Departamentul Apararii in viitor:

STUDIU: Originile celui de AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, conflagratie necesara pentru instaurarea NOII ORDINI MONDIALE

Dezvoltarea armamentului bazat pe principii psihice – arme cu energie directă, armament geofizic, arme genetice, arme psihotronice şi aşa mai departe – este un program care face parte dintr-un plan mai extins privind viitoarele arme ale Rusiei, ce va fi finalizat până în 2020, declarau la randul lor rusii:

Noile SUPERARME ale Rusiei. Putin a comandat un arsenal care transformă duşmanii în „zombies”

 

In concluzie:

Din cele de mai sus, unele déjà se implementeaza la greu, ca de exemplu:

Video: Plata cu amprenta in supermarketurile romanesti

SEMNUL FIAREI: Clientii gigantului Whole Foods (Amazon) vor plati cu mana

De aceea este extrem de important de inteles articolul:

Comentariul zilei: Temeiul Biblic al neacceptarii prelevarii elementelor de identificare biometrica pentru documentele de identitate cu cip

Ce va fi cu restul? Vom avea déjà un Guvern Mondial? Probabil ca nu, dar in mod cert suntem cu un pas mai aproape de el si multe nu le vor mai amana prea multa vreme.

Sa ne amintim si de faptul ca un plan pe termen lung pentru a impune socialismul pentru intreaga omenire, denumit „Agenda 2030” si „Agenda Dezvoltarii Sustenabile” a fost prezentat vineri, 25 septembrie 2015, in fata Adunarii Generale a Natiunilor Unite, fiind primit de participanti cu aplauze furtunoase. Toate cele 193 de delegatii guvernamentele adunate la aceasta adunare ONU – de la regimuri comuniste, dictaturi islamiste pana la „democratiile” din vest – au promis ca vor sustine implementarea acestui plan:

AGENDA 2030 = LUMEA ANTIHRISTULUI

Iar nebunia asta cu Greta nu este degeaba:

Greta Thunberg a fost desemnata Persoana Anului 2019 de revista Time

Masinaria papusareasca din spatele Gretei Thunberg

Ca atare, multa vreme nu mai este, iar a te culca pe o ureche pe motiv ca, daca n-a iesit fix cum zicea Ray Kurzweil, atunci nici ca nu va mai exista vreodata un Guvern Mondial, tine de analfabetismul functional.

Si oricum, nu trebuia sa ne zica el sau oricine altcineva de 2020 sau de 2030, caci suntem efectiv sufocati de semne care adeveresc ca toate cele profetite de Sfintii Parinti se cladesc sub ochii nostri. Ba mai mult, Domnul nostru Iisus Hristos ne-a invatat foarte clar:

Privegheaţi deci, că nu ştiţi în care zi vine Domnul vostru.

Aceea cunoaşteţi, că de-ar şti stăpânul casei la ce strajă din noapte vine furul, ar priveghea şi n-ar lăsa să i se spargă casa.

De aceea şi voi fiţi gata, că în ceasul în care nu gândiţi Fiul Omului va veni.

Dar priveghem noi oare? Majoritatea cititorilor acestui blog sau a celor similare, da. Si nu doar ei, ci si toti cei care au avut acces si altfel la (si au si luat in serios) Sfanta Scriptura, Sfintii Parinti si marii duhovnici.

Suntem noi insa gata? Suntem siguri ca suntem gata? Cum anume suntem gata? Dar am inceput macar? Astea sunt intrebari esentiale iar daca raspunsul nu este bun, cam degeaba stim ca vremurile apocaliptice bat la usi. Caci daca suntem nepregatiti, cu ce ne deosebim de cei ce dorm pe ei?

Edificiul Guvernului Mondial al Noii Ordini Mondiale se ridica sub ochii nostri, iar papusarii vorbesc pe fata. Si totusi majoritatea refuza sa creada sau mai grav, zic ca raul este bine si ca cei ce se opun sunt nebuni…

https://saccsiv.wordpress.com/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.