SIFON de 500 MILIOANE EURO pentru GHIȚĂ!

28 sept.

SIFON de 500 MILIOANE EURO pentru GHIȚĂ!

”Contextul macroeconomic nu este cel mai fericit și atunci este normal să avem încă semne de întrebare privind apetitul pentru achiziții al Orange, Vodafone, Telekom Mobile și RCS&RDS, chiar dacă aceștia au primit concesii importante”… Astfel ”se sparge” în analize financiare ”Dumnezeul TELECOM”, Vlad Stoica…

Șeful Cancelariei lui Ponta i-a luat locul lui Grindeanu la ANCOM

Totuși, președintele ANCOM face pe ”Mafalda” marii Licitații 5G pe care o va organiza peste atât de puțină vreme, ”el unul” pronosticând un ”preț corect” de 500 milioane euro. Adică jumătate de miliard de euro!

”Ideal, o licitație de succes înseamnă să se vândă tot spectrul disponibil. Dacă analizăm statistic istoria acordării licențelor în România, niciodată nu s-a cumpărat tot. Practic, dacă se cumpără tot spectrul, luăm minimum 693 milioane de euro.

Iar i-o trage Ghiță statului român…?

Dacă facem o comparație cu ce am avut până acum,ce a oferit statul român și ce au achiziționat operatorii în ceea ce privește utilizarea spectrului, și facem o estimare, ar fi între 450 de milioane și 500 de milioane de euro – estimările reale și realiste pe care le-a avut guvernul întotdeauna”…

A făcut coadă la DNA…

Vai, mai că te și minunezi cum le știe el domnul președinte al ANCOM pe toate… Mai ales cu cât se va da ”Licitația Secolului”, cea mai mare din anul 2012 până acum organizată de statul român… De parcă nici nu zici că este același avocățel care se ascundea noaptea prin barurile rusești din Centrul Vechi, plătind notele la mesele ”băieților de oraș”, doar nu l-or dibui pe acolo ”haidamacii” unui ”senior” al Partidului Social Democrat care îl alerga la propriu, ca să îl bată! Și pe el, și pe Victor Ponta! Lider care de atunci a avut numai belele cu DNA-ul care s-a ținut scai de el, deși nu știe nici acum cine este colegul de partid care l-a turnat… Sau același ”Vlăduț” care intra pe ușa din spate a Direcției Naționale Anticorupție mai ceva decât în ”muncitorescul apartament” din Buftea unde se văita că se înghesuie cu toată familia… Vlăduț cel care, odată ajuns ditamai șeful Cancelariei premierului, s-a ocupat de organizarea la București a Forumului Economic Europa de Est – China…

Pe mâna cui au lăsat ”licitația” 5G!

Atunci când ofițerii de contrainformații mai să facă infarct atunci când ”Vlăduț” Stoica a autorizat ca fiecare membru al Cabinetului Ponta, al aparatului central de la Palatul Victoria și demnitar sau înalt funcționar al ministerelor și agențiilor guvernamentale să primească ”gratis”, din partea companiei HUAWEI, un telefon de serviciu ”sigur”, ”Made in China”, ca să vorbească între ei cele mai sensibile subiecte SSID – Secrete de Stat de Interes Deosebit. Și inclusiv cu ceilalți demnitari din restul statelor membre ale Uniunii Europene! Numai că toate ”dosarele” DNA în care a fost cercetat Vlad Stoica și-au ratat în cele din urmă ținta… Milimetric… Până și în dosarul Duicu, cel în care stenogramele interceptărilor erau pur și simplu unele ”beton”. Însă, de fiecare dată procurorii Direcției Naționale Anticorupție au ”avut milă” de ”Vlăduț al nostru” și nu l-au mai trecut și în rechizitorii la inculpați. Oare de ce…?

”Vlăduț, unde este milionul de la Halalai?”

Aceasta este întrebarea pe care, odată citită în ”NAȚIONAL”, procurorii i-au tot pus-o lui Vlad Stoica. Ancheta fiind declanșată după seria de ”lovituri” în care dezvăluiam posibilul trafic de influență exercitat de către nimeni altul decât fostul șef al Cancelariei premierului la numirea președintelui EXIMBANK. Documentele inclusiv notariale și bancare intrate în posesia noastră și publicate în exclusivitate dezvăluind cum a ajuns cel mai intim prieten al lui Vlad Stoica, controversatul bancher Traian Halalai, în fruntea bănciii de stat EXIMBANK. Pe când amicul ”Vlăduț” era nu doar șeful Cancelariei, dar și reprezentantul Guvernului în Consiliul Director al EXIMBANK!

Cui a dat Halalai un milion ca să îi deschidă ușile EXIMBANK..

Așa că acum, când ”domnul președinte al ANCOM, Vlad Stoica” se pregătește să ”organizeze” licitația de cel puțin 500 milioane de euro, poate ar fi bine să își aducă aminte și alte structuri ale statului de cum l-a pus Vlad Stoica pe Traian Halalai în fruntea EXIMBANK. Deși acesta avea un trecut ”pătat”, fiind amendat de către CNVM pentru mai multe neregularități. Însă chiar înainte de desemnare, Halalai a împrumutat sume uriașe de bani, pe persoană fizică… Inclusiv un milion de euro de la grecii Kouninis Efsathios și Kitsopanos Alexandros, directori la Banca Românească.

”Vlăduț” niciodată nu a stat la coadă la DNA… Nici în dosarul Duicu…

Cea între timp ”înghițită” de EXIMBANK-ul lui Halalai. Documentele intrate în posesia noastră arătând că grecii Efsathios și Kitsopanos i-au dat lui Halalai, ”cu sacoșa”, în urma unor contracte de împrumut fără dobândă, suma de 800.000 euro. Iar prin vânzarea unor apartamente a strâns un milion de euro cash, bani ”predați” chiar înainte de numirea sa drept președinte al EXIMBANK. Cui…? Ai vreo idee, ”Vlăduț”…?

Contractele EXIMBANK

La fel cum ar trebui să ai și de ce ”fugarul” Sebastian Ghiță a deschis deja șampania la Belgrad, convins fiind că ”licitația 5G” va ieși ”așa cum trebuie”…? Da, da, același Sebastian Ghiță care vă punea pe tine și Victor Ponta să îi turnați la mese! Și nu doar în pahar…

National

Publicitate

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: