Vizele de intrare în America, o mare țeapă!

19 mart.

Vizele de intrare în America, o mare țeapă!

Fraților, nu-i mai lăsați pe “jurnaliștii lu’ Pește Prăjit” din România sau de aiurea să mintă / dezinformeze / manipuleze oamenii!

Șmecheria asta cu eliminarea vizelor de intrare în SUA și cu rata de respingere sub 3%, necesară obținerii acestui statut e o ciorbă reîncălzită și controlată de către Departamentul de Stat, care transmite Ambasadei SUA din România instrucțiunile care îi țin la ușă pe români!

Asta se întâmplă de peste 30 de ani și nicio administrație americană nu a spus adevărul! De ce? Pentru că se tem de o invazie care să transforme suburbiile marilor orașe americane în ghetouri insalubre de tipul celor pe care le vedeți în Franța, Italia, Spania, Germania etc., unde și poliția se teme să intre!

La toate astea se adaugă criza umanitară de la granița SUA cu Mexic, pe unde intră zilnic mii de migranți ilegali, veniți mai ales din America Centrală, mulți dintre ei fiind traficanți de droguri sau de carne vie, criminali scăpați din pușcării, violatori etc.

Sunt fapte care întăresc cele spuse / scrise mai sus! Adevărul e că maidanezii din politica românească – în frunte cu Iohannis, aerianul Aurescu de la Externe sau ambasadorul chelner Andrei Muraru – se comportă ca niște slugi la Washington, unde intră cu căciula în mâna, luând poziția ghiocelului chiar și după intrarea României în NATO și UE!

Iată motivele pentru care programul Visa Waiver li se aplică ungurilor, polonezilor sau altor cetățeni din țări membre NATO și UE, în timp ce românii sunt umiliți de “partenerul strategic”, care e și stăpânul de facto al coloniei România! Ultima speranță ar putea fi acest război nenorocit din Ucraina, unde americanii își folosesc bazele militare din România ca sperietoare pentru ruși, ceea ce ar permite colaboraționiștilor dâmbovițeni să ceară eliminarea vizelor.

Ar fi un cadou făcut de ocupantul strategic, pe care supusul trădător să-l folosească la alegerile din 2024, pentru a-și ține cald scaunul de sub cur!

Corespondență din New York de la Grigore L. Culian

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.