ANTENA 3 :DE CE S-A DORIT DEBARCAREA LUI MIRCEA GEOANA DIN FRUNTEA SENATULUI!

9 nov.

De ce s-a dorit debarcarea lui Mircea Geoană din fruntea Senatului.

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, şi senatorul-social democrat Dan Şova au dezvăluit marţi seară la Antena 3 că pesediştii nu au dorit schimbarea de la şefia Senatului a lui Mircea Geoană din cauza vizitei sale în Statele Unite. Decizia PSD de înlocuire a lui Mircea Geoană vine în urma unei alte nemulţumiri, spun cei doi social-democraţi.

„Decizia de ieri (luni – n.r.) de la conducerea partidului a fost determinată nu de vizita în SUA, este vorba de o nemulţumire mai amplă între reprezentantul PDL de la Camera Deputaţilor (Roberta Anastase – n.r.), extrem de motivat, chiar dacă nu sunt mulţumit cu tot ce face şi, pe de altă parte, acţiunea reprezentantului PSD din Senat (Mircea Geoană – n.r.) care a făcut balet în mai multe situaţii. Dorinţa PSD-ului a venit în urma acumulării unor tensiuni, într-un moment în care pregătim o bătălie extrem de importantă pentru anul viitor şi avem nevoie ca acolo (la Senat – nr.) să fie un om al PSD… Geoană nu e un bun reprezentant al PSD în momentul de faţă”, a declarat Adrian Năstase, marţi seara, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Întrebat ce înseamnă pentru el Mircea Geoană, Năstase a spus că actualul şef al Senatului reprezintă o sumă de identităţi, un excelent ministru de externe, un lider politic mai puţin inspirat, o persoană cu foarte multe frustrări în momentul de faţă, dar care nu ştie pe ce drum vrea sa meargă.

La rândul său, senatorul Dan Şova a susţinut marţi seară la Antena 3 că Geoană în nici un caz nu mai reprezenta PSD-ul la şefia Senatului, acesta fiind adevăratul motiv pentru care s-a dorit debarcarea lui din această funcţie.

Tot marţi, liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sârbu, a declarat că Mircea Geoană şi-a trădat partidul, iar formaţiunea politică îl tolerează aşa de un an de zile, motiv pentru care acesta susţine în continuare înlăturarea şefului Senatului din această funcţie.

PSD a propus, luni, înlocuirea preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, cu Titus Corlăţean.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.