PREMIERUL VICTOR PONTA A ADMIS CA IN TRECUT,IN CALITATE DE AVOCAT,A LEGALIZAT ACTE ALE FIRMELOR PATRONATE DE CUPLUL UDREA-COCOS!

23 aug.

Premierul Victor Ponta a admis că în trecut, în calitate de avocat, a legalizat acte ale firmelor patronate de Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea. El a adăugat că a prestat aceste servicii pentru alte „vreo mie de firme”.

elena-udrea-victor-ponta-ghimpele

„Nu contest acest lucru, am avut foarte mulţi clienţi ca avocat, a fost o perioadă de patru ani în care am fost avocat, iar Blejnar (fostul şef ANAF, Sorin Blejnar – n.r.) i-a luat pe toţi şi nu a descoperit nimic ilegal. Am plătit taxe, impozite…Cu doamna Udrea mă cunosc de când eram procuror şi dânsa era avocat, sunt 15 ani. În cazul respectiv am legalizat nişte acte, lucru pe care l-am mai făcut pentru vreo mie de firme. Cu fostul soţ al doamnei Udrea nu am un conflict nici acum, dimpotrivă,” a spus Victor Ponta la b1tv.

Presa a relatat că, în calitate de avocat, actualul prim-ministru Victor Ponta a prestat servicii juridice pentru familia Elenei Udrea începând din 2005, perioadă în care aceasta era şefa Cancelariei Prezidenţiale, amintește Mediafax.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: