EURODEPUTATUL LASZLO TOKES A DECLARAT CA S-O SATURAT SA FIE „TAPUL ISPASITOR”AL CONFLICTULUI DINTRE TRAIAN BASESCU SI VICTOR PONTA!

25 aug.

Europarlamentarul Laszlo Tokes sustine ca s-a saturat sa fie tapul ispasitor al conflictului dintre ex-presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta.

tokes-basescu-300x240

„Nu este important daca imi vor lua medalia, nu pentru recunostinta am iesit eu in 1989 impotriva lui Ceausescu”, a comentat Tokes pentru Magyar Hirlap solicitarea premierului roman de a i se retrage medalia Steaua Romaniei.

„Politicieni post comunisti calca cu picioarele pline de noroi cea mai inalta distinctie a statului roman, care nu este acordata de o persoana sau alta, ci de presedintele statului in numele poporului roman”, a continuat Tokes, potrivit ziare.com.

„Victor Ponta liciteaza pe terenul nationalist al presedintelui Basescu. Il provoaca pe acesta pentru desemnarea ‘celui mai mare roman’ si m-au gasit pe mine tap ispasitor. Atacandu-l pe fostul pastor al Timisoarei, Ponta umileste poporul maghiar si pe toti cei care l-au sustinut pe acesta”, a incheiat presedintele Consiliului National al Maghiarilor din Transilvania (CNMT).

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.