COMISARUL TRAIAN BERBECEANU REPUS IN DREPTURI DE CURTEA DE APEL ALBA!

18 apr.

 

Curtea de Apel Alba a respins contestaţia DIICOT la decizia Tribunalului Hunedoara, astfel că Traian Berbeanu a scăpat de măsurile preventive luate împotriva sa.

Comisarul a primit vestea de la soţia sa, aflată în instanţă. După pronunţarea deciziei Curţii, femeia şi-a sunat soţul dându-i vestea cu lacrimi în ochi.

Decizia magistraţilor Curţii de Apel Alba Iulia este definitivă.

Fostul şef al BCCO Alba Traian Berbeceanu a solicitat Tribunalului Hunedoara revocarea măsurilor preventive luate împotriva sa, după ce a fost eliberat din arest.

Berbeceanu a depus la Tribunalul Hunedara o solicitare de revocare a măsurilor preventive luate împotriva sa, în dosarul în care este acuzat de sprijinirea membrilor unor grupări infracţionale.

În noiembrie 2013, după o lună de arest preventiv, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis că Traian Berbeceanu poate fi cercetat în libertate în dosarul în care este acuzat că ar fi sprijinit o grupare suspectată de evaziune fiscală, dispunând ca măsură preventivă interdicţia de a părăsi ţara.

Fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Alba Traian Berbeceanu a stat în arest din 24 octombrie până în 26 noiembrie 2013, fiind acuzat de procurorii DIICOT că a sprijinit o grupare suspectată de evaziune fiscală cu produse petroliere, cu un prejudiciu de peste 3,5 milioane de lei.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.