PRESEDINTELE P.E.MARTIN SCHULTZ , DESPRE ATACUL AGRESIV A LUI TRAIAN BASESCU LA ADRESA SA :”POATE UN CONSILIER I-O DAT HARTIILE GRESITE!”

28 apr.

martin_schulz

Presedintele Parlamentului European Martin Schulz a declarat duminica la Antena 3 ca atacurile presedintelui Traian Basescu la adresa sa s-ar putea datora unei erori facute de consilieri, care “poate i-au dat hartiile gresite”.

“Nu voi comenta ce a spus despre mine, nu voi raspunde la acelasi nivel pentru ca respect presedintele Romaniei, institutia prezidentiala. Vreau sa precizez insa ca in mine Romania a avut un sprijin intotdeauna si ea si Republica Moldova. M-am intalnit cu lideri din Republica Moldova si am subliniat ca pot conta pe noi ca sprijin in Uniunea Europeana, pentru aderarea in UE. Cred ca s-a inselat, in afirmatiile facut. Poate unul dintre consilierii sai i-a dat hartiile gresite”, a spus Martin Schulz.

Premierul Victor Ponta a adaugat la randul sau ca presedintele Traian Basescu a uitat ca “vorbea de bine” de Martin Schulz cand ii prezenta pactul de coabitare la Bruxelles.

“Mi s-a parut inacceptabila pozitia presedintelui. (…) Dupa alegerile din 2012, vorbea de bine de domnul Schultz, cand ii dadea hartii sa ii arate ca s-a inteles cu prim-ministrul, ca e un presedinte constitutional”, a spus Ponta.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.