PREMIERUL LIVIU DRAGNEA SI PRESEDINTELE EXECUTIV AL PSD LA CONGRESUL EXTRAORDINAR AL PSD: „NU VAD DE CE AM SUSTINE INITIATIVA SUSPENDARII LUI TRAIAN BASESCU!”

13 sept.

Președintele executiv al Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Alba Iulia, că în partid nu a fost nicio discuție oficială referitoare la suspendarea șefului statului, el apreciind că nu vede de ce ar fi susținută o asemenea inițiativă.

„Nu a fost nicio discuție oficială în PSD și nu văd de ce am susține această inițiativă. Ce ne trebuie nouă suspendare? Vrem să-l ajutăm pe Băsescu să-l facem să zburde liber pe câmpiile patriei în campanie electorală?”, a afirmat Liviu Dragnea.

Președintele executiv al PSD a subliniat că nu a fost nicio discuție oficială în partid în acest sens.

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunțat pe 8 septembrie că a început demersurile referitoare la inițiativa de suspendare din funcție a șefului statului.

Propunerea are ca bază probatorie „nenumăratele încălcări ale prevederilor constituționale puse în operă de Președintele României în anii 2013 și 2014”.

Tăriceanu înaintează și un calendar: suspendarea de către Parlament a președintelui în preajma datei de 23 septembrie și organizarea referendumului de demitere pe data de 2 noiembrie, aceeași zi în care se organizează primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale.

AGERPRES.

2 răspunsuri to “PREMIERUL LIVIU DRAGNEA SI PRESEDINTELE EXECUTIV AL PSD LA CONGRESUL EXTRAORDINAR AL PSD: „NU VAD DE CE AM SUSTINE INITIATIVA SUSPENDARII LUI TRAIAN BASESCU!””

  1. mirceascalat1948 13 septembrie 2014 la 2:29 pm #

    Nu de alta, ci numai ca să vadă tot poporul nărod aşa cum e, că cineva se mai ţine şi de cuvânt, pe de o parte, iară pe de alta să aflăm din timp câţi naiba suntem pe celebrele Liste 15 milioane ori 19 milioane sau şi acum la preşedinţiale vom fi cca 19 milioane?

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.