BASISTUL -MACOVEIST MIHAIL NEAMTU A DEVENIT MEMBRU AL NOULUI PDL,SCUZE PNLP-PPE!

5 iul.

 

Imagini pentru MIHAIL NEAMTU,MACOVEI,POZE

Mihail Neamţu, fost preşedinte al partidului Noua Republică, a anunţat că s-a înscris în PNLP. În 2012, Mihail Neamţu a transformat platforma Noua Republică în partid, susţinându-l pe fostul şef al statului Traian Băsescu în timpul suspendării.

Noua Republică a negociat şi intrarea în alianţa ARD, formată din PDL, PNŢCD şi Forţa Civică, însă nu a putut participa în construcţie pentru că NR nu a fost înscris la Tribunal ca partid. La alegerile parlamentare din acea toamnă a candidat pentru un mandat de parlamentar, pe listele PNŢCD, însă nu a câştigat. În 2013, Neamţu a pătruns în plenul Camerei Deputaţilor, unde vorbea premierul Victor Ponta, şi i-a întrerupt discursul, acuzându-l de trădare în cazul Roşia Montană. În martie 2016, Neamţu a anunţat că se retrage din politică, partidul înfiinţat de el continuând sub o altă conducere.

Citeste mai mult: adev.ro/osjyzp

2 răspunsuri to “BASISTUL -MACOVEIST MIHAIL NEAMTU A DEVENIT MEMBRU AL NOULUI PDL,SCUZE PNLP-PPE!”

  1. Marcu Gheorghe 6 iulie 2017 la 9:39 am #

    PNL-ul vopsit ,prin „legitimarea ” lui Neamtu ,are de toate:curve,prosti,mincinosi si ,mai nou,legionari. Cat de curand se va alatura PNT-ului in lada de gunoi a politicii romanesti postdecembriste!

    Apreciază

    • octavpelin 6 iulie 2017 la 10:10 am #

      DOMNULE GIGI MARCU,AVETI PERFECTA DREPTATE,NUMAI CRETINOIZI IN ACEST NOU PDL-PNLP-PPE,CARE A DISPARUT LA FEL CA SI PNT-UL,ESTE O DIVIZIE DE MANEVRA A PENALILOR FOLOSITI DE DNA!

      Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.