RAPORTUL RISE PROJECT II DA FRISOANE LIDERULUI PSD LIVIU DRAGNEA SI O STARE EUFORICA LUI LAZARICA DE LA PARCHETUL GENERAL!

7 Iul

Procurorul general Augustin Lazăr a declarat că, dacă raportul Rise Project în ce-l privește pe Liviu Dragnea și Tel Drum ar fi real, faptele ar fi de competenţa DNA, adăugând: ”Dacă nu cumva are (DNA – nr.) un dosar în lucru”.

Lazăr a spus, întrebat dacă există o anchetă în curs cu privire la Tel Drum şi Dragnea, că nu poate infirma sau confirma acest lucru.

”Vă pot spune că există un ghid de relaţii cu media în care scrie foarte clar că anumite lucruri nu se comentează în anumite momente”, a declarat procurorul general.

De asemenea, întrebat dacă cele semnalate în ancheta Rise Project pot face obiectul unui dosar penal, Lazăr a răspuns: ”Dacă raportul este real, faptele ar fi de competenţa DNA, nu vă pot preciza dacă acest document este real sau nu”.

Ulterior, Lazăr a adăugat: ”Dacă nu cumva are (n.r.- DNA) un dosar în lucru”.

Rise Project a publicat joi un raport atribuit Direcţiei Generale de Protecţie Internă, intitulat „Notă privind aspecte care afectează climatul socio-economic al judeţului Teleorman”, care descrie o „reţea infracţională formată din persoane cu putere de decizie în judeţ”, prin care Liviu Dragnea ar fi fraudat fonduri europene şi guvernamentale. În acest document, Dragnea este prezentat drept „deţinătorul majoritar al acţiunilor la purtător de la SC Tel Drum SA”.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: