EMISARUL GERMANIEI LA BUCURESTI, PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS SE VA INTALNI JOI 12 IULIE 2017 ,LA CENTRUL ADMINISTRATIV”MIHAIL KOGALNICEANU” DE LA CONSTANTA CU PILOTII ROMANI SI BRITANICI!

12 Iul

Președintele României, Klaus Iohannis, va vizita, joi, Centrul administrativ „Mihail Kogălniceanu” din Constanța, unde se va întâlni cu președintele Comitetului militar NATO, generalul Petr Pavel.

 „Joi, domnul președinte Klaus Iohannis va vizita Centrul administrativ ‘Mihail Kogălniceanu’ din județul Constanța, ocazie cu care va avea o întrevedere cu președintele Comitetului militar NATO, generalul Petr Pavel. Tot cu această ocazie, președintele României se va întâlni cu piloții români și britanici aflați în acea zonă pentru a se asigura de buna desfășurare a misiunii de poliție aeriană întărită”, a spus, marți, 11 iulie, purtătorul de cuvânt al șefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

De asemenea, sâmbătă, 15 iulie, președintele va participa la Poligonul Cincu din județul Brașov, începând cu ora 11.00, la exercițiul multinațional militar întrunit cu trupe în teren și trageri de luptă „Saber Guardian 2017”, a menționat Dobrovolschi.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: