EMISARUL GERMANIEI LA BUCURESTI, PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS SE VA INTALNI JOI 12 IULIE 2017 ,LA CENTRUL ADMINISTRATIV”MIHAIL KOGALNICEANU” DE LA CONSTANTA CU PILOTII ROMANI SI BRITANICI!

12 iul.

Președintele României, Klaus Iohannis, va vizita, joi, Centrul administrativ „Mihail Kogălniceanu” din Constanța, unde se va întâlni cu președintele Comitetului militar NATO, generalul Petr Pavel.

 „Joi, domnul președinte Klaus Iohannis va vizita Centrul administrativ ‘Mihail Kogălniceanu’ din județul Constanța, ocazie cu care va avea o întrevedere cu președintele Comitetului militar NATO, generalul Petr Pavel. Tot cu această ocazie, președintele României se va întâlni cu piloții români și britanici aflați în acea zonă pentru a se asigura de buna desfășurare a misiunii de poliție aeriană întărită”, a spus, marți, 11 iulie, purtătorul de cuvânt al șefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

De asemenea, sâmbătă, 15 iulie, președintele va participa la Poligonul Cincu din județul Brașov, începând cu ora 11.00, la exercițiul multinațional militar întrunit cu trupe în teren și trageri de luptă „Saber Guardian 2017”, a menționat Dobrovolschi.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.