PRESEDINTELE USA DONALD TRUMP A DECLARAT MIERCURI NOAPTEA LA HAMBURG CA SE INTELEGE FOARTE BINE CU VLADIMIR PUTIN ,PRESEDINTELE RUSIEI!

13 iul.

Președintele american, Donald Trump, a declarat miercuri noaptea, după întâlnirea de la Hamburg, că se înţelege ”foarte, foarte bine” cu omologul său de la Kremlin, Vladimir Putin.

„”Oamenii au spus… oh, ei nu ar trebui să se înţeleagă. Bine, unde sunt acum oamenii care spun asta? Eu cred că ne înţelegem foarte, foarte bine. Suntem o putere nucleară grozavă, iar ei sunt asemenea. Nu are logică ideea de a nu avea niciun tip de relaţie”, a declarat preşedintele american într-un interviu pentru Christian Broadcasting Network”, a spus Trump, într-un interviu pentru Christian Broadcasting Network.

Donald Trump a respins ideea că interferenţele ruse au avut drept scop înclinarea balanţei electorale spre tabăra republicană, susţinând că ruşii o preferau mai degrabă pe Hillary Clinton.

”Dacă Hillary ar fi câştigat, atunci armata noastră ar fi fost decimată. Energia noastră ar fi fost mult mai scumpă. Lui Putin nu-i plac aceste lucruri la mine. Iar de asta spun că: de ce m-ar fi vrut pe mine?”

Pe de altă parte, într-un interviu pentru Reuters, Trump a relatat că l-a întrebat direct pe președintele rus, Vladimir Putin, dacă a fost implicat în ceea ce serviciile de informații americane spun că a fost amestecul Rusiei în campania prezidențială, iar omologul de la Moscova a insistat că nu.

Trump a adăugat că primele 20 sau 25 de minute ale întâlnirii sale de peste două ore cu Putin, de vineri, din Germania, le-a alocat subiectului presupusei ingerințe ruse în alegerile americane.

„Am spus, ai făcut-o? Iar el a spus nu, nu am făcut-o. Absolut nu. Apoi l-am întrebat pentru a doua oară într-un mod total diferit. El a spus absolut nu”, a arătat Trump.

Liderul de la Casa Albă a reiterat că nu a știut până în urmă cu câteva zile de întâlnirea fiului său cel mare, Donald Trump Jr., cu avocata rusă Natalia Veselnițkaia, pe 9 iunie 2016, la Trump Tower, după ce un intermediar i-a spus acestuia că Veselnițkaia ar putea să-i furnizeze informații ale guvernului rus despre candidata democrată Hillary Clinton.

Donald Trump afirmă în interviul menționat că nu l-a blamat pe fiul său pentru desfășurarea acestei întâlniri, pentru că el crede că mulți oameni ar fi procedat la fel.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: