MINERIADA UNIUNII SOROSISTO-SECURISTE DIN ROMANIA SI GRUPARILE NEO- NAZISTE CARE INCEARCA PRIN MERCENARI MITINGISTI PLATITI DE ONG-URILE LUI SOROS SA DESTABILIZEZE ROMANIA!ATENTIE NAZISMUL PRIN KLAUS WERNER JOHANNIS RENASTE IN ROMANIA!

7 dec.

Prezența liderilor USR printre manifestanți miercuri seară și modul cum aceștia s-au manifestat i-au adus aminte unui parlamentar al UDMR de mineriada din 1990.

Deputatul UDMR Marton Arpad a afirmat, joi, că a văzut la televizor cum unul dintre liderii USR a mulţumit miercuri protestatarilor care au venit la Parlament, fapt care i-a amintit cum în 1990, deşi nu i-a chemat, Ion Iliescu le-a mulţumit minerilor.

Parlamentarul UDMR a făcut afirmația în debutul şedinţei Comisiei spreciale pentru Legile justiţiei, reunite joi dimineaţă. El le-a cerut celor din opoziţie să nu fie duplicitari în mesajele pe care le dau pentru că, în caz contrar, va deveni furios.

„Eu am ieşit pe jos (din Parlament, n.r.). Când am trecut pe lângă un vicelider al grupului USR şi auzit ce se întâmplă în stradă, mi-a spus: <<Ăştia sunt protestatarii paşnici, dar nu noi i-am chemat>>. Am ajuns acasă, am pornit televizorul, am văzut o imagine în care vine grupul USR cu telefoane aprinse, apoi intervenţia unui lider a acestui grup care a mulţumit protestarilor. Eu mi-am adus aminte de iunie 90 când, deşi nu i-a chemat, Iliescu le-a mulţumit minerilor că au venit să apere statutul de drept”, a spus Marton Arpad.

Deputatul USR Stelian Ion a replicat că nu USR a chemat protestararii în stradă, la Parlament.

„Noi nu am chemat oamenii în stradă. A fost o manifestare de civism, pozitivă”, a spus Stelian Ion. La rândul său, președintele USR Dan Barna a comentat: „E regretabil faptul că domnul Marton Arpad confundă ceea ce s-a întâmplat în ‘90, aducerea unei componente sociale muncitorești ca să bată locuitorii Capitalei, pentru că asta s-a întâmplat în ’90, cu o manifestare civică a cetățenilor orașului împotriva unui abuz de drept, împotriva unui abuz prin care se încearcă ciuntirea Justiției. Este… nu mă așteptam. Într-adevăr, sunt cel puțin surprins ca domnul Marton Arpad să compare cetățenii care protestează de la OUG 13 încoace împotriva acestei manifestări fără precedent de sabotare a Justiției, care se întâmplă în Parlament sub majoritatea PSD-ALDE, cu sprijinul UDMR și cu sprijinul domnului Marton Arpad în mod explicit cu minerii. E absolut incredibilă comparația”.

Un grup de deputaţi USR a ieşit miercuri seară din curtea Parlamentului fără maşini, cu semnale luminoase de la telefoane, fiind aplaudaţi de cei care participau la manifestație şi întâmpinaţi cu mesajului „Mulţumim”. Printre USR-iști s-a aflat și președintele partidului, Dan Barna.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.