LAURA COFRUTA KOVESI II DA SAH-MAT GAULEITERULUI NAZI KLAUS WERNER JOHANNIS:ISI VA DA DEMISIA!

7 iun.

kovesi

Își va da sau nu Kovesi demisia? Ei bine, este o întrebare la care se gândesc mulți în această perioadă, ținând cont și de decizia CCR de zilele trecute.

În schimb, Codruţa Kovesi, șefa DNA,  nu suflă o vorbă despre scandalul revocării sale de la conducerea DNA. Întrebată miercuri dimineaţă de reporterul Antena 3 dacă intenţionează să îşi dea demisia de onoare, Kovesi a evitat să răspundă  a intrat rapid în sediul CSM.

Șefa DNA  în fața Secţiei de Procurori pentru a da explicaţii

Reamintim că șefa DNA s-a prezentat în fața Secţiei de Procurori pentru a da explicaţii despre abaterile disciplinare de care este acuzată. Prima dintre acestea se referă la faptul că și-a delegat consilierul, pe Dana Tiţian, să efectueze controale la două servicii teritoriale ale instituţiei deşi aceasta nu avea astfel de atribuții. A doua este legată de înregistrările din timpul unei şedinţe în care aceasta îi spune procurorului Jean Uncheşelu că îşi doreşte să decapeze pentru a ajunge la premier.

Reamintim că CCR a dat un comunicat oficial în legătură cu decizia  prin care a admis sesizarea Guvernului privind soarta lui Kovesi. Mai exact, Curtea Constituțională a anunțat  faptul că ”președintele urmează să emită decretul de revocare din funcţie a procurorului-şef al DNA”.

3 răspunsuri to “LAURA COFRUTA KOVESI II DA SAH-MAT GAULEITERULUI NAZI KLAUS WERNER JOHANNIS:ISI VA DA DEMISIA!”

  1. liberlandraceblog 7 iunie 2018 la 7:31 pm #

    A republicat asta pe liberlandraceblog și a comentat:

    Interesant.

    Apreciază

Trackbacks/Pingbacks

  1. LAURA COFRUTA KOVESI II DA SAH-MAT GAULEITERULUI NAZI KLAUS WERNER JOHANNIS:ISI VA DA DEMISIA! – liberlandraceblog - 7 iunie 2018

    […] via LAURA COFRUTA KOVESI II DA SAH-MAT GAULEITERULUI NAZI KLAUS WERNER JOHANNIS:ISI VA DA DEMISIA! […]

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.