COVID-19 | Specialiștii insistă susținând că sursa virusului nu este din China!

28 feb.

China va avea epidemie cu noul coronavirus (COVID-19) până la sfârșitul lunii aprilie, a declarat astăzi șeful echipei de experți chinezi Zhong Nanshan. Acesta a subliniat că deși primul caz cu noul coronavirus a fost confirmat în China, este posibil ca sursa virusului să nu fie din China, deoarece multe alte țări raportează cazuri.

Afirmațiile epidemiologului Zhong, recunoscut drept Dr. SARS pentru implicarea în epidemia din 2002-2003, readuce în actualitate studiului realizat de un grup de oameni de știință chinezi care au prezintat secvențe ale genomului care probează că piața de fructe de mare din Wuhan nu este sursa noului coronavirus (COVID-19). Dovezile prezentate oficial, la 24 februarie, combăteau cu argumente științifice informațiile lansate de publicația medicală britanică The Lancet, și susțineau că virusul COVID-19 a fost „plantat” la Wuhan!

Pe de altă parte, chinez în virusologie Zhong Nanshan a evidențiat corectitudinea predicțiilor bazate pe analize de date potrivit cărora vârful epidemiei din China va fi atins în a doua parte a lunii februarie. Odată depășită această perioadă, Zhong a exprimat încrederea în măsurile de prevenire și control pe care China le-a luat, fiind în acord cu recomandările echipei de experți a Comisiei Naționale de Sănătate din China care efectuează cercetări cu privire la noua epidemie COVID-19.

Potrivit informațiilor prezentate în dimineața zilei de 27 februarie, China înregistra un număr de 78.497 cazuri confirmate (+307 față de ziua precedentă), 32495 de cazuri recuperate (+2700) și un număr de 2744 (+26) decese. În restul lumii, erau înregistrate 3078 (+278) de cazuri confirmate și 51 (+39) de decese.

http://dantomozei.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: