EDUARD KOVESI FOSTUL SOT AL LAUREI CODUTEI LASCU(KOVESI) A FOST ANGAJAT LA RCS &RDS,ACTUALMENTE ESTE PATRONUL FIRMEI DE CABLU LED COMMUNICATIONS SRL!

3 iun.

Eduard Kovesi, fostul soţ al procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Laura Codruţa Kovesi, ar fi fost subalternul lui Ioan Bendei, directorul general al RCS & RDS, arată un comunicat de presă remis de Grupul de Investigaţii Politice (GIP).

eduard_kovesi

Conform GIP, în data de 25 septembrie 2006 Laura Codruţa Kovesi ar fi depus o declaraţie de avere, în calitate de procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Sibiu, potrivit căreia Eduard Kovesi era angajatul RCS & RDS.
„Relaţia dintre familia Kovesi şi RCS & RDS SA poate explica de ce Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) condusă de Laura Codruţa Kovesi refuză să ancheteze afacerea prin care RCS & RDS SA l-a plătit pe Dumitru Dragomir cu milioane de euro. Aceeaşi relaţie poate explica de ce DNA susţine RCS & RDS SA în conflictele sale comerciale, colaborând cu Ioan Bendei la punerea în scenă a acuzaţiilor de şantaj la adresa directorului Antena 1”, precizează GIP.
Fost director în cadrul companiei RCS&RDS, Eduard Kovesi a divorțat de fostul procuror general în anul 2007. El este patronul firmei sibiene de telecomunicații, în special telecomunicații prin cablu, Led Communications SRL. Interesant este că firma lui Eduard Kovesi oferă servicii de televiziune prin cablu în județul Sibiu, având pe lista de programe chiar posturile Antena TV Group, Antena 1 și 3 și Euforia TV, retrase din grilă de RCS&RDS.

2 răspunsuri to “EDUARD KOVESI FOSTUL SOT AL LAUREI CODUTEI LASCU(KOVESI) A FOST ANGAJAT LA RCS &RDS,ACTUALMENTE ESTE PATRONUL FIRMEI DE CABLU LED COMMUNICATIONS SRL!”

  1. Cristina Nicoara 3 iunie 2013 la 7:27 pm #

    Buna ziua
    RCS & RDS a oferit un punct de vedere in acest sens, printr-o precizare transmisa de Biroul de Comunicare: „Domnul Eduard Kovesi a fost angajat al RCS&RDS, la punctul de lucru din Sibiu al societăţii, din noiembrie 2004 până la data de 31 martie 2006. De la această dată nu au mai existat relaţii contractuale sau de altă natură între RCS&RDS şi domnul Kovesi.”

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.