„BRIGAZILE MORTII” ALE CIPATILOR BASISTI AU INCEPUT CAMPANIA ANTI-USL!

7 ian.

 

Moş Crăciun şi sfârşitul anului 2013 au adus locuitorilor din Capitală o ploaie de fluturaşi cu mesaje propagandistice. În cutiile poştale ale blocurilor şi ale caselor din Colentina şi Pantelimon au fost distribuiţi primii fluturaşi din campania anti-USL.

Fluturaşii din Colentina şi Pantelimon sunt un semn că startul luptei electorale din 2014 a fost dat chiar înainte de prima zi a lui 2014. Nu au fost suficiente toate atacurile şi diversiunile din toamna lui 2013 de pe ecranele televiziunilor de ştiri. La sfârşit de an a mai fost lansată şi campania de distribuire a mesajelor tipărite. După cum vedeţi în exemplarul reprodus pe site-ul nostru, Opoziţia susţine că ”USL a minţit”. Ceea ce cu greu mai poate fi contestat. În acelaşi timp, fluturaşul propagandistic susţine că ”USL a dat României cel mai corupt şi incapabil guvern”. Dacă la capitolul capacitate de a administra lucrurile încep să se lămurească, în materie de corupţie, acuzaţia încă nu rezistă. Doar contractele lui Sebastian Ghiţă (evitate inexplicabil de DNA) sunt prea puţin pentru a concura marile afaceri ale regimului Boc-Băsescu. Contractele de la ministerele conduse de Anca Boagiu şi Elena Udrea, încă protejate de procurori, ne arată prin fondurile risipite o cu totul ierarhie.

Ce zic fluturaşii împărţiţi prin cartiere? Cei doi crai din fruntea USL sunt chemaţi la lectura acestora, mai ales că reiau câteva dintre promisiunile electorale. Opoziţia invită omul simplu să nu uite că a fost amăgit cu 1 milion de locuri de muncă despre care USL-ul nu mai zice nimic. Şi nici de competenţa şi profesionalismul celor desemnaţi să conducă ministere. Zi de zi se vede că prin câteva chiar importante cei trimişi de USL să schimbe lucrurile sunt doar nişte împiedicaţi cu ifose.

Ce mesaje vor urma în săptămânile şi lunile următoare?Politicienii din USL ar trebui să se gândească de pe acum. Şi să se teamă. Sau să se apuce de treabă, lăsând dezbaterile televizate pe seama ziariştilor.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: