PREMIERUL VICTOR PONTA A DECLARAT LUNI SEARA CA „TRAIAN BASESCU ESTE ULTIMUL REPREZENTANT AL SISTEMULUI SECURIST – COMUNIST!”

7 ian.

 

 

Premierul Victor Ponta a declarat luni seară că, în opinia sa, în decembrie 2014, odată cu alegerile prezidenţiale, se va încheia tranziţia de la comunism la o societate democratică.

 

 

„Pentru mine decembrie 2014 va fi momentul încheierii tranziţiei de la comunism la o societate democratică, pentru că Traian Băsescu este ultimul reprezentant al sistemului securist-comunist. Metodele sale, mentalitatea lui, el vorbeşte tot timpul: eu vreau, eu fac, eu bag în închisoare, eu ştiu, eu ascult telefoane. Oricine va veni după Traian Băsescu, vine Crin Antonescu, vine Predoiu, vine oricine altcineva, nu va mai proveni din şcoala Securităţii şi a societăţii comuniste de dinainte de 89. 25 de ani ne-au trebuit, nu 20 cât a zis răposatul domn Brucan, să închidem această perioadă. Odată cu domnul Băsescu se închide tranziţia de la comunism la o societate modernă”, a spus primul ministru într-o emisiune la România TV.
Victor Ponta a anunţat însă că nu va rupe pactul de coabitare cu şeful statului pentru că respectă ideea de instituţie a preşedintelui. „Voi respecta ideea de instituţie a preşedintelui. Că întâmplător în acest moment o ocupă un om nedemn, este un necaz al istoriei. (…) Eu încerc de fiecare dată să deblochez situaţiile de conflict. (…) Faptul că de la Cotroceni în general sunt blocaje cu Parlamentul, cu Justiţia, cu Guvernul, ţine de modul în care domnul Băsescu şi-a înţeles funcţia”, a conchis primul ministru. AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: