PERCHEZITII DNA JOI LA BIROUL SI LOCUINTA ALLATOYAHULUI MASON ,PRESEDINTELE C.J. CARAS-SEVERIN ,SORIN FRUNZAVERDE CEL CARE A DISTRUS PARTIDUL BRATIENILOR!

14 mai

Sorin Frunzăverde

Procurorii DNA efectuează joi percheziții la biroul președintelui CJ Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde, dar şi la locuinţa acestuia.

Potrivit unor informaţii pe surse, perchezițiile au loc în dosarul în care vicepreședintele CJ Caraș-Severin Ionesie Ghiorghioni a fost arestat preventiv, fiind acuzat de două infracțiuni de trafic de influență, dintre care una în formă continuată.

Update: Contectat de B1 TV, Sorin Frunzăverde a refuzat să intre în direct pentru a da declarații, însă a precizat că verificările DNA au legătură cu turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

Potrivit DNA, Ionesie Gheorghioni a pretins și primit de la un om de afaceri, martor denunțător, mai multe sume de bani, reprezentând 10% din încasările primite de firma acestuia pentru contracte acordate de CJ.

Reţinut după ce a fost prins în flagrant în timp ce lua mită 20.000 de lei pentru atribuirea unui contract, Ghiorghioni a fost arestat în urmă cu o zi.

Tribunalul Timiş a decis arestarea preventivă pentru 29 de zile a vicepreşedintului Consiliului Judeţean Caraş-Severin pentru trafic de influenţă (două acte materiale), şi a dispus măsura controlului judiciar pentru nepotul acestuia, Adrian Cosmin Ghiorghioni, pentru complicitate la trafic de influenţă.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.