LESBIANA CEHA MARTINA NAVRATILOVA ATAC LA ADRESA TENISMENEI MARGARET COURT,SPORTIVA CARE ARE IN PALMARES 24 DE TURNEE DE GRAND SLAM LA SIMPLU SI CARE S-A DECLARAT IMPOTRIVA ” LESBIENELOR SI LGBT!”!

2 iun.

Imagini pentru MARGARET COURT, NAVRATILOVA,POZE

Un scandal uriaș zguduie lumea tenisului în această perioadă. Două mari jucătoarea sunt protagonistele acestui conflict care pare să nu se mai încheie. Este vorba despre Martina Navratilova, câștigătoare a 18 turnee de Grand Slam la simplu. Tenismena a numit-o joi „rasistă și homofobă” pe Margaret Court, sportiva care a are în palmares 24 de turnee de Grand Slam la simplu, potrivit bbc.com.

„N-ar trebui să încurajăm un asemenea comportament. Acum Court și-a arătat adevarata față: a fost o tenismenă uimitoare, dar și o rasistă și homofobă. Este în mod activ împotriva persoanelor care cer drepturi egale”, a declarat Navratilova.

Declarația tenismenei din Cehia vine după ce Margaret Court a declarat că „tenisul e plin de lesbiene” și „nu voi mai zbura cu compania aeriana Qantas, pentru că seful ei s-a arătat pro căsătoriilor între persoanele de același sex”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.