PREMIERUL MIHAI TUDOSE ALATURI DE OMOLOGII SAI DIN BULGARIA,GRCIA,SERBIA,LA UN DINEU OFERIT DE PRESEDINTELE SARB.ALEKSANDAR VUCIC!

9 dec.

Premierul român Mihai Tudose, alături de omologii săi din Bulgaria – Boyko Borisov, Grecia – Alexis Tsipras și Republica Serbia – Ana Brnabic, participă, vineri seara, la un dineu oferit de președintele sârb, Aleksandar Vucic, pe agenda discuțiillor aflându-se proiecte comune, de infrastructură, dar și situația românilor din țara vecină, au precizat surse guvernamentale pentru AGERPRES.

Sursa foto: Aleksandar Vucic / Twitter

Potrivit acelorași surse, în cadrul convorbirilor au fost abordate și subiecte de politică regională, evidențiindu-se faptul că România are un rol important în acest cadru.

Premierul Mihai Tudose participă vineri și sâmbătă la Belgrad la Reuniunea cvadrilaterală Serbia — Bulgaria — Grecia — România, informează Guvernul.

Potrivit programului transmis AGERPRES, prim-ministrul Mihai Tudose va participa sâmbătă, de la ora locală 10,00, la Reuniunea cvadrilaterală România — Bulgaria — Serbia — Grecia care va avea loc la sediul Președinției Serbiei.

După reuniune, de la ora 11,00, președintele Vucic și prim-miniștrii român, bulgar și grec vor susține o conferință de presă comună.

Din delegația condusă de premierul român mai fac parte vicepremierul Marcel Ciolacu și ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica.

AGERPRES

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.