RAZBUNAREA NAZISTULUI KLAUS WERNER JOHANNIS IMPOTRIVA PRIMEI FEMEI NOMINALIZATA CA PREMIER SEVIL SHHAIDEHCONTINUA SI IN ZIUA CONSULTARILOR DE LA COTROCENI CU PARTIDELE PARLAMENTARE CU PRIVIRE LA A DOUA NOMINALIZARE A UNEI FEMEI VIORICA DANCILA CA PREMIER AL ROMANIEI!

17 ian.

 Imagini pentru IOHANNIS,SHHAIDEH,POZE

Sevil Shhaideh a fost citată, miercuri, 17 ianuarie, la DNA pentru a fi audiată în dosarul „Belina”, în care este suspectată de abuz în serviciu, potrivit Antena 3.

 Astfel, conform sursei citate, fostul ministru Sevil Shhaideh urmează să se prezinte în fața procurorilor pentru a da explicații în dosarul Belina.

În altă ordine de idei, în ziua audierii la DNA, miercuri, 17 ianuarie, Klaus Iohannis se consultă cu partidele şi formaţiunile reprezentate în Parlament în vederea desemnării unui candidat pentru funcţia de premier, după ce Mihai Tudose a demisionat din funcţie.

Consultările vor începe la ora 12,00, cu reprezentanţii PSD şi ALDE. La ora 13,00, urmează PNL, la 14,00 – USR, la 14,30 – PMP, iar la 15,00 – UDMR. Reprezentanţii grupului parlamentar al minorităţilor naţionale se vor întâlni cu preşedintele Iohannis la ora 15,30.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.