SOROS-Washington a decis soarta Romaniei in decembrie 1989 si o face si in prezent, priviti asasinii nostri si jefuitorii Romaniei!

11 nov.

Imagine   Tot ce se intampla in Romania dupa 1989, se rezuma la VOT si FASCISM, fiind o cale simplă de înlocuire unor oameni cu alții mai slab pregătiți, dar mai lacomi decât ei și mai obedienți Casei Albe-SOROS-Washington, pentru a distruge si jefui Romania si extermina natiunea romana.

“Ideea centrală fiind, cine nu fură sau nu se căpătuiește este un prost.“

Corupția a devenit o adevărată industrie, cu un întreg păienjeniș al intereselor de clan, grup și cumetrii. Acesta fiind matricea impusă României de SOROS-Washington, încă din 1989 și care aduce la putere invariabil hoti, banditi, corupti si rebuturi umane, indiferent de partid si toate acestea se fac in stil FASCIST, prin alternanta la putere impusa de SOROS-Wasinghton.

GORBITotul a inceput din 1988, cu intalniri la nivel inalt la Moscova dintre Regan si Gorbaciov si s-au incheiat cu Bush senior la Malta in 1989, numite SUMMIT-uri care e un termen jidanesc si reprezinta o intelegere intre doi sau mai multi hoti si banditi si la nivel inalt, la fel ca si HOLOCAUSTULofranda si jertfa pentru SATANA, trebuie sa prajim fiinte umane, bine si total si la ordinul SOROS-Washington, adica al jidanilor bogati din America.

Comunismul trebuie sa dispara:

NOI L-AM INFIINTAT, NOI TREBUIE SA-L DESFIINTAM!

Pe principiul romanesc: Eu te-am facut, eu te omor.

Pe cine sa se sprijine pentru caderea COMUNISMULUI?

Pe Uniuniea sovietica si Gorbaciov si Vatican si Papa Paul al II-lea.

Pe prostimea planetei si pe propaganda lor manipulatoare: CNN, BBC, Radio Europa Libera, Vocea Americii si altele, trebuia pusa in miscare planeta si au reusit.

Ungaria in martie 1989, primeste unda verde de la SOROS-Washington, mai precis de la SRL-ul lor: ONU, sa nu mai repatrieze refugiati in tarile foste comuniste si acestia sa fie folositi si pregatiti de generali NATO si GRU in centrele de refugiati din Ungaria, Debrecen si altele, pentru actiuni diversionsite, teroriste si proteste de strada si incendirea unor institutii, asa cum a fost cazul Romaniei si in toate tarile foste comuniste.

Pe scurt, acestia constituind viitoarea armata si MASA DE MANEVRA a lui Soros in Europa de est.

eu25In data de 16 iunie 1989, SOROS-Washington organizeaza si finanteaza la Budapesta, Ungaria o mare cacealma jidaneasca tipica Israelului, renhumarea unui agent evreu maghiar kominternist NKVD-KGB Imre Nagy, a unui mare soldat al SOROS-Washington-ului, a unui mare membru de partid comunist din Ungaria, acesta devine simbolul si flacara LUPTEI impotriva COMUNISMULUI in Europa de est, dar de fapt incepe marele RAZBOI DE SECESIUNE PLANETARA pentru destramarea Europei de est, dar si al intregii planete.

RUSI LA NATO

Secretarul general NATO Manfred Woren:

Priveste la moaca lor, i-am prostit pe prosti, maine sunt someri sau morti.

NATO - GRU 2La aceasta manifestatie bolsevica-stalinista-NKVD-KGB-ista internationala participa un grup de generali NATO in frunte cu Manfred Woren si generali GRU sovieitici,  dar si un grup de generali Romani in frunte cu Chiţac, Iulian Vlad şi  Victor Stănculescu care au avut o serie de contacte cu generali NATO sau generali GRU la cartierul general al Armatei Sud a U.R.S.S., unitate care-şi avea statul major în Ungaria şi misiunea de a asigura întreg flancul balcanic al U.R.S.S si cu generali ai statul major al armatei din Ungaria, acesta fiind momentul in care s-a stabilit data si trupele militare NATO, GRU, Ungariei si a altor tari occidentale, inclusiv al tarilor membre ale Tratatului de la Varsovia care vor ataca Romania in decembrie 1989.

Victor armataATENTIE!

Urmatoarele persoane dupa 1989, decid soarta Romaniei si a fiecaruia dintre noi, la ordinul lui SOROS-Washington, ca sa nu spun America, Israel, Ungaria si occident, intrucat Soros si cateva familii de jidani spurcati controleaza planeta si sunt:

Semnatarii Declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria

GUVERNUL PROVIZORI al ROMANIEI de la Budapesta

tismaneanu dddDupa 1989, ii gasim in toate asociatiile, fundatiile si ong-urile din Romania, dar si in comisiile prezidentiale Basescu si in alte institutii ale statului roman si chiar ministrii sau ministri secretari de stat, fiind in acelasi timp mercenarii regelui Mihai din institutiile statului roman si la aceea data in cercurile politice internationale si casele regale, semnatarii acestei declaratii au fost numiti: Guvernul provizoriu al Romaniei de la Budapesta, asa lucreaza SOROS-Washington pe Terra.

Priviti Guvernul provizoriu al Libiei si al Siriei si pe care SOROS-Washington le sustine militar cu trupe NATO imbracati in civil si cu grupari teroriste internationale si pe care le finanteaza, sa ajunga SOROS-Washington la putere in aceste tari, sa le cotropeasca si sa le jefuiasca.

~INCREDIBIL !Intre semnatarii” Declaratiei de la Budapesta ” (iunie 1989)care recunoaste” autonomia Transilvaniei” ca”spatiu de complementaritate” , apar si tartorii recenti Vladimir Tismaneanu, Neagu Djuvara, Dinu Zamfirescu,Mihnea Berindei , Virgil Ierunca si Monica Lovinescu, cam toata:

Comisia Basescu- GDS-Tismaneanu pentru condamnarea CRIMELOR KOMINTERNISTE NKVD-KGB-iste din perioada monarhista 1944 1947, crime comise impotriva poporului roman, dar fara criminali, tortionari si asasini, intrucat ei sunt membri comisiei si sunt copii si nepotii tortionarilor neamului romanesc.

ONUIn fapt, SOROS-Washington de 23 de ani sprijina Ungaria pentru destramarea Romaniei pe criterii etnice si infiintarea Republicii Transilvania, dupa alegerile din 9 decembrie 2012, Poanta si USL-isti o numesc: REGIONALIZAREA ROMANIEI si aducerea regelui Mihai la putere in Romania.

targu 2“Transilvania a fost si este un spatiu de complementaritate si trebuie sa devina un model de pluralism cultural si religios. Este in folosul popoarelor noastre ca diversitatea culturala, religioasa si de traditii care a facut specificul Transilvaniei sa fie prezervata.“

Atentie!

Amanunte foarte importante, aceasta declaratie a fost inmanata regelui Mihai in exil, in luna iulie 1989 la Geneva, Elvetia si cu care este de acord sa se destrame Romania si sa se infiinteze Republica Transilvania, iar majoritatea celor care au semnat declaratia sunt membri ai postului de Radio Europa Libera care au ajuns in TVR si au o paguba de peste 100 de milioane de euro.
Bucuresti, nr.15/septembrie1990 , pag.7
„Declaraţia de la Budapesta“ – amănunte senzaţionale

Semnatarii iniţiali au fost, din partea românească,

Stelian Bălănescu (din partea Cercului Român din R.F.G.),

berindeiMihnea Berindei (vice-preşedinte al Ligii pentru apărarea drepturilo omului în România – LDHR, Paris),

Adriana Combes, (vicepreşedinte LDHR, fiica Doinei Cornea),

Ion Vianu (LDHR – Elveţia),

Dinu Zamfirescu (din partea Partidului Naţional Liberal), Mihai Korne (directorul revistei „Lupta“ – Paris).

Din partea maghiară, au semnat lideri ai Frontului Democratic Maghiar (Antal G. Laszlo, Balogh Julia, Biro Gaspar, Fur Lajos, Keszthely Gyula, Molnar Gustav, Illyes Maria şi actualul ministru de externe, Geza Jeszinsky). Înţelegerea a fost parafrată în data de 16 iunie 1989. Ulterior, au mai semnat, din partea maghiară,şi alte persoane şi organizaţii (Rockenbauer Zoltan şi Vagvolgyi Andras pentru Federaţia Tinertului Democrat), Partidul Liber Democrat, Asociaţia Maghiarilor din Transilvania – prin Kiss Bela, preşedinte – redacţia revistei „2000“, prof. Bela Kalmann, Bojtar Endre etc. Textul declaraţiei s-a transmis, în felul unui apel către românii din România (??), în ziua de 18 iunie 1989, aât la BBC cât şi la „Europa Liberă“. Presa din Ungaria a fost mai lentă chiar, publicând acest text o zi mai târziu.

Au mai semnat, în acelaşi moment, şi alţi „români“, al căror nume s-a ascuns până acum mediilor politice şi jurnalistice din România. Iată-i:

djuvaraPaul Goma, Monica Lovinescu, Virgil Ierunca, Neagu Djuvara, Vladimir Tismăneanu, Ileana Vrancea, Doru Braia, Bujor Nedelcovici, Dan Alexe, Daniel Boc, Theodor Cazaban, Matei Cazacu, Antonia Constantinescu, Sofia Cesianu, Florica Dumitrescu, Eugen Ionescu, Marie-France Ionesco, Adrian Niculescu, Alain Paruit, Alex. Sincu, Sanda Stolojan, Vlad Stolojan, George Barbul, Dina Brătianu-Missirliu, Al. Missirliu, Ileana Verzea.

Declaraţia de la Budapesta, trecută sub tăcere de CIE şi MAE, deoarece natiunea romana nu trebuie sa stie ce ii asteapta si ce se urmareste:

Desfiintarea statului roman si exterminarea natiei romane si aducerea cetatenilor straini la studii gratuite in Romania sa inlocuiasca cetateni romani in institutiile statului roman, lucru care se practica din 1991.

comana

Gheorghe – Gogu Rădulescu, numele de cod: “Marcel”. “Marcel” a fost şi numele misterios pe care Elena i l-a invocat lui Nicolae Ceauşescu în ultimele momente ale vieţii lor… Ceausescu spunea: Romania este atacata. Iar, unul din conspiratori era in spatele sau.

Dizidenti-agenti, pentru SOROS-Washington din jurul lui Gheorghe – Gogu Rădulescu, şef al Secţiei Propagandă a CC al PCR, considerat “eminenta cenuşie” din spatele Elenei Ceaușescu. Acesta a primit misiunea din partea Wasinghton, Moscova si Tel Aviv, ca impreuna cu ambasadorul Coen Strock si alti ambasadori si agenti straini, cum e cazul lui Dennis Deletant să sprijine și să canalizeze mișcările de disidență-agenti pentru SOROS-Washington din rândul intelectualității pentru a forma la rândul lor elemente pentru noul eșalon al conducerii Romaniei.

In Romania in perioada 1987 -1989, a inceput o actiune ANTI ROMANEASCA, numita Corbi I si II si la care a aderat numerosi scriitori, oameni de stiinta, cadre militare si alti, dar toti au fost evrei-jidani rusi komiternisti agenti NKVD-KGB  sau copii si nepoti lor.

Acest nucleu bolsevic stalinist alcatuit din evrei-jidani rusi komiternisti agenti NKVD-KGB, a fost infiintat in perioada monarhista 1944-1947, cei care au implemetat COMUNISMUL in Romania impreuna cu regele Mihai si de aici rezulta aceasta sustinere pentru regele Mihai dupa 1989 si era alcatuit din membri diviziei militare sovietice Tudor Vladimirescu:

ratiu 2Ana Pau­ker (Hanna Robinshon), matusa lui Adrian SeverinIosif Chi­şi­nevschiVasile Luca (Luka Lazslo), Walter Roman, tatal lui Petre RomanLev Oigenstein (Leonte Răutu), Leonid Tismineţki (Leonte Tismăneanu), tatal lui Vladimir TismaneanuDionis Patapievci, tatal lui Horia PatapieviciMihai Florescu şi fratele său, Theodor BlumenfeldSilviu Brucan, Gogu Rădulescu şi alţii.

Rădulescu a procurat locuinţe, paşapoarte false, uniforme militare şi bonuri de alimente de la gospodăria C.C. pentru mai multi scriitori şi artişti reuniți în „cenaclului de la Comana”, din com. Comana, Jud Giurgiu (din 1969 acolo fiind casa de vacanţă a familiei Rădulescu), disidenti- agenti-cartite pentru Israel si SOROS-Washington, reprezentanți ai intelectualității, cu predilecție, fii sau gineri ai kominterniștilor evrei din epoca stalinistă, fiind sprijinit în această activitate de numeroși ofițeri de Securitate, precum colonelul Vasile Mălureanu de la Direcţia I.

Ca o ironie a sorții, Gogu Rădulescu a fost arestat în 23 decembrie 1989, la vârsta de 76 de ani, generalul Diamandescu de la Miliţie colegul sau cu care a planuit lovitura de stat s-a mutat imediat în casa lui, la începutul lui 1991 Rădulescu decedând în închisoare. Martorul principal care a participat la organizarea lovituri de stat din decembrie 1989, trebuia sa dispara.
Grupul de intelectuali din jurul lui Rădulescu era compus din:

liiceanuMihnea Berindei (racolat în 1968 de Securitate, nume de cod: Sandu),
Andrei Pleșu (soțul agentei DIE, Catrinel Pleșu, ministru al Culturii în perioada 1989-1991 și 1997-1999, consilier prezidențial al lui Traian Băsescu 2004-2005 ),
Gabriel Liiceanu (a cărui mamă fusese directoare în Ministerul de Externe pe vremea Anei Pauker, director al editurii Politice, din 1990 devenită Humanitas si e un ONG finantat de toate guvernele Romaniei, aici isi varsa si vomita taoate otravurile si insultele si jignirile la adresa Romaniei si natiei romane: Patapievici, Cratarescu, Tismaneanu, dar pe banii nostri si nu ai lor.),

Ana Blandiana, Nicolae Manolescu, Zigu Ornea, Dan Hăulică,

Ion Caramitru (autor al sintagmei “Mircea fă-te că lucrezi” cu care a început revoluția în direct la TVR),

Mircea Dinescu (ginerele Liudmilei Loghinovskaia şi al lui Albert Kovács, animator al revoluției în direct la TVR, din 22 decembrie 1989 membru în Consiliul Frontului Salvării Naționale, președintele Uniunii Scriitorilor, membru al Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității – CNSAS).

Pe 27 decembrie 1989Silviu Brucan împreuna cu Andrei Pleşu și Ion Iliescu s-au întâlnit acasă la fostul kominternist NKVD-KGB Ascanio Damian, cumnatul și vecinul lui Pleșu din strada Paris, pentru a stabili ce rol urma să i se încredințeze grupului de intelectuali din jurul lui Gogu Rădulescu, respectiv semntariilor Declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria si disidentilor-agenti pentru SOROS-Washington.

Trebuiau sa imparta institutii si functii si banii din banci, vezi Bancorex si cum sa distruga si sa vanda Romania.

Aici s-a hotărât ca pe 30 decembrie 1989 să aibă loc o conferință de presă la hotel Continental, unde să se anunțe înființarea Grupului de Dialog Social (GDS).

GDS Imagine

Printre membrii fondatori se număra intelectuali si membri propagandei internationale SOROS-Washington:

SEMNATARII DECLARATIEI DIN 16 IUNIE 1989 DE LA BUDAPESTA, UNGARIA si disidenti agenti SOROS-Washington din Romania, respectiv: Gabriel Liiceanu,

Mariana Celac (sora lui Sergiu Celac, celebrul traducător al lui Ceauşescu, devenit ministru de Externe în guvernul Roman și soția lui Mihai Botez, numit ambasador al României în SUA și la ONU),

Mircea Dinescu,

tanaseStelian Tănase (activist UTC până în decembrie 1989, fiu de vice-preşedinte al Consiliului Judeţean, apoi deputat Alianța Civică 1992-1996, cu o mica precizare, lui Stelian Tanase ii place sa-i zica lumea CARTITA si NU agent pentru straini, suna urat.),

Alin Teodorescu (informator al Securității și agent al serviciului secret AVO al Republicii Populare Ungare, din 1991 fondator și director al institutului de sondare de opinie – IMAS, șef al Cancelariei Guvernului Năstase, deputat PSD din 2004 și în prezent USL),

Alexandru Paleologu, membru ARD-PDL, evreu mason si informatorul Securității – (devenit în 1990 ambasador la Paris),
Andrei Cornea (fiul lui Paul Cornea, fost secretar al CC al UTC între 1948-1954, cel care l-a dat afară de la catedra pe care o deţinea la Universitate pe George Călinescu pentru a-i lua locul) și alții.

mae patapievici

Si, drept recompensă, pentru tot sprijinul acordat la infiintarea GDS-ului si nu numai, în camapania electorala din anul 2000 aceiași “intelectuali” semnau și mărșăluiau pentru “salvarea democrației” cerând poporului să voteze în turul 2 al prezidențialelor cu Ion Iliescu, în detrimentul lui Corneliu Vadim Tudor, poet si comunist, membru PCR si un pericol pentru NATIUNEA ROMANA si WC-Tudor, dar era bun Ion Iliescu pentru membri GDS, armata lui SOROS-Washingtonmana dreapta  a lui Ceausescu pe care tot acesti membri GDS, ulterior si membri ICR, il atacase pe Ilici, in perioada 21 aprilie -15 iunie 1990, in Piata Universitatii, la renumita cacealma jidaneasca internationala, organizata de SOROS-WashingtonMINERIADAsa-i inlocuiasca pe Ilici Iliescu si Petre Roman cu regele Mihai si  Ion Ratiu prim ministru.

Asa se scrie si se face istoria Romaniei, cu forta STRAZII si in culise, sau la prieteni, veri, cumnati si rude in casa.

Pe 5 ianuarie 1990, la invitația lui Silviu Brucan, a aterizat pentru prima oară la București la bordul avionului personal, miliardarul american de origine maghiară George Soros, împreuna cu o femeie, agent MOSSAD, blindat cu arme, chiar si la chilotei si cu acoperire diplomatică, avand pasaport diplomatic si o mica functie de consilier la Ambasada Americii din Ungaria.

Soros a mers direct la sediul GDS, sediu repartizat de Iliescu lui Brucandar si fondurile de peste un miliard de dolari în numele FSN, în fostul local UTC al lui Nicu Ceaușescu din Calea Victoriei 120, numindu-l pe Alin Teodorescuagent AVO, director al GDS și al nou înființatei FUNDATIA Soros, filiala România, finantata de toate guvernele de 23 de ani.

SOROS a susținut totodată crearea unui săptămânal numit Revista 22, iar in aceasta revista sa publice toti membri ai postului de Radio Europa Libera si semnatarii Declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria si toti membri GDS si sa constituie propaganda SOROS-Washington in Romania, fiind finantata de toate guvernele Romaniei de 23 de ani, avându-l ca redactor-șef pe Stelian Tănase și pe Dan Pavel redactor sef adjunct și înființarea pe lângă Fundația Soros, care sa constituie nucleul propagandei si al actiunilor SOROS-Washington in Romania a numeroase asociatii, fundatii si ONG-uri satelit, intitulate apărătoare ale drepturilor omului, dar care in realitate sa aibe rol de manipulare, santaj politic si SOROS-Washington sa aibe un control total al vietii sociale, politice, culturale, militare si economice in Romania.

La ordinul lui Soros, pentru ca membri GDS a-și ascunde originile evreiesti si kominterniste NKVD-KGB si paterniatea lor la diferite agentii de spionaj international, acestia sa se lipeasca de partidele istorice reînfiinţate după 1989, PNȚ-CD, PNL și PSDR si mai mult, acestia sa lupte si sa uneasca aceste partide intr-o alianta politica puternica, reusind sa faca acest lucru în anul 1991, formand alianță politică și electorală numită Convenția Democratică.

În 1996 această alianță penetrată și dirijată de SOROS-Washington, prin membri GDS care l-au adus la preşedinția României pe secretarul PCR al Universității București – Emil Constantinescu.

Numeroşi membri GDS şi ai Reţelei Soros in Romania au beneficiat de favoruri înalte, începând din 2004, atunci când l-au sprijinit pe jidanul- evreu Traian Băsescu sa ajunga Peresedintele Romaniei, conform alternanței la putere decisă de la Washington.

ungariaAndrei Pleşu şi fosta şefă a Fundaţiei Soros, Renate Weber, au fost numiţi consilieri la Cotroceni,

Vladimir Tismăneanu (fiul lui Leon Tismineţchi, zis Ciungul, kominternist NKVD-KGB, stabilit în România după 23 august 1944, demnitar în cadrul CC al PCR ) sef la ICCCMER

Horia Roman Patapievici (din 1999 membru al CNSAS, șef al Institutul Cultural Român în perioada 2005-2012, fiul lui Dionis Patapievici traducător al Armatei Roșii, devenit director al Direcției Circulație Monetară la BNR și reprezentat al RPR la CAER), sef la institutia guvernamentala ICR, o fosta fundatie a lui Patpievici si a altor membri GDS, dar si aceasta e finantata de guvernele Romaniei de 23 de ani si constituie propaganda si arma lui SOROS-Washington in Romania.

tismaneanu bunMonica Macovei a fost procuror membru PCR și pusă ministru al Justiției de Basescu, la ordinul SOROS-Washington.

Cristian Preda, fost consilier prezidenţial al lui Băsescu şi Constantinescu a ajuns europarlamentar PDL,

Mihai Răzvan Ungureanu, fostul membru al CC UTC, bursier Soros, dar şi al controversatului afacerist mondial Marc Rich, a fost numit ministru de Externe, șef la SIE și premier de Basescu la ordinul SOROS-Washington.

SOROS-Washington, prin membri GDS  si numeroaselor plosnitarii: asociatii, fundatii si ONG-uri, finantate de natiunea romana si pentru care e datoare peste 100 de miliarde de euro la SOROS-Washington, acesta își prezintă de 23 de ani viziunea asupra societății prin

Cristian Pîrvulescu-Pro Democratia,

gdsAndreea Pora, jurnalista Revista 22, a inceput sa-l atace pe Basescu:

“Un cap în gura Maiestăţii Sale Regele Mihai” este titlul pe care Andreea Pora l-a dat materialului său, argumentând că a folosit “un limbaj apropiat de cel prezidenţial”  si “a comis o mitocănie impardonabilă, unul dintre cele mai josnice şi gratuite atacuri politice din cariera sa.”

Andreea Pora: Basescu a indraznit sa se dea la omul lui SOROS-Washington!

Andreea Pora a uitat ca participat cu Hossu, Boc si Vasilescu BNR la fabricarea Legii Sclavului roman in Romania si aceasta lege a fost fabricata de SOROS-Washington si sustinuta de membri GDS si ICR, la sediul GDS in Calea Victoriei 120, de mercenarii lui SOROS-Washington si ai regelui Mihai?

Traian Ungureanu (redactor Europa Liberă, post coordonat de CIA, în prezent eurodeputat PDL),

Alina Mungiu-Pippidi-Asociata Academica Romana, finantare facuta prin intermediul Academiei Romane,

Teodor Anatol Baconsky, teolog, ambasador la Paris, iar in 2009 a adus 5 000 de voturi pentru Basescu, un vot pe secunda, apoi ministru de externe.

Emil Hurezeanu ( fost director al departamentului românesc al Europei Libere si Vocea Americii, care in 1989, impreuna cu Pacepa injura si ataca Romania.),

Si, toate canalele media finantate o parte de Guvernele Romaniei, acesti kakanari ordinari si agenti si tradatori de neam si tara, ne sunt serviti de SOROS-Washington ca niște ORACOLE SUPREME, kakanari ordinari si scursuri umane, care ne invata cum sa mancam paine goala si pe aceea daca o avem, cu apa plina de fecale de la APA NOVA.

Soros fiind jidan, adica tigan evreiesc si smecher, ii trebuie propaganda pozitiva si armata si MASA DE MANEVRA in Romania, dar sa nu plateasca el, ci Romania si romani si asa Romania a ajuns sa se imprumuta la SOROS-Washington, adica la SRL-urile lor: FMI, Banca Mondiala, Rezervele Federale Americane si sa finanteaza propaganda, armata si MASA DE MANEVRA a lui SOROS-Washington in Romania, toate plosnitariile;asociatiile, fundatiile, ONG-urile, IMM-urile, corporatiile, dar si toate atacurile teroriste internationale planetare ale SRl-ului lor: NATO, ONU, vezi Rezolutia ONU pentru atacarea Siriei, dar dupa ce NATO imbracati in civili au atacat Siria si au ucis civili si militari Sirieni, asa cum au facut in Romania in decembrie 1989, pentru ca SOROS-Washington sa le poata jefui FASCIST si cu ajutorul papusilor si marionetelor.

Si cine nu crede ii rog sa priveasca cum conduce SOROS-Washington Romania:

schema masonica BUNA NOU ASIn Romania e in criza si austeritate, dar are bani pentru promovarea unui criminal de razboi?

Romania e vanduta si distrusa si milioane de romani au parasit Romania, au abandonat casa si familia si copii pentru o bucata de paine si toate acestea pentru ca AMERICA, ISRAEL si UNGARIA doresc aducerea ultimului criminal de razboi al planetei la putere in Romania: REGELE MIHAI.

Romania are bani sa finanteze propaganda mascata, fascista si conspirativa impotriva Romaniei si natiei romane?

Romania NU are bani si se inchid scoli si spitale si se reduc salariile si pensiile, dar sunt bani sa finanteze propaganda mascata, fascista si conspirativa impotriva Romaniei si natiei romane.

Romania are bani sa finanteze asociatii, fundatii si ONG-uri si tot felul de VIP-uri care au participat la jefuirea Bancorex, Dan Bittman peste 2 milioane de dolari si alti jurnalisti cum e cazul lui Sorin Rosca Stanescu -Patriciu peste 20 de milioane de dolari sau finantarea mai multor asociatii precum Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei, Fundatia printesa Magareta, GDS si altele, dar NU sunt bani pentru medicamente si locuri de munca.

Romania are bani pentru promovarea ultimului criminal de razboi al planetei, cel care a implementat COMUNISMUL in Romania dupa lovitura de stat de la 23 august 1944 si uciderea a milioane de romani care se impotriveau deportarilor in Siberia Bolsevica sau implementarii COMUNISMULUI in Romania.

Dar, sunt si 191 de tone de aur din BNR si tezaurul de la Moscova dus de Ferdinand la rudele lor, la Tarul Rusiei?

Regele Mihai a fost premiat cu 191 de tone de aur de Churrchill si Stalin din BNR pentru ca a sprijinit implementarea COMUNISMULUI in Romania si pentru castele abandonate in Romania la ABDICAREA sa la 30 decembrie 1989, iar romani nu inteleg ca toate nenorocirile dupa 1989 sunt fabricate pentru destramarea Romaniei si infiintarea Republicii Transilvania si pentru aducerea regelui Mihai la putere in Romania.

Nu credeti priviti:

Atrocitatile din decembrie 1989 si indemnurile regelui Mihai de la Radio Europa Libera sa iesim in strada sa-l sustinem pe Tokes si sa luptam impotriva COMUNISMULUI.

Pardon, care comunism?

Comunismul implementat de regele Mihai prin decrete emise de Csa regala in perioada monarhista 1944-1947?

Atrocitatile din 15 -20 martie 1990 de la Targu Mures si greva foamei de 53 de zile de la Bucuresti, Piata Universitatii si atrocitatile comise in acea periaoda, institutiile statului atacate cu sticle incendiare, sediul Politiei, TVR si armata, renumita MINERIADA din 13-15 iunie 1990 pentru aducerea regelui Mihai la putere si Ion Ratiu prim ministru.

Iar, daca priviti aceasta asociatie Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei si toate asociatiile infiinate dupa 1989 in Romania, o sa gasiti aceleasi personaje si sunt mii de asociatii si sunt numai 100 de persoane care conduc mii de asemenea asociatii si sunt bani pentru aceste asociatii si aceste persoane, care sunt si semnatarii DECLARATIEI din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria si Proclamatiei de la Timisoara din 11 martie 1990.

Priviti: GDS Grupul pentru Dialog Social, Forta Civica, Pro Democratia, Asociatia 21 decembrie, ICR si altele si acestia sunt mercenarii regelui Mihai din comisiile prezidentiale Basescu care vand si distrug Romania si ne ucid fara mila.

Dupa 1989, in Romania a aparut doua crize, criza nenorocita pentru intreaga natiune romana care finanteaza de 22 de ani renumitele plosnitarii: asociatii, fundatii, ONG-uri, IMM-uri, ferme si agricultura privata, programe guvernamentale si criza fericita pentru acesti particulari romani si straini, plosnitele din Romania si strainatate care detin aceaste plosnitarii-asociatii sau fundatii  si care primesc banii fara numar, fara numar,…

 

Cine priveste la aceste expresii sioniste-israeliene isi da sema ca sunt niste cacealmale internationale practicate de evreii de peste tot, cei care manipuleaza media din intreaga lume.

 

Priviti toata Europa si America, aceiasi poveste criza, austeritate si recesiune, dar daca priviti dincolo de acestea, o sa vedeti asociatii, fundatii, ONG-uri si chiar, IMM-uri particulare-private, asa cum e si cazul Romaniei, pentru care nu se aplica aceste cacealmale sioniste si sunt baniiiii,… fara numar, fara numar,…

 

SorosIn acest caz, putem sa luam specimenul SOROS, cel care a participat la organizarea si finantarea lovituri de stat din Romania si scoterea Romaniei la vanzare.

 

Romania in 1989 nu mai avea datorii la Soros & Co si la cele 8 familii bogate care conduc America si planeta, respectiv FMI si Banca Mondiala, iar dupa 1989, Romania se imprumuta la Soros si-i finanteaza asociatiile fundatiile si ce mai are Soros prin Romania: Fundatia Soros, Transparency International si altele, iar cine urmareste si celelate plosnitarii-asociatii si ONG-uri GDS, Forta civica, Alianta pentru Romania curata, Societatea Academica din România ( SAR ), Asociati 21 decembrie si altele, o sa vada ca in aceste plosnitarii se gasesc aceleasi plosnite: Pippidi, Cristian Parvulescu, Liiceanu, Patapievici, Tismaneanu, Cristian Preda, Andrei Plesu si alti, iar o parte sunt ascunse in interiorul Academiei romane si al Parlamentului Romaniei, ascunse pe dedesubpturile acestor institutii ale statului roman.

 

liiceanuSi, ca o culme a ironiei, aceste plosnite romanesti si planetare, dupa ce primesc bani fara numar si pentru care nu este criza, ne invata cum sa traim fara paine si cu apa plina de fecale de la APA NOVA, asta e DEMOCRATIA vazuta de Pippidi, Patapievici, Victor Alistar, Tismaneanu si frati lor de arme kominterniste NKVD-KGB-iste, iar pentru Romania si natia romana se numeste FASCISM si nu numai atat, dar aceste plosnite primesc salariu si bani de la toate aceste plosnitarii-asociatii sau fundatii, nu un venit-salariu, ci mai multe venituri si salarii.

 

dudaIn aceasta cacealma planetara a aparut si Casa regala germana de Hohenzollern, respectiv majestatea sa regele Mihai, care si-a schimbat sigla ca toate FSN-urile dupa 1989 si se numeste Casa regala de Romania.

 

Acestia fiind saraci, dupa ce au primit 191 de tone de aur din BNR de la Churchill si Stalin ca premiu pentru ca a implementat COMUNISMUL in Romanica in perioada MONARHISTA 1944-1947 si pentru castele abndonate la ABDICAREA sa si cu morala mortala, cedarea neconditionata a Romaniei rusilor-bolsevici, printesa Margareta si-a facut si ea o fundatie sa mai suga si ea ceva bani de la amarata de Romania, FUNDATIA PRINCIPESA Margareta, implicata in cumpararea de fiare vechi renumitele FREGATE, pentru care Nastase o suge, fericit la galere si pentru care Romania a platit peste 150 de milioane de lire sterline si familia DUDA comunista securista-PCR si printesa Margareta, au primit 7 milioane de lire sterline comision din aceasta afacere, dar pentru romani este criza si nu sunt baniiii,…si din doua fregate functioneaza numai una, iar cealalta este cumparata pentru piese de schimb.

 

Iar, pentru cine nu crede sa priveasca: Fundatia Soros e platita deopotriva de americani si engleji, dar si de romani, asta se numeste democratie si economie de piata, adica pentru unii sunt bani, iar pentru restul planetei nu sunt bani si se numeste CRIZA si surorile ei.

 

ratiu 2De asemenea, e bine de amintit si Fundatia Ion Ratiu in Marea Britanie si Fundatia Centrul Raţiu pentru Democraţie in Romania, una intretinuta de poporul englez si alta intretinuta de poporul roman, iar pentru cei care finanteaza aceste fundatii se numeste CRIZA, iar pentru cei care primesc bani fara numar se numesc plosnite si patroni de plosnitarii-asociatii sau fundatii si pentru care s-a infaptuit renumita MINERIADA, aceea greva de 53 de zile din Piata Universitatii sustinuta de PNL si PNTCD pentru aducerea regelui Mihai la putere si Ion Ratiu prim ministru, asa cum o confirma si Sorin Iliesiu membru GDS si PNL, cel care a facut si filmul Piata Universitatii 13-15 iunie 1990 si in care se poate vedea cum kominternisti NKVD-KGB, copii si nepotii lor au atacat cu sticle incendiare sediul politiei, TVR si armata pentru ca regele Mihai si amicul sau Ratiu de la BBC sa ajunga la putere in Romania.

 

Iar, pentru cine nu crede sa priveasca ROMANIA FALIMENTARA:

 

Romania FALIMENTARA, a inceput odata cu infiintarea si finantarea asociatiilor, fundatiilor, ONG-urilor, IMM-urilor, fermelor private, agricultura privata, programelor guvernamentale, Marul, Cornul si vaca, Rabla, casa verde si altele, care sunt o finantare pentru anumite firme, corporatii si fundatii particulare-private romanesti si straine, dar nu sunt bani pentru scoli si spitale si trebuiesc inchise, pentru salarii si pensii si trebuie reduse.

 

Pe intelesul politicienilor romani, Romania se imprumuta la Soros & Co si Romania le finanteaza asociatiile, fundatiile, ONG-urile, corporatiile Ford, EADS, Renault si chiar conflictele internationale organizate si provocate de Soros & co pe Terra, Romania finanteaza anual peste 360 milioane de euro toate actiunile NATO pe Terra.

 

De asemenea, la FALIMENTUL ROMANIEI au participat si cetateni straini adusi la studii gratuite in Romania pentru a inlocui cetateni romani in institutiile statului roman, acestia devenind marinetele si soldati lui Soros & Co in Romania.

https://i2.wp.com/www.bibliotecapleyades.net/imagenes_titulos/sociopolroth06.gif George Soros

 

Cunoscut ca „omul care a spart Banca Angliei“ – în 1992, printr-o speculaţie financiară, care i-a adus peste un miliard de lire sterline -, George Sörös îşi reconfirmă prestigiul de spărgător cu o nouă lovitură de 8,5 miliarde de euro. Atunci a speculat pe seama lirei britanice, determinându-i prăbuşirea şi devastând economiile a milioane de britanici, dar obţinând pentru buzunarul propriu 1,1 miliarde. După ce şi-a construit prin reţeaua sa aşa-zis filantropică extinsă în întreaga lume un suport de informaţii şi o pârghie de influenţă politică, Sörös a aplicat lovitură după lovitură, îmbogăţindu-se prin manipulare şi intoxicare la scară mondială.

 

Şi astăzi, tot pe baza informaţiilor de insider al actualei echipe de la Casa Albă, George Sörös a beneficiat de date sigure despre retrogradarea la adresa Statelor Unite, pe care au operat-o cei de la Standard and Poor’s, obţinând un beneficiu net apreciat la suma de 8,5 miliarde de euro.

Deşi în spaţiul est-european Sörös s-a intromisionat imediat după 1989 prezentându-se drept un simbol al luptei pentru capitalism şi pentru democraţia liberală, în realitate Sörös are vederi extremiste, fiind în Statele Unite un susţinător zelos al democraţilor, întemeiat pe un tip de discurs foarte apropiat de tezele leniniste.

In cărţile sale se declară adeptul unui organism supranaţional care să limiteze drepturile statelor naţionale în materie de libertăţi democratice, viziune internaţionalistă tipică în care, desigur, ca orice personaj cu ambiţii tiranice mondialiste, Sörös se vede pe sine plasat la butoane. Tot în cărţile sale, Sörös afirmă fără sfială că fostul imperiu sovietic se numeşte acum Imperiul Sörös şi se proclamă pe sine un om de stat fără de stat. Cadrele „pepinierei Sörös“ – aşa-zişii „bursieri“  – au reuşit în ţările est-europene, inclusiv în România, să controleze societatea civilă şi spaţiul politic, coordonarea şi controlul Fundaţiilor sale fiind plasate în mâinile unor foşti securişti, atât în România, cât şi în alte ţări din spaţiul ex-sovietic.

Profil de „asasin economic“

George Sörös (Schartz, pe numele său original) s-a născut la Budapesta, pe 12 august 1930, într-o familie de evrei unguri. În timpul războiului, ca adolescent, Sörös a participat la schimburi valutare ilegale, dovedind de timpuriu un adevărat talent şi o mare pasiune pentru speculaţiile financiare. Sörös s-a uns şi el cu o slujbuliţă bună, pentru nazişti, lucrând pentru Judenrat – consiliul evreiesc înfiinţat de nazişti pentru a le face treburile murdare.

Prin scheme secrete – ce ascundeau adevăraţii investitori din spatele lui Sörös şi speculaţii financiare, companiile acestuia încep să controleze proprietăţi din Argentina, Brazilia, Mexic, precum şi bănci din Venezuela (al cincilea producător mondial de petrol) etc.

 

Conform biografului său, William Engdahl, George Sörös a fost identificat ca fiind „omul de paie“ al concernelor bancare anglo-franceze ale Rothschildzilor. „Relaţiile lui Sörös cu cercurile internaţionale ultrasecrete ale Rothschildzilor nu sunt relaţii bancare întâmplătoare sau obişnuite, iar succesul extraodinar al lui Sörös ca speculant pe nisipurile mişcătoare ale pieţelor financiare sunt greu de explicat doar prin simplul său «talent de jucător». Sörös are acces la informaţiile interne ale unuia dintre cele mai importante canale de informaţii private din lume“.

 

Blazonul familiei Rothschild

Blazonul familiei Rothschild

 

Rolul lui Sörös, rezervat lui de Rothschildzi ca reprezentanţi ai unei oculte mondiale, este acela de agent de influenţă la nivel planetar pentru promovarea unei aşa-zise „economii de piaţă“ ce urmăreşte de fapt să capteze şi să disperseze proprietatea unor state. Legăturile dintre Rothschildzi şi Sörös se ţin prin oameni-cheie, cum ar fi R. Katz, care face parte atât din comitetul director al concernului lui Sörös (Quantum Fund), dar, în acelaşi timp, este director al Rothschild Italia SPA din Milano şi în N.M. Rothschild & Sons).

 

În 1965, George Sörös pune bazele „Open Society Institute“, susţinut financiar de „Sörös Fund Management“ – organizaţie prin care pătrunde în Africa de Sud, Europa Centrală şi de Est (statele comuniste), în fosta URSS, precum şi în multe state din Africa, Asia, America Latină.

 

Reţeaua sovietică de jaf organizat

 

George Sörös şi-a axat activitatea asupra Uniunii Sovietice din perioada Gorbaciov, adică din anii ‘80 (după ce invadase cu agenţii săi Cehoslovacia, Ungaria şi Polonia), având timp să creeze o întreagă reţea „rusă“ de organizaţii şi să susţină un mare grup de colaboratori care călătoreau în afara Rusiei sovietice.

 

Mihail Gorbaciov

Mihail Gorbaciov

 

În 1997, Sörös a distrus, prin schemele sale financiare, economia Thailandei. Un bancher thailandez a declarat atunci: „Îl privim pe George Sörös ca pe un soi de Dracula. Efectiv, suge sângele oamenilor“. Acelaşi scenariu avea să funcţioneze şi în Malaezia. La rândul lor, chinezii aveau să-l poreclească pe Sörös „crocodilul“, datorită insaţiabilei sale pofte de câştiguri financiare, obţinute prin „schemele“ speculative. Sörös a fost cel care l-a salvat de la faliment, în 1987, pe viitorul preşedinte George W. Bush,achiziţionând de la acesta compania de explorări petroliere „Harken Energy Corporation“, aproape falimentară. Bush a încasat, cu acea ocazie, un miliard de dolari, iar George Sörös a declarat apoi că făcuse târgul numai pentru a câştiga influenţă politică prin tatăl acestuia, pe atunci vicepreşedintele SUA.

Jacob Rothschild

Jacob Rothschild

Conform investigaţiilor (Stefan Lemieszewski, William Engdahl, Mark Burdman, Elisabeth Hellenbroich, Paolo Raimondi, Scott Thompson şi alţii), cercul lui Sörös include familia lui Jacob Rothschild, pe Marc Rich, ca şi pe traficantul de arme israelian Shaul Eisenberg şi pe „Dirty Rafi“ Eytan, ambii conexaţi laturii financiare a Mossadului. (După ce a fost introdus Sörös în spaţiul ex-sovietic, Shaul Eisenberg a fost acuzat în Uzbekistan de o uriaşă fraudă şi corupţie, trebuind să dispară.) În lucrarea „Naşul Kremlinului“, la căderea URSS-ului, Mark Rich a fost asociat cu persoane importante din partidul comunist şi din KGB, făcînd afaceri cu directorii companiilor de stat, celor care îl ajutau livrându-le comisioanele în conturi din Elveţia, „centru important de spălare a fondurilor ruseşti“.

Mark Rich

Mark Rich

Rich însuşi a fost cel care „i-a învăţat pe oligarhii ruşi să ocolească legile prin suveici internaţionale de companii off-shore şi conturi anonime elveţiene“. Majoritatea firmelor anonime ale acestor „magnaţi ruşi“ au fost înfiinţate în cantonul elveţian Zug, unde îşi are Marc Rich reşedinţa. Tot în Zug sunt înregistrate şi companiile-paravan prin care „oligarhii ruşi“ controlaţi de Rich şi îndrumaţi de familia lui Iacob Rothschild au preluat o felie din economia României, şi tot aici sunt înregistrate firmele intermediare ce livrează României gazul metan rusesc. Majoritatea miliardarilor moscoviţi au fost creaţi de Marc Rich, de la „oligarhii“ Igor Ziuzin şi Vitali Machitski până la Oleg Deripaska şi Mihai Cernoi, un ruso-israelian locotenent al „mafiei ruse“, cu toţii prezenţi în afaceri pe pământ românesc, scormonit până la epuizarea tuturor resurselor. Tot Mark Rich a contribuit şi la educaţia Mihai Răzvan Ungureanu, beneficiar cu ani în urmă al unei burse Rich, după ce a fost lansat în politică de reţeaua Sörös, via Andrei Pleşu, actualul „creier“ al „capului de crimă organizată“ Dinu Patriciu. De altfel, şi Patriciu tot pe reţea rusească a prosperat, transferând Rompetrolul unui stat-anexă al Imperiului moscovit, Kazahstanul, fondator al CSI. Munţii noştri care aur poartă, în timp ce noi cerşim din poartă în poartă, sunt deja pe mâna „investitorilor“ Sörös , Rothschild etc. este direct implicati, ca acţionari la „Newmont Mining Corporation“ în proiectul Roşia Montană, respectiv „proiectul“ de golire a rezervelor de aur ale României, resursă extrem de preţioasă . http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_rothschild06.htm

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: