” Ca să vezi recunoștința românească!

14 nov.

Imagini pentru romani uniti

 

Toți comentați în sus și-n jos de PSD, toți sunteți mari cunoscători politici, toți vă plângeți dar : ……

  1. Ați uitat când stăteați la coadă la ANAF că nu mai știați de unde să vă împrumutați ca să vă plătiți cele 104 taxe impuse de PNL.
  2. Ați uitat când venea ANAF-ul peste voi și vă amenda/închidea și multe alte instituții.

  3. Ați uitat când alocația era 45 de lei și vă plângeați în sus și-n jos că nu vă ajunge nici pentru un tricou.

  4. Ați uitat când făceați pe marii psihologi ai doctorilor că aveau salarii mizerabile. Acum au 2-3 mii de euro, au ajuns cineva.

  5. Ați uitat când pensiile, salariile, erau tăiate pe bandă rulantă și vă mulțumeați cu 1200 de lei pe lună, acum nu v-ați duce unu la lucru fără 2000 și ceva de lei. Acum aveți și un salariu minim.

  6. Ați uitat când vă plângeați că nu avem legume românești, că voi nu vă implicați în agricultură din simplu motiv că toți v-ați născut directori și șefi, acum aveți proiecte care să nu vă rupă spatele.

  7. Ați uitat când vă plângeați că nu puteți aplica pentru programul „Prima casă” că aveți salariu mai mare de 3000 de lei sau că ați depășit vârsta sau că e prea puțin 60m pătrați și că voi aveți familie și nu vreți să stați în garsonieră, acum vă puteți lua până în 120.000 mii de euro.

  8. Ați uitat când Uniunea Europeană ne făcea de râs din cauza țiganilor și nu făcea distincția dintre român și țigan, catalogându-ne ca fiind hoți.

  9. Ați uitat când plecați pe dincolo ca să fiți înjosiți din simplul motiv că pentru un spaniol e ceva jignitor să culeagă căpșune.

  10. Ați uitat când făceați copii și aveați dreptul la o anumită sumă de bani, acum aveți dreptul și la venituri din activități independente, stați 2 ani acasă.

  11. Ați uitat când plăteați TAXA AUTO mii de euro. Mai nou v-ați primit banii înapoi.

  12. Ați uitat când vă plângeați că nu găsiți muncitori ca să vă renovați casa, le-au mărit minimul pe economie, au apărut ca ciupercile după ploaie.

  13. Ați uitat când ieșeau profesorii în stradă că au salarii minuscule, acum tac toți.

  14. Ați uitat când vă plângeați că e TVA-ul 24%, acum e 19% sunteți cineva „ca la Germania”.

Acum toți comentați, că ați uitat cum v-a fost înainte. Ia lucrați dom’le pe 1200 de lei până vă sar capacele, ia luați din ăia 150 de lei doar 45 de lei, ia mergeți la ANAF și spuneți-le să vă încaseze TAXA AUTO, ia mergeți la instituțiile statului și dați cele 104 taxe, ia luați numa 800 de lei din pensie, ia mergeți prin Europa să munciți pentru jegoșii străini care vă dau vreo 9 euro pe oră, oră în care vă rupeți mai rău ca în 5. Ia plătiți-vă, frate, biletul de tren, studențeilor. Ia mâncați voi roșii poloneze, că alea vă plac. Ia mergeți la bancă și spuneți că pentru voi apartamentul cu 3 camere de 120.000 de euro e prea mult.

Încetați cu ipocrizia și cu efectul de turmă, fiindcă sunteți mulți care strigați „Muie PSD”, deși habar nu aveți de absolut nimic, vă luați după alții. ……..
Mi-aș dori ca odată cu plecarea PSD-ului de la guvernare, să ia cu ei tot ce au făcut, ca un medic rezident să nu aibe 900 de euro, să aibe din nou 700 de lei. O condamnați pe Dăncilă, e adevărat că nu e cel mai deștept prim-ministru al României, dar în prostia ei, ia apărarea țării în fața Uniunii care ne consideră niște scursuri ale societății.

Mergeți frate și votați cu Iohannis si PNL! ”

Gica Popescu

4 răspunsuri to “” Ca să vezi recunoștința românească!”

  1. Aliosa 15 noiembrie 2019 la 7:39 pm #

    Un sfârșit de săptămână BINECUVÂNTAT , Domnule OctavPelin ! 🙂

    Alioșa ! 🙂

    Apreciază

  2. Aliosa 15 noiembrie 2019 la 7:40 pm #

    A republicat asta pe My Blog.

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.