BASAU PETROV ,GUNOIERUL AMERICII!

26 nov.

Pe când guvernarea obedientului Boc era în pragul imploziei și la Palatul Cotroceni se știa deja că ”ZEUS” trebuie să-și pedepsească poporul cu o reducerere a salariilor și pensiilor fără precedent s-au încercat și ”măsuri alternative” de-a dreptul disperate pentru salvarea situației… Cu speranța că astfel poate nu va mai fi nevoie ca președintele jucător Traian Băsescu să-și pericliteze imaginea de ”tătuc” al țării prin tăierea de 25 la sută.

gittenstein Băsescu, gunoierul Americii!

Traian Băsescu nu-i putea refuza nimic lui Mark Gitenstein

Iar una dintre ”pistele” încercate s-a dovedit de la bun început pe cât de riscantă, pe atât de pragmatică. Și a ieșit la iveală tocmai acum, după atâția ani, nu nepărat pentru că ”sistemul ticăloșit” girat, dar nu și asumat de Băsescu ar fi în descompenere. Ci în contextul în care, după cum dezvăluiam zilele trecute, structurile contrainformative românești încearcă ”imposibiliul” în absența unei voințe politice prin stoparea desantului iminent al SVR-ului rusesc la București! Astfel că în analizele care se tot fac în ultima vreme cu privire la pericolul penetrării rusești s-a luat în calcul inclusiv  evitarea reeditării unui episod, de această dată pe filiera Usatîi, precum cel în care la fostul președinte Traian Băsescu ar fi fost introdus în mare secret un mesager al oligarhului rus Oleg Deripaska. Cel care, după cum susțin sursele noastre, ar fi venit cu o ”ofertă de nerefuzat” din partea Moscovei, Regimul Putin vrând astfel să-i întindă o mână de ajutor financiară lui Băsescu, pentru a scoate România din criză! Și să ”fie bine, ca să nu fie rău” și pentru el pe persoană fizică, bineînțeles… Singura pretenție a rușilor pentru acest ajutor ”frățesc” fiind Portul Constanța! Cel care trebuia să intre în sfera de influență a Federației Ruse, indiferent de modalitatea tehnică și ”pavilionul” sub care ar fi urmat să se facă operațiunea…

port constanta3 Băsescu, gunoierul Americii!”Regele aluminiului” , emisarul lui Putin!

putin deripaska 720x405 Băsescu, gunoierul Americii!

Vladimir Putin l-a pus pe Oleg Deripaska să ”liciteze” Portul Constanța

Probabil încurajați și de propriile note informative pe subiectul ”Flota”, rușii și-au zis că nu au ce pierde dacă îl contactează direct pe Traian Băsescu pentru a încerca să stabilească astfel ”prețul corect” pentru Portul Constanța. Mai ales că sprijinul financiar oficial pe care Federația Rusă avea să îl acorde în condiții mai mult decât avantajoase României ar fi putut scoate țara din criza care amenința inclusiv poziția lui Traian Băsescu în fruntea statului român, în vremuri în care i se striga deja ”ieși afară/javră ordinară” de către zeci de mii de polițiști în jurul Palatului Cotroceni! Numai că după cum din notele contrainformative a căror scoatere din ”marea arhivă” iată că a fost ”reevaluată” acum, Traian Băsescu a refuzat acest târg. Mai mult decât atât se pare că ar fi avut grijă să-i anunțe și pe americani de propunerea Moscovei. Făcută prin intermediul oligarhului Oleg Deripaska, cunsocut și drept ”regele aluminiului”. Ceea ce l-a ajutat  astfel pe Băsescu să-și arate loialitatea deplină față de SUA!

Geoană, cu avionul lui Nicușor, din Monte Carlo!

geoana 720x390 Băsescu, gunoierul Americii!

Mircea Geoană, trădat de telefon

Desigur că este hazardat să apreciezi care o fi fost adevăratul motiv pentru care Traian Băsescu a refuzat această ofertă, dar varianta de lucru pe care s-au concentrat puținii inițiați ai sistemului care cunoșteau până azi această vulnerabilitate extremă este doar cea a ”fricii de americani”. Pentru că Traian Băsescu, deși aflat încă sub efectul aburilor de Putere de după instalarea la Cotroceni nu avea cum să uite așa ușor cum că singurul motiv pentru care contracandidatul său Mircea Geoană a pierdut alegerile prezidențiale a fost că și-a luat telefonul cu el! Atunci când a zburat ”pe burtă” la Moscova, cu un avion pus la dispoziție de Nicușor Constantinescu și în care s-ar fi îmbarcat în mare secret din Monte Cralo, de pe Coasta de Azur. Numai că – ”ghinion”- și-a luat și telefonul mobil cu el, agențiile guvernamentale de peste Ocean au fost pe fază și i-au interceptat semnalul la Moscova, astfel că favoritul de până atunci al americanilor a devenit peste noapte ”omul rușilor”. Și uite cum, stranie ironie a sorții, dacă în 2009 în cele din urmă Băsescu s-a prezentat la alegeri ca omul americanilor și Geoană a devenit cel cel al rușilor, după zece ani primul este acum ”turnătorul Petrov” iar cel din urmă a ajuns secretarul general adjunct al NATO!

Ce-au aruncat israelienii și portughezii…

patriot 720x390 Băsescu, gunoierul Americii!

Rachete PATRIOT și avioane F16 second hand, ”colectate” pe bani grei

Iar din acel moment, Traian Băsescu a mizat totul pe această carte, cea a ”băiatului bun la toate” al americanilor în această parte a lumii, dar mai ales la ”colectarea” pe bani mulți a ”gunoielor” lăsate de atât de prolifica industrie de armament din SUA prin diverse alte colțuri ale pământului. Astfel că România a cumpărat tot ce nu le mai trebuia altor aliați ai americanilor, de la rachetele PATRIOT cu care israelienii chiar că nu mai aveau ce face, până la avioanele F16 second hand, de la Portugalia, cea mai săracă țară europeană membră a NATO, cel puțin în ceea ce privește înzestrarea armatelor occidentale. Iar pe lângă toate aceste comenzi venite direct de peste Ocean, ”gunoierul” Băsescu  trebuia să le mai onoreze și pe cele venite ”pe persoană fizică” din partea fostului ambasador Mark Gitenstein. Și dacă notele informative și declarațiile unor martori cu identitate protejată precum Elena Udrea nu fac încă obiectul unui dosar aflat pe rol este că, în schimbul tuturor acestor ”colectări”, Traian Băsescu nu și-ar fi negociat decât imunitatea personală. Și americanii se țin de cuvânt! Cel puțin deocamdată, în ceea ce îl privește…avioane f16 portugalia 720x350 Băsescu, gunoierul Americii!

https://www.national.ro

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.