TRAIAN BASESCU „INTAIUL CORUPT PENAL” AL ROMANIEI : „DACA PONTA NU MODIFICA ART.140 DIN CODUL DE PROCEDURA PENALA,DEVINE SCUTUL OAMENILOR CORUPTI!”

30 ian.

 

 

Traian Băsescu susţine că în cazul în care premierul Victor Ponta nu face modificările necesare articolului 140 din Codul de procedură penală, atunci şeful Executivului devine „scutul oamenilor corupţi”.

 

 

„O spun în modul cel mai serios şi cu toată responsabilitatea: dacă primul ministru nu îşi asumă emiterea unei ordonanţe de urgenţă care să corecteze neajunsurile articolului 140 din Codul de procedură penală, este emblema corupţiei. Are destul altele care l-au situat deja în sfera omului corupt prin utilizarea actelor normative, ba pământuri la Consiliul Judeţean Brăila, ba modul cum a tratat problema Rompetrol, încercând să se ascundă,d ar ascunzând corupţia, ba problema ASF. Toate acestea îl arată ca fiind un om corupt”, a spus Băsescu, joi, la Palatul Cotroceni.

Şeful statului a precizat că dacă premierul Ponta nu face urgent modificările care trebuie făcute articolului 140 din Codul de procedură penală, atunci el devine „scutul oamenilor corupţi şi primul responsabil că nu a acţionat când putea să acţioneze”. AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.