CIRCULA PE NET.DE UNDE STIU PROPAGANDISTII BASISTI CA SENTINTA ESTE DATA. TRAIAN BASESCU DESPRE PROCESUL LUI VOICULESCU:”AS VREA SA DISCUT DESPRE ACEST LUCRU DUPA SENTINTA!”

5 aug.

BĂSESCU: În principiu voi respinge propunerile pentru ministerele Bugetului și Culturii

 

Despre Procesul lui Voiculescu

„Ce se intampla in acest dosar din punct de vedere al presiunii media: Presa e impartita in doua. E un lucru care ar trebui sa se intample pentru ultima data. Oricat am spune ca judecatorii sunt impartiali, se lasa această presiune. Aș vrea să discut despre acest lucru după sentință”

Un semn uriaş de întrebare este cum ştiu propagandiştii din zona lui Băsescu Traian care va fi verdictul de astăzi în dosarul în care este anchetat Dan Voiculescu, a comentat, marţi, realizatorul „Sinteza zilei”, Mihai Gâdea.

„Sunt foarte multe lucruri care ridică semne de întrebare. (…) Pentru că, de aseară, ei ştiu care e verdictul de astăzi. Sunt foarte curios dacă există în acest moment un verdict care li s-a spus”, a afirmat Mihai Gâdea.

Mihai Gâdea a adăugat că preşedintele Traian Băsescu a arătat de nenumărate ori că poţi subordona o instituţie prin numire.

Realizatorul „În gura presei” este de părere că respingerea pe bandă rulantă a cererilor formulate de avocaţi denotă dorinţa instanţei de a finaliza cât mai repede dosarul.

Mircea Badea a afirmat că instanţa pare să aibă un termen de câteva ore pentru a da un verdict în acest caz.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.