DEMISUL PENAL AL ROMANIEI TRAIAN BASESCU JUBILIAZA IN EMISIUNEA TELEVIZATA DE HAZNAUA BASISTA B1 TV, PUNAND PRESIUNE PE INSTANTA CU „NASHU IN SUFLET”CARE „JUDECA ” CONDAMNAREA POLITICA A LUI DAN VOICULESCU!

5 aug.

BĂSESCU: În principiu voi respinge propunerile pentru ministerele Bugetului și Culturii

 

 

Președintele României, TRAIAN BĂSESCU, a declarat, într-o emisiune televizată că în principiu, va respinge propunerile pentru ministerele Bugetului și Culturii.

„Am spus că voi avea o pozitie marti sau miercuri. Consider cele doua propuneri sunt necorepunzatoare. Poate cei doi isi dau seama ca e caciula prea mare pentru portofolii. Astept pana maine si sper sa intelega Ponta că nu poti sa ai la Ministerul cutlurii o doamnă care nu intelege bine limba romana. În principiu le voi respinge mâine.”, a spus Băsescu la B1 TV.

„Până acum de fiecare dată am discutat propunerile. Este rușinea lui să propui asemenea candidați pentru cele două ministere”, a mai spus Băsescu.

Despre campania prezidențială

„In această campanie le voi spune de toate la toti. Pe unii ii voi dezbrăca public. Sunt candidați care au lucruri ascunse in CV-ul lor. Cetățenii trebuie să știe despre orice candidat tot”

Despre Procesul lui Voiculescu

„Ce se intampla in acest dosar din punct de vedere al presiunii media: Presa e impartita in doua. E un lucru care ar trebui sa se intample pentru ultima data. Oricat am spune ca judecatorii sunt impartiali, se lasa această presiune. Aș vrea să discut despre acest lucru după sentință”

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.