IPOCRIZIA SI CINISMUL TRADATORILOR ELECTORATULUI ROMAN ,NOUL PARTID DEMOCRAT LIBERAL CARE A SCHIMBAT MACAZUL SI NU MAI VREA SA VOTEZE ASA CUM AU FACUT NOUL COD FISCAL IN DETRIMENTUL A MILIOANE DE ROMANI SI SOCIETATI COMERCIALE ROMANE SI STRAINE!,MAFIA PEDELISTA VREA SA REVINA LA PUTERE!

4 aug.

Preşedintele Klaus Iohannis a retrimis Codul fiscal în Parlament după ce s-a consultat cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, nemulţumit şi el de proiectul Guvernului.

Parlamentarii se vor întoarce din vacanţă pentru a rediscuta actul normativ într-o sesiune extraordinară care va avea loc între 24 şi 26 august.

TVA redus în două etape – 21% de la 1 ianuarie şi 19% din iulie. Acesta este scenariul liberalilor, care cer consultări cu toate partidele pe tema adoptării noului Cod fiscal. Proiectul a fost retrimis de preşedinte în Parlament şi va fi dezbătut într-o şedinţă extraordinară în august. Traian Băsescu crede că intrarea în vigoare al noului Cod fiscal va duce la o criză economică asemănătoare cu cea din 2009 şi 2010.

Liberalii vin cu un nou scenariu pentru intrarea în vigoare a noului Cod fiscal.

„Poate se aplică în două etape. De exemplu, scăderea TVA-ului. Nu merge tot, 19 la sută, de la 1 ianuarie. Poate merge 21 la sută de la 1 ianuarie, 19 la sută din iulie. Noi vrem analize clare făcute de Guvern”, a cerut Vasile Blaga, copreședintele PNL.

Liberalii spun că nu vor vota proiectul decât după ce Guvernul va prezenta calcule din care să reiasă că intrarea în vigoare a noului Cod fiscal nu va destabiliza economic ţara. Ei îşi invită colegii din Parlament la consultări pe această temă, pe 17 august.

„PNL nu a spus nici măcar o secundă că nu va vota acest Cod. Am spus că îl vom vota când argumentele cifrice vor susține pachetul de relaxare fiscală”, a subliniat Alina Gorghiu, copreședinte PNL.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: