JAPITA PENALA ALINA KILOWAT -BORGHIU ,SCUZE GORGHIU IMPREUNA CU IUBITUL SAU,LUCIAN ISAR ISI PETRECE VACANTA DE LUX PE INSULA RHODOS ,GRECIA!

7 aug.

Cel mai bine pazit amor din politica romaneasca a fost descoperit in urma cu o luna, de reporterii de la Ciao! si CANCAN.ro, atunci cand Alina Gorghiu, considerata mana dreapta a presedintelui Klaus Iohannis, a fost fotografiata la bratul bancherului Lucian Isar. O data ce aceasta informatie mondena a transpirat, indragostitii nu s-au mai ferit atat de tare si au plecat in vacanta, in Grecia, unde isi pot permite o oarecare doza de intimitate!

Au dat 400 de euro pe noapte!

CANCAN.ro i-a descoperit, insa, din nou, in locatia de vis unde s-au ascuns pentru a-si petrece, ca doi proaspeti indragostiti, vacanta! Alina si Lucian s-au cazat la un complex hotelier de lux, de cinci stele, unul din cele mai bine cotate din Rhodos. Cea mai scumpa camera din complexul Sheraton ajunge la aproximativ 400 de euro pe noapte, cu toate serviciile incluse. Alina Gorghiu si Lucian Isar au stat mai bine de o saptamana, dar au avut ghinionul sa dea peste un alt grup de romani iar fotografia cu cei doi indragostiti la masa a ajuns in posesia CANCAN.ro!

Seria vacantelor de lux ale politicienilor este completata de Alina Gorghiu. Dupa ce premierul Victor Ponta a plecat intr-o croaziera in zona Caraibelor, iar presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a optat pentru Brazilia, co-presedintele PNL Alina Gorghiu a fost surprinsa pe insula Rhodos, din Grecia.

Ea este in vacanta alaturi de iubitul sau, Lucian Isar pe una dintre cele mai frumoase insule grecesti, scrie cancan.ro.

Potrivit presei de scandal, cei doi au optat pentru un hotel de lux, unul din cele mai bine cotate din Rhodos. Cea mai scumpa camera din complexul Sheraton ajunge la aproximativ 400 de euro pe noapte, cu toate serviciile incluse.

Sursa :http://cancan.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.