FRATIA DIAVOLULUI”CAZUL GUTAU O INSCENARE ORDINARA”.TRAIAN BASESCU IL PADRINO,CARE A CONSTRUIT CU MIGALA SISTEMUL TOTALITAR DE CARE BENEFICIAZA PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS O ATACA PE JUDECATOAREA LIVIA STANCIU,PUSA DE EL LA ICCJ,LA RECOMANDAREA PEDELISTULUI ,FOST MILITIAN MIRCEA TOADER,IMPLICAT IN DOSARE PENALE DE FRAUDA IN CARE A FOST CITAT IMPREUNA CU NEVASTA-SA CA MARTORI.DATORITA CELOR DOI IMPRICINATI DIN GALATI PRIETENI DE FAMILIE ,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS A „SCAPAT”INAINTE DE ALEGERILE PREZIDENTIALE DIN 2014,DE DOSARE PENALE CARE-L TRANSFORMAU IMPREUNA CU SOATA SA CARMEN IN PUSCARIABILI!

22 nov.

Imagini pentru IOHANNIS,STANCIU,BASESCU

Fostul președinte Traian Băsescu a lansat un atac foarte dur la adresa Liviei Stanciu, fost președinte al Înaltei Curți de Casație și Justitiție. Traian Băsescu anunță că o va denunța la Parchet pe Livia Stanciu, în cazul Mircia Gutău. A participat la o înscenare, iar acum stă cu nesimțire la CCR, a spus Traian Băsescu.

”Am avut tot timpul convigerea că Gutău a fost nevinovat și că i s-a făcut o înscenare, după ce Tribunalul și Curtea de Apel îl declară nevinovat, la Curtea Supremă, cu 2 la 1, doamna Stanciu și încă o doamnă au spus că e vinovat. Gutău nu a avut parte de un proces corect. Gutău a fost o înscenare ordinară. Ca să am conștiința împăcată, mă voi duce la Procurorul General și am să îi spun tot ce știu despre cazul Gutău. Nu am știut la vremea respectivă, am aflat mult mai târziu. Vă confirm ceea ce a spus și CEDO, că Gutău nu a avut parte de un proces corect.

Nu am dubii în ceea ce privește Gigi Becali, Victor Becali, Remeș, dar în cazul Gutău am dubii serioase. Ele au fost confirmate și de CEDO. A fost dubioasă condamnarea lui Gutău la Înalta Curte, iar doamna Livia Stanciu are o responsabilitate uriașă. Faptul că stă cu nesimțire în poziția de Judecător al Curții Constituționale și se știe că a participat la o înscenare, e un lucru care va trebui rezolvat. Mă tem că doamna Stanciu va trebui luată de acolo pe cazul Gutău, dar nu de DNA, ci de Parchetul General”, a afirmat Traian Băsescu, în direct, la România TV.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: