DOUA GENII ALE PROPAGANDEI GLOBALISTE SOSOSISTE PRO-JOHANNISTE,MIHAI GADEA SI BOGDAN CHIRIEAC IN PLIN ORGASM PLANETAR IN DIRECT:SA-L PUPI IN CUR PE MUTANTUL PENAL KLAUS WERNER JOHANNIS ,ITI PROVOACA SCARBA,REPULSIE FATA DE ACESTI DIHORI AI JURNALISMULUI ROMANESC!

10 iun.

JOHANNIS PRINS LA STRANSOARE : „ORI CU USA ?,ORI CU GERMANIA S,MERKEL ,SOROS?” ….DAR  NU AU INTELES NIMIC DIN DECLARATIA PRESEDINTELUI USA DONALD TRUMP  CELE DOUA GENII ALE VIETII COTIDIENE DE TV ,IN DIRECT:
Suntem absolut entuziasmati de reactia ziaristilor straini la cunostintele de limba engleza a MUTANTULUI….
v-ati lamurit ce nivel al comentariilor este despre aceasta vizita de 45 de minute?+,- 5 min??/SCARBA,REPULSIE……

Image may contain: 2 people, people standing, eyeglasses and outdoor

Eu cred că președintele Iohannis a reprezentat foarte bine România în această vizită. adica iohanis are statura, prezenta, cunoaste limba, si cam atat,, adica o adevarata sluga ,,,, ca de pus adevaratele probleme care trebuiau puse ,,,, nimic, zero barat,,,, un mare succes,,,,,,, sunt entuziasmat pana la lacrimi,,,, de ceee ce ne asteapta,,,,,,, vai steaua noastra,,, asa presedinte,, asa succesuri,,, asa tara,,,,

M-am linistit total.SUA ma iubeste neconditionat ! Trump il adora pe Herr Iohann , dar pe Trump nu prea il au la pipota americanii .Qatarul sa-si bage mintile la locul lor si alles gute ! „Biatul „si „fetita” jurnalisti numiti de presedinte sa”recite ” intrebarile , au fost instruiti de Maior sau Helvig ?

Ar fi fost bine pentru ei să-și știe locul: discursul ăsta tâmpit poate merge aici, dar n-are ce căuta în US sau Germania. 😉 Nu de alta, dar poate se simt ăia și „trăznesc” trompetele astea „rele”. Nici o pagubă, pun trompete ceva mai bune în loc. 😀 (cum ar fi A3, DC news [District Columbia News – pentru cine cunoaște], etc. 😉 )

Din deductiile Chimistului afacerist ,STS,MOTOROLA etc.Bogdan Chirieac si Raspopitului Mihaita Gadea din Lisa inteleg foarte bine ca Romania lui Iohannis, Kovesi, Lazar, Macovei, Romania otrepelor securiste, oengiste etc, este o tara minunata. Deci am PUS-O!
Din acelasi put al gandirii se remarca si propozitia „Statele Unite susțin necondiționat România”. Unu, doi, trei si, HAHAHAHAHAHA!!!
Nu tataie, Romania sustine neconditionat ORICE spune licuriciul, ca o otreapa ce este, prin reprezentantii sai. Evident, SUA vor sprijini regimul securist antiromanesc de la Bucuresti, ca un adevarat dusman al poporului roman ce s-a dovedit deja in ultimii ani.
Romania este iarasi in contratimp, de partea gresita a istoriei.
Si sa nu uit, jos Qatarul!

faci un adevărat festin din o vizită a unei slugi la Casa Alba e o adevărată porcărie . La numai câteva zile după această ,,epocală” vizită SLUGA da fuga la baba Merkel să transmită ce ordine a dat  PRESEDINTELE USA DONALD TRUMP LUI JOHANNIS:”ORI ESTI CU NOI ?…ORI CU BABACIUNILE DE MERKEL SI SOROS?. Apoi mai are ordin să se întâlnească și cu martafoiul de președinte MAKRON al Frantei.Nu vă mai împăunati atît că pe PRESEDINTELE  USA DONALD TRUMP A AVUT UN DISCURS DIPLOMATIC DE UZANTA FATA DE MALAKUL KLAUS WERNER JOHANNIS ,EMISAR AL GERMANIEI,DAR NU AL  ROMÂNIEI,pe el îl interesează RUSIA SI PUTIN!! Iar JAVRA asta de Iohanis stă și se gândește CUI SĂ NE VINDA…..NEBUNULUI DE PESTE OCEAN SAU BABACIUNII CARE A DISTRUS EUROPA. Și cum spunea BEȚIVUL ordinar Basescu……ghici ghicitoarea mea???

Cea mai tare gluma e faptul ca Trump l-a laudat pe Johannis,cel sustinut de #rezist,el care a fost in fruntea lor,in strada, incercand sa de-a jos guvernul proaspat ales!Deci Trump este linsat de acestia in SUA dar el ii lauda pe reprezentatii lor din Romania!Sa mori de ras!

 

Image may contain: 13 people, people smiling, text

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.