MARE FESENIST DE LA ANTENA 3 CU SOCRUL IN FDSN,PDSR,ADRIAN URSU „DEONTOLOGUL „VINOVAT DE MOARTEA LUI DUMITRU TINU ,ACEASTA NAPARCA PEDELISTA-JOHANNISTA-ORGANISTA DE LA MOCIRLA ANTENA 3 ATACA PRECUM JUPANUL SAU DAN VOICULESCU PSD SI PE PRESEDINTELE LIVIU DRAGNEA!

11 iul.

Tensiuni între Liviu Dragnea și Antena 3, post frecventat des de liderul PSD. Luni, Dragnea a muștruluit televiziunea în văzul tuturor pentru unele relatări despre el. În timpul unei declarații pe holurile Parlamentului, președintele PSD a bătut în microfonul reporterului Antena 3, spunând: ”Sper să fi meritat mizeria din ultimele două zile! Sper să fi meritat și eu chiar mi-aș dori să merite”.

Seara, Dragnea a primit replica de la vedetele acestei televiziuni.

Adrian Ursu a declarat, la emisiunea Sinteza zilei, referindu-se la gestul președintelui PSD, că „dacă acesta este Liviu Dragnea, să ne ferească Dumnezeu”.

”Dacă îi vom putea privi și ochii în clipa în care spune și face acele gesturi, eu cred că ori îl vom descoperi pe un Liviu Dragnea pe care nimeni nu l-a cunoscut până acum, ori, de fapt, ceea ce am văzut și cunoscut până acum este o uriașă minciună. Dacă acesta este Liviu Dragnea, să ne ferească Dumnezeu. Eu sper că era doar pradă unor emoții pricinuite de episoadele braziliene și nu dorește să aibe aceleași apucături dictatoriale cu presa, apucături pe care le-au mai avut și alții, de-a lungul timpului”, a spus Ursu.

Și directorul Antenei 3 Mihai Gâdea i-a transmis un mesaj președintelui PSD.

„Domnule Dragnea, nu ar fi mai bine să vă ocupați de guvernare? De astea, cu microfoanele, ne ocupăm noi. De mulți ani de zile, publicul ne preferă pe noi, de departe, pentru onestitatea și pentru faptul că noi nu am făcut niciun compromis cu nimeni. Niciodată. Înțeleg că reacția domnului Dragnea bătând în microfonul Antena 3 a fost un reportaj făcut de colegii mei despre niște businessuri ale fiului său. Un club de manele de nu știu unde din Teleorman. Bun, dacă e ceva în neregulă, puteți da un drept la replică. (…) Când ești politician la putere ești supus atenției și lupei prin care se uită presa. Impresia mea este că aveți niște restanțe foarte mari față de alegători. Impresia mea este că vă aflați după o criză politică majoră iar răfuielile cu presa lăsați-le pentru trecut și pentru Traian Băsescu”, a spus Gâdea.

Liderul PSD a urecheat această televiziune la care s-a înfățișat de nenumărate ori, la doar câteva zile după scandalul cu jurnaliștii de la Rise Project, în redacția cărora ANAF a descins pe nepusă masă. Potrivit lui Gâdea, Dragnea s-a arătat nemulțumit după ce Antena 3 a difuzat un reportaj despre niște businessuri ale fiului său, precum „un club de manele”.

Pe de altă parte, Antena 3 a publicat duminică pe site-ul său un articol în care afirma că magazinul de pantofi de lux de pe Calea Moșilor din București, Ștefan Burdea, este deținut în acte de fiul liderului PSD în asociere cu designerul Ștefan Burdea și cu Adrian Mlădinoiu, fostul șofer al lui Dragnea și actual secretar de stat în noul guvern.

„Aici, prețul unei perechi de pantofi nu este accesibil multor români. Pornește de la 450 de lei și poate depăși 6000 de lei. Afacerea lui Dragnea a ieșit la iveală la puțin timp după ce șeful PSD a anunțat că intenționează să renunțe la indemnizația sa de 20.500 de lei pentru că i se pare nedrept ca demnitarii să aibă salarii atât de mari în comparație cu cetățenii de rând”, au scris jurnaliștii acestei televiziuni.

De asemenea, Antena 3 a relatat că „milionarul Costel Comana, despre care Rise Project scria că-l însoțea pe Liviu Dragnea în deplasarările sale în Brazilia, a făcut afaceri cu liderul PSD. Comana a cumpărat mai multe imobile de la Liviu Dragnea, nu cu mult timp înainte să își pună capăt zilelor. Costel Comana intenționa să-și mute toate afacerile în Brazilia”.

Aceeași televiziune l-a intervievat pe milionarul Cornel Tăbăcaru, cel mai bun prieten al milionarului sinucis Costel Comana, care a spus că nu există nicio legătură de afaceri între Comana și Dragnea în Brazilia.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: