MULTIMILIARDARUL AMERICAN ,EVREU- KHAZAR DIN TRIBUL AL 13-LEA,GYORGY SCHWARTZ,ALIAS GEORGE SOROS SI PLANUL SAU CU SLUGA SA KLAUS WERNER JOHANNIS,RETEAUA SOROSISTA,MULTINATIONALELE,GLOBALISTII SI NOUA SECURITATE SOROSISTA DIN DNA,SERVICII SECRETE,JUSTITIE ,MASS MEDIA PLATITA DE „TEUFEL”DIN ROMANIA VOR SA RASTOARNE GUVERNUL PENTRU A IMPIEDECA DEZVOLTAREA ECONOMICA A ROMANIEI!

13 iul.

Imagine similară
Imagine similară
Imagini pentru RETEAUA SOROS DIN ROMANIA,POZE
Imagine similară
Imagini pentru RETEAUA SOROS DIN ROMANIA,POZE
Imagine similară
Imagine similară
Imagine similară

In realitate, acesta este motivul principal pentru care George Soros, Klaus Iohannis, Multinaționalele, Globaliștii și Noua Securitate din România vor să răstoarne Guvernul pentru a împiedica dezvoltarea economică a României. Cele doua Ordonante de Urgenta privind “gratierea” si “modificarile codului penal” sunt doar niste pretexte. Atat.

Agitatorii/instigatorii, care au citit cele doua Ordonante de Urgenta, lanseaza minciuni, dezinformari si diversiuni pe Internet, acestia stiind ca multi oameni, de buna credinta, vor fi manipulati si vor crede ca “penalii au dat o lovitura luptei anticoruptie”.

In Romania nu exista nici o “lupta anticoruptie”, este doar un pretext pentru crearea unui stat de tip totalitar. Incepand cu anul 2005, globalistii SUA-UE-Soros au creat, sustinut si instaurat Noua Securitate in Romania. Aceasta Noua Securitate este mult mai puternica decat cea din perioada comunista.

Este o forma de experiment a globalistilor pe care au ales s-o implementeze in Romania, dupa ce acestia au desfasurat o serie de astfel de experimente in Orientul Mijlociu, in America de Sud, in Vietnam, in fosta Iugoslavie si in alte zone.

Multi dintre cei care protesteaza impotriva Guvernului Romaniei nu au citit acea Ordonanta de Urgenta privind modificarea codului penal, asa cum a cerut Curtea Constitutionala a Romaniei si gratierea (care nu se aplica coruptilor, criminalilor, ci doar persoanelor cu pedepse mici).

Propaganda Noii Securitati stie ca majoritatea oamenilor care protesteaza nu au citit si doar s-au informat de pe Facebook. Asadar, Propaganda Noii Securitati poate inventa orice stire falsa (n.tr. Fake News).

Un studiu, publicat pe pagina Mediafax, arata ca sase din zece oameni publica stiri pe Facebook fara sa le citeasca, iar majoritatea comenteaza dupa ce le citesc doar titlul[1]. Este de ajuns ca un blog, publicatie sau ONG sa publice o informatie falsa, alegand un titlu mincinos, iar oamenii imediat se vor revolta.

Iata cateva dintre aceste titluri: “Penalii PSD dau lovitura luptei anticoruptiei”, “Hotii au dezincriminat abuzul in serviciu”, “PSD, PSD, ciuma rosie”. In ceea ce priveste “dezincriminarea abuzului in serviciu sub 200.000 lei”, aceasta este o minciuna.

Sub 200.000 lei prejudiciu nu se mai incepe urmarirea penala, ci sanctiunea este doar contraventionala. Exact ca la evaziunea fiscala, daca evaziunea este mica si se plateste prejudiciul, nu este nevoie de urmarirea penala, scopul urmarit fiind acela de recuperare a prejudiciului.

In ceea ce priveste Ordonanta de Urgenta  privind gratierea, aceasta este o Ordonanta destul de restrictiva. O alta minciuna propagata de presa Noii Securitati este aceea cu privire la “amnistie”. O alta minciuna care a enervat lumea, dar nu s-a discutat nimic despre amnistie. Vedeti ce tactici securiste utilizeaza propaganda pentru a enerva oamenii?

George Soros, Klaus Iohannis, Multinaționalele, Globaliștii și Noua Securitate din România sunt deranjati ca PSD-ALDE au castigat alegerile din 11 decembrie 2016, oamenii avand incredere in programul de guvernare al acestora privind cresterea economica.

Iata masurile luate de Guvern:

 

Stiripesurse.ro[2] vă pune la dispoziție infograficele:

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

“Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi, că Guvernul mai are de îndeplinit, pentru primul trimestru, 12 măsuri din totalul celor promise în campanie.

“Noi avem în programul de guvernare o etapizare, avem 41 de măsuri pe care trebuie să le adoptăm în primul trimestru. În acest moment mai avem 12 măsuri pe care trebuie să le luăm, astfel încât acest program de guvernare și etapa primului trimestru să fie îndeplinită, adică tot ceea ce am promis oamenilor. Era extrem de important astăzi ca în fața Comitetului Executiv Național să fac un raport față de ceea ce a făcut Guvernul în ultima lună. Este forul care a susținut Guvernul, m-a susținut pe mine ca și prim-ministru și pe ceilalți membri ai Cabinetului, așa că e un lucru absolut normal”, a spus Grindeanu după ședința CEx al PSD.

Printre măsurile realizate deja, premierul a amintit creșterea salariului minim la 1.450 de lei, creșterea cu 20% a salariilor din administrația locală, creșterea cu 50% a salariului pentru actori, eliminarea plafonului pentru baza de calcul privind CASS și CAS la maximum cinci salarii medii, aplicarea legilor privind creșterea cu 15% a salariilor din Educație și din Sănătate, programul “Prima chirie”, creșterea punctului de pensie, creșterea pensiei minime, transport gratuit pe CFR pentru studenții din România, eliminarea formularului 088, eliminarea a 102 taxe nefiscale.

“Mai aveam lucruri de făcut, cum spuneam, încă 12 măsuri pe care trebuie să le luăm, astfel încât ceea ce ne-am propus pe primul trimestru să ducem la bun sfârșit. Vă amintesc câteva: TVA zero pentru publicitate, legea prevenției, legea redevențelor, creșterea plafonului de la care se plătește TVA, de la 220.000 de lei la 300.000 de lei, plata subvențiilor în agricultură va începe în martie, TVA zero pentru materiile prime din agricultură (…), adoptarea HG privind ieftinirea cu 35% a medicamentelor inovative care și-au pierdut patentul, actualizarea listei de medicamente compensate, adoptarea în Parlament a Master Planului pentru Transporturi. Am mai spus, pentru că am înțeles că săptămâna viitoare va fi moțiune de cenzură, am venit împreună cu colegii mei în fața Comitetului Executiv Național și am primit susținerea pentru a ne continua activitatea la Guvern”, a arătat Grindeanu.”[3]

“Angajatii unei fabrici straine in Romania obligati sa iasa in strada sa protesteze impotriva GUVERNULUI

Mai multi angajati care lucreaza in compania Yazaki din Ploiesti ne-au semnalat faptul ca sunt obligati de sefi sa iasa in strada sa protesteze, in caz contrar vor fi penalizati la salarii. Cei care stau in spatele acestui plan diabolic sunt chiar directorii si managerii fabricii, deranjati de masurile propuse de guvernul Grindeanu.

Mai exact, din cauza noilor modificari fiscale, patronii sunt obligati sa achite mai multi bani la bugetul statului, motiv pentru care si-au trimis angajatii sa protesteze pentru daramarea Guvernului. Chiar daca miza manifestatiilor din aceste zile este Ordonanta de Urgenta, asta nu i-a impiedicat pe sefii multinationalelor si ai fabricilor cu multi angajati sa profite de conjunctura creata si sa-si trimita “sclavii” in strada.

In mesajul trimis la redactie, muncitorii de la Yazaki povestesc prin ce trec zilele acestea si care sunt riscurile la care se expun daca nu se conformeaza ordinelor:

“Dupa cum stiti, suntem tratati ca sclavii si muncim ore suplimentare fara sa avem liberele legale, fara sa primim bonificatiile care ni se cuvin, pe motive inventate. Ba ca am intarziat la munca, ba ca nu ne-am atins norma… Ganditi-va ca acum e mult mai rau. Suntem amenintati ca daca nu iesim sa strigam impotriva lui Dragnea si impotriva guvernului vom fi penalizati si mai rau si unii dintre noi vor fi dati afara. Sefii sunt nemultumiti ca trebuie sa plateasca taxe mai mari la stat si se gandesc sa reduca din personal ca sa isi protejeze ei profiturile. Va spun ca nu numai la noi se intampla asta. Am prieteni care lucreaza in firme mari care mi-au spus ca si la ei se fac presiuni. Chiar asa am ajuns bataia de joc a unora care si-au umplut buzunarele de bani si acum nu vor sa contribuie la buget? Noi la Yazaki ne pregatim de greva si conducerea a aflat acest lucru si probabil incearca sa ne potoleasca prin amenintari de genul acesta. Va iesi urat, vom iesi in strada si vom spune tot ce stim. Va rugam sa ne ajutati sa ne facem auziti”, este mesajul semnat de un grup de angajati ai fabricii din Ploiesti.”[4]

“Romanii trebuie sa stie adevarul! Iata de ce au scos multinationalele oamenii in strada! Acest secret arunca totul in aer

• La Iasi, Cluj, Timisoara sau Bucuresti, cea mai mare parte dintre protestatari provin de la firmele multinationale care au sediile in aceste orase
• In realitate, de fapt, acesti oameni au fost obligati sa iasa la proteste de patronii lor, care sunt disperati de faptul ca actualul guvern al Romaniei schimba din temelii Codul Fiscal

Sute de mii de romani au iesit in strada in ultimele doua zile, protestand fata de Ordonanta de Urgenta privind gratierea si fata de modificarile propuse de Guvern la Codul de Procedura Penala. Multi dintre cei prezenti in strada sunt tineri, angajati ai multinationalelor din Romania. La Iasi, Cluj, Timisoara sau Bucuresti, cea mai mare parte dintre protestatari provin de la firmele multinationale care au sediile in aceste orase. Totusi, de ce acesti oameni au iesit in strada in numar atat de mare, spre deosebire de alte momente delicate din istoria recenta a Romaniei?

Dupa discutii cu mai multi oameni de afaceri din marile orase ale tarii, a iesit la suprafata si motivul pentru care angajatii din multinationale au iesit la protestele impotriva Guvernului Sorin Grindeanu. In realitate, de fapt, acesti oameni au fost obligati sa iasa la proteste de patronii lor, care sunt disperati de faptul ca actualul guvern al Romaniei schima din temelii Codul Fiscal. Conform noilor prevederi ale Codului Fiscal impuse de Guvernul PSD-ALDE, multinationalele din Romania vor fi impozitate fie la cifra de afaceri, fie actionarii lor vor trebui sa plateasca impozit pe dividende de 16 la suta.

Pana acum, impozitul pe dividende era de 5 la suta, in timp ce cel pe profit a fost de 16 la suta. Era evident pentru toata lumea ca proprietarii multinationalelor preferau sa scoata banii din tara ca si dividende si sa plateasca impozit doar 5 la suta. Acum, cand impozitul pe dividende va ajunge 16 la suta, este clar ca multinationalele vor pierde sume uriase de bani, de ordinul miliardelor de euro. Acesti bani vor ramane in Romania si pot fi investiti in spitale, scoli, autostrazi.

Mai este o metoda prin care multinationalele scot profitul din Romania. De exemplu, in loc sa declare profit, prefera sa plateasca servicii de consultanta de ordinul miliardelor de euro, catre firme din tarile mama, multe dintre ele cu acelasi actionar. Practic este o caracatita prin care banii sunt scosi din Romania, profitul este diminuat, iar bugetul statului este pagubit cu miliarde de euro.

Toate aceste artificii din care Romania a pierdut miliarde de euro in ultimii ani nu mai pot fi posibile datorita noilor prevederi ale Codului Fiscal pregatit de Executivul PSD-ALDE, iar patronii multinationalelor si-au scos oamenii in strada, pentru a da jos Guvernul Grindeanu. Romanii trebuie sa stie adevarul si trebuie sa inteleaga de ce sunt disperate multinationalele sa-si scoata oamenii in strada.

Pana acum, aceste companii multinationale care au acaparat economia Romaniei, cu largul concurs al autoritatilor, plateau doar contributiile pentru salariati la bugetul statului, in timp ce profitul declarat era aproape 0. Pe lânga profiturile pe care firmele straine le obtin cu ajutorul filialelor din România, multinationalele scot bani de la aceste subsidiare practicând transfer care de cele mai multe ori sunt extrem de mari.

Multinationalele mascheaza profitul în tara de origine, sau în paradisuri fiscale, iar în România nu platesc impozit pe profit, caci raporteaza ca nu scot profit, nu sunt în faliment si nici macar în insolventa. Pierderile suferite de economia româneasca pe seama acestor companii în ultimii ani se ridica la mii de miliarde de euro.

Multinationalele si bancile care opereaza în România scot anual din tara zeci de miliarde de euro si la stat contribuie cu mai nimic. Acolo se duc banii. De altfel, România s-a transformat într-un paradis al multinationalelor care controleaza industria, agricultura, transporturile, constructiile, comertul, sectorul financiar-bancar etc. si care îsi promoveaza reglementari legale în interes propriu. Economia României s-a privatizat în beneficiul strainilor si nu intereselor nationale.

Ceea ce este revoltator este ca nimeni nu a iesit in strada atunci cand au fost incalcate flagrant drepturile oamenilor, atunci cand au fost atinse libertatile cetatenesti. De ce nu a iesit nimeni sa protesteze atunci cand au arestat-o si au tinut-o degeaba in puscarie pe Mariana Rarinca? Pana la urma, s-a dovedit ca totul a fost un mare abuz din partea Liviei Stanciu, fosta sefa a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in prezent judecator la Curtea Constitutionala.

Nu este ceva dubios ca toata lumea a tacut atunci? Ca toata lumea a tacut cand au fost calcate in picioare toate drepturile si libertatile cetatenesti? Probabil ca raspunsul este unul singur: atunci nu erau lezate interesele financiare ale companiilor multinationale.”[5]

“Nu Dragnea este ținta, ci programul de guvernare al PSD !

Nu știu dacă minciuna este incriminată de codul penal, dar când Iohannis a declarat în fața presei, a întregii țări, că și-a cumpărat casele din banii de pe meditații, a mințit, ba chiar ne-a și prostit în față. Adică și-a imaginat că suntem atât de proști și o să-l credem! Nu l-a crezut nimeni, dar asta nu a contat prea mult când a ajuns să candideze pentru fotoliul de la Cotroceni! De ce n-a contat? Printre altele și pentru că avea ca adversar un mincinos și mai mare, numitul Ponta Victor!

Dacă nu de la meditații de fizică(!!!), cu ce bani s-a descurcat atât de bine Iohannis după 1990? La început cu banii luați de pe urma intermedierii înfierilor ilegale. Repet: înfieri ilegale! Desigur, penalii propriu ziși erau judecătorii și procurorii mituiți, care au încălcat legea la fiecare înfiere intermediată de Iohannis. Reclamat pentru aceste înfieri atunci când a ajuns primar, Iohannis a stat liniștit: judecătorii și procurorii cu care fusese în cârdășie la procesele de înfiere au avut grijă de pielea lor ca să îngroape anchetele ce s-ar fi cuvenit să fie demarate în urma nenumăratelor sesizări și reclamații.

Participarea lui Iohannis la acele circa 20 de înfieri ilegale are însă un aspect moral imposibil de trecut cu vederea: ca dascăl, ca profesor, ca primar, ca lider al comunității germane, Iohannis se dovedea a fi nedemn de acest statut public! Dincolo de aspectele penale, juridice, aspectul moral, dimensiunea imorală a prestației sale devenea copleșitoare. Neamțul se dovedea un găinar! Un om fără rușine, fără Dumnezeu!

Să fim bine înțeleși: eu, subsemnatul, condamn nu atât participarea la aceste înfieri făcute prin încălcarea legii, cât „detaliul” că Iohannis nu a fost în stare să se intereseze de soarta copiilor ajunși în Occident pe mâna lui, pe garanția lui. Luat la rost de câțiva ziariști, n-a fost în stare să dea nicio relație cu privire la noii părinți, nici măcar adresa acestora!… Asta după ce la preluarea copiilor i-a amețit pe părinții naturali că vor fi mereu în legătură cu familia cea nouă, că în fiecare an copiii vor reveni în țară etc., etc! Adică Iohannis i-a mințit cu sânge rece, total insensibil la dramele sufletești pe care le provoca!

Așadar, îi reproșez lui Iohannis NEPĂSAREA. Și-a luat bănuțul și altceva nu l-a mai interesat pe domnul director de liceu! Nu s-a îngrijit în niciun fel ca bieții copilași să nu ajungă pe mâna criminală a unor traficanți de organe! Nu poate oferi nicio garanție în acest sens.

Marile tunuri le-a dat Iohannis ca primar! Capitolul „retrocedări ilegale” oferă o listă lungă de abuzuri, de furturi propriu zise, fie în favoarea Iohannului, fie în favoarea unor cunoscuți. Presa a mai scris câte ceva pe acest subiect, dar nici pe departe câte ar fi de spus!

Mă întreb de ce presa, mass media din România l-a menajat pe Iohannis, i-a ascuns matrapazlâcurile, vecine cu crima câteva. La această întrebare nu am toate răspunsurile necesare. În legătură cu înfierile ilegale știu că în justiție a funcționat o adevărată mafie a înfierilor ilegale. În fruntea nemernicilor s-a aflat, prin soția sa, un însuși ministrul justiției din acei ani, cu peste 200 de înfieri. Așa se face că sute de dosare de înfieri au dispărut din arhiva tribunalelor, ca să li se piardă urma Iohannilor din România.

Nota bene: acea mafie nu a avut culoare politică, ca și ministrul amintit, trecut prin mai multe partide, implicat în mai multe „mafii”!

Eu unul am încercat pe la diverse posturi TV să intervin. Am cumpărat cu 2500 de euro spațiul a 8 emisiuni la Nașu TV și două le-am consacrat golăniilor lui Iohannis, la data aceea era numai primar, nimeni nu-i prevedea ascensiunea politică maximă. La alt post, România TV, invitat să vorbesc despre înfierile făcute de Iohannis, abia câteva minute m-au lăsat să vorbesc. La aceeași televiziune, un senator din Sibiu, vorbind despre abuzurile și hoțiile primarului sas, a fost oprit de moderatoare taman când începuse să dezvăluie furturile lui Iohannis de la aeroport: milioane de euro dispărute pe semnătura lui WKI!

Culmea a fost că Iohannis a candidat în 2014 având un dosar pe rol, la tribunal. Toată jurisprudența în speța respectivă îl dădea perdant pe Iohannis! Așa cum perdanți fuseseră în aceeași speță zeci de primari și alți funcționari publici!…
Iohannis însă a fost găsit și declarat nevinovat, curat ca lacrima, iar președinta completului de judecată, vinovată de acest abuz, a fost răsplătită de noul președinte cu un rang juridic și mai înalt: judecător la Curtea Constituțională.

În materie penală, situația lui Iohannis este șubredă rău. La cele expuse mai sus se adaugă situația doamnei Iohannis, dovedită că a falsificat acte de proprietate pentru a-și însuși un imobil! S-au dat deja câteva sentințe, iar ce urmează să se întâmple este condamnarea primei doamne pentru o infracțiune rușinoasă, jenantă! ordinară! Penibilă!…

Și cu toate acestea Iohannis nu acționează ca o persoană care se știe cu musca pe căciulă! Nu ia în calcul ce i se poate întâmpla soției sale, cu mare probabilitate, prin simpla aplicare a legii!

Te-ai fi așteptat ca Iohannis să se comporte în consecință: să caute o soluție de împăcare, de mușamalizare a problemelor pe care le are în justiție familia sa. Probleme în justiție au și adversarii săi, Dragnea și Tăriceanu. Cei doi adversari ai Neamțului trăiesc și ei sub amenințarea unei sentințe „fără suspendare”. Normal, ca între mafioți, era să se ajungă la o soluție, la un troc, și să scape toți trei de pușcărie! Eventual să rămână și prieteni după o așa de frumoasă cârdășie!

Iohannis pare însă că nu se gândește / nu s-a gândit la o împăcare cu cei doi! Oare nu-și dă seama că riscă să-și piardă prima doamnă pentru câțiva ani buni?! Mai că-mi vine să mă mir: Oare vrea Iohannis să scape de consoartă cu orice preț?!

Situația în care se află primii trei oameni din stat ne obligă să comparăm între ele faptele celor trei, faptele pentru care sunt pasibili de o sentință penală.

Mi se pare deasupra oricărei discuții faptul că dl Liviu Dragnea este cel mai puțin vinovat dintre cei trei! Iar Dl Tăriceanu, dacă este vinovat, vina sa este cu consecințe sociale incomparabil mai mici prin raportare la păcatele marelui blond!

Și atunci de unde aplombul lui Iohannis? De unde „curajul” de a acuza de corupție pe alții, când, împotriva sa, dovezile de corupție și ilegalitate sunt nenumărate și clare, indiscutabile?! Mult mai clare decât în dosarele celorlalți doi.

Considerăm însă că este o mare greșeală să-l judecăm pe Iohannis în persoană pentru mișcările sale ca președinte. El nu-și decide pașii, ci cei care l-au propulsat la Cotroceni îl dirijează. Și care este interesul acestora? Ce urmăresc? De ce îi vor capul lui Dragnea? De ce scot lumea în stradă să scandeze Jos PSD și Jos Guvernul? Cu ce i-a supărat Dragnea pe susținătorii din umbră ai lui Iohannis?

Răspunsul este simplu și toată lumea îl ocolește: NU DRAGNEA ESTE ȚINTA, CI PROGRAMUL DE GUVERNARE AL PSD, PROGRAM GÂNDIT ȘI ASUMAT DE DRAGNEA!

Pică Dragnea, se alege praful de program! Dragnea înseamnă voința de a impune și realiza programul de guvernare! Cu Dragnea după gratii, colaboratorii săi se vor lepăda de programul de guvernare mai ceva decât apostolul Petru, după ce Iisus a fost arestat!… Cu Dragnea după gratii, PSD iese de la guvernare în câteva săptămîni! Adică ne luăm adio de la programul de guvenare al PSD!…

Repet: PROGRAMUL DE GUVERNARE CONCEPUT / ASUMAT DE DRAGNEA ESTE ADEVĂRATA ȚINTĂ PENTRU CARE JOHANNIS FACE CE FACE! Și nu face de capul său!

De ce și pe cine deranjează acest program de guvernare al PSD? Simplu:

(1) este primul program de guvernare de după 1990. Celelalte guverne, începând cu guvernul Petre Roman și terminând cu guvernul tehnocrat, nu au avut program, nu le-a trebuit așa ceva, deoarece au guvernat după cum li s-a dictat de afară!
(2) acest program de guvernare, pentru prima oară după 1990, încearcă să oprească declinul generalizat al statului român, încearcă să apere și să impună interesul național ca pilon central al guvernării.

Pe cine deranjează o politică a interesului național în România?… Dar pe cine nu deranjează dintre prietenii noștri, dintre partenerii noștri?!…

În concluzie: oameni buni, treziți-vă! Luați și citiți programul de guvernare al PSD! Nu conține tot ce așteptăm noi de la un guvern al nostru, un guvern al românilor și pentru români!

PSD este departe de a fi acel partid! Dar prin programul de guvernare asumat se înscrie pe traiectoria corectă, la al cărei capăt s-ar putea să ne aștepte politica interesului național ajunsă la guvernarea României. Vrem, nu vrem, în actualul Parlament coaliția PSD – ALDE este totuși singura forță în care se regăsesc cât de cât voitorii de bine pentru România.”[6]

SURSE

  1. http://www.mediafax.ro/life-inedit/sase-din-zece-oameni-publica-stiri-pe-facebook-fara-sa-le-citeasca-iar-majoritatea-comenteaza-dupa-ce-le-citesc-doar-titlul-15499495
  2. http://www.stiripesurse.ro/integral-masurile-luate-de-guvernul-grindeanu-con-inut-i-impact-document_1173259.html
  3. http://www.agerpres.ro/politica/2017/02/02/grindeanu-mai-avem-de-realizat-12-masuri-din-programul-de-guvernare-pentru-primul-trimestru-17-09-53
  4. http://ph-online.ro/politica/item/82137-revolta-la-yazaki-angajatii-obligati-sa-iasa-in-strada-sa-protesteze-impotriva-guvernului
  5. http://www.bzi.ro/romanii-trebuie-sa-stie-adevarul-iata-de-ce-au-scos-multinationalele-oamenii-in-strada-acest-secret-arunca-totul-in-aer-591638
  6. http://ioncoja.ro/nu-dragnea-este-tinta-ci-programul-de-guvernare-al-psd/
  7. Foto: Internet

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.