Ministrul Justiției, Tudorel Toader, urmează să prezinte joi, la ora 18:00, conținutul și concluziile raportului cu privire la activitatea managerială a Direcției Naționale Anticorupție, scrie Agerpres.
Pe 15 februarie, Tudorel Toader anunța că joi va face o informare de presă în care va prezenta raportul cu privire la activitatea DNA.

„Distinct de raportul pe care îl voi prezenta în Parlament săptămâna următoare, în cursul zilei de joi, la o oră pe care o voi anunța în timp util, voi face o informare de presă în care voi prezenta conținutul și concluziile raportului cu referire la activitatea DNA”, spunea Toader, într-o declarație de presă susținută la sediul Ministerului Justiției.
Ulterior, ministrul justiției a precizat, pe pagina sa de Facebook, că raportul va fi prezentat începând cu ora 18,00, la Ministerul Justiției – Sala de Consiliu.
Tudorel Toader și-a scurtat săptămâna trecută vizita oficială pe care o efectua în Japonia, după ce premierul Viorica Dăncilă i-a solicit să revină în țară, pentru a fi lămurite informațiile apărute în spațiul public legate de DNA.