PENTRU IPOCRITUL ANAL-IST GLOBALISTO-PROGRESIST,SUSTINATOR LGBT, ALEXANDRU COITA,FOST CONSILIER AL ROBERTAI ANASTASE.EMMA ZEICESCU DE LA TVR SI CONCUBINUL ACESTEIA CLADIU POPA DE LA REALITATEA SRI TV,AU FOST PUSI SUB INVINUIRE DE DIICOT PENTRU DETINERE SI CONSUM DE DROGURI!

12 oct.

Societatea Română de Televiziune a transmis joi, în legătură cu punerea sub urmărire penală a prezentatoarei Emma Zeicescu de către DIICOT, că va lua „toate deciziile cu respectarea legislației în vigoare și a procedurilor interne”,  , a informat joi un comunicat al instituției, conform AGERPRES.
„Emma Zeicescu nu are raporturi de muncă cu SRTv, ci raporturi bazate pe un contract civil. Societatea a luat la cunoștință din presă despre poziția oficială a DIICOT exprimată prin purtătorul de cuvânt al acestei instituții referitoare la cazul menționat. SRTv ia toate deciziile cu respectarea legislației în vigoare și a procedurilor interne”, a transmis televiziunea publică.
Știrea inițială

Emma Zeicescu (Televiziunea Română) și Claudiu Popa (Realitatea TV) ar fi fost puși sub acuzare de către DIICOT pentru posesie de droguri, informează Antena 3.

Sursa citată precizează că ambii au fost audiați și li s-a adus la cunoștință acuzațiile și faptul că sunt suspecți. De altfel, DIICOT anunța, pe 14 septembrie, că la data de 21.08.2018 a fost înregistrat un dosar penal in rem, după ce cei doi au fost prinși la un festival de muzică cu droguri asupra lor.

Pe 17 august, a.c. Claudiu Popa declara public că „nu posed, nu comercializez, nu trafichez, nu cumpăr și nu vând, nu consum substanțe interzise de lege”.

Emma Zeicescu și Claudiu Popa au un copil împreună, aceștia trăind în concubinaj.

Emma Zeicescu s-a remarcat după ce pe parcursul ultimilor doi ani s-a arătat o susținătoare a legalizării căsătoriilor între persoane de același sex, aceasta numind demersul de schimbare a Constituției drept unul „ipocrit”, după cum informa ActiveNews la vremea respectivă.

La rândul său, Claudiu Popa s-a remarcat prin faptul că într-o emisiune de la Realitatea TV a purtat o insignă cu un mesaj jignitor la adresa Partidului Social Democrat (PSD).

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: