PENALUL TRAIAN BASESCU II ESTE FRICA SA „RUPA PACTUL DE COABITARE”,CARE PENTRU EL TINE LOC DE CONSTITUTIE,SI IN MINTEA LUI BOLNAVA SE CREDE PRESEDINTELE ROMANIEI,DUPA CE A FOST DEMIS DE 7,5 MILIOANE DE ROMANI!

9 oct.

Traian Băsescu a precizat, marţi, că atunci când va decide ”să-şi ridice” semnătura de pe Acordul de colaborare instituţională semnat împreună cu premierul Victor Ponta o va face ”cu toată convingerea şi exprimând acest lucru”.

traian-basescu-reclamat-la-comisia-europeana-pentru-multele-schimbari-din-func-ie-ale-procurorilor-i-judecatorilor-171986

”Când voi decide să-mi ridic semnătura de pe acest Acord o voi face cu toată convingerea şi exprimând acest lucru. M-am ferit să încalc acest acord pentru că-i ştiu valoarea pentru România (…), dar nu voi ezita să-mi retrag semnătura de pe un acord care a rămas gol. (…) Îngrijorarea mea este majoră faţă de nerespectarea acestui Acord. Cancelariile l-au luat foarte în serios. Vă spun cu certitudine că pe punctul de cea mai mare sensibilitate, care este Justiţia şi statul de drept, nu voi face nicio concesie. Înseamnă că împreună am semnat, împreună trecem sub tăcere (…) Aşa ceva nu voi accepta. Ar fi dramatic să facem paşi înapoi (…) acum în 2013. (…) Nu-mi voi menţine semnătura (…) să minţim partenerii noştri”, a spus Băsescu într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni.

Potrivit presedintelui, este „ridicol” faptul ca premierul spune că pactul este necesar, arătând ca a dat câteva exemple de cum îl face „pulbere” prin comportament.

„Mi-am câştigat prestigiul că ce spun, fac, că ce spun este realitate, nu pot să stau în remorca unui mitoman cum este Victor Ponta şi să fim amândoi etichetaţi la fel. Omul acesta zâmbeşte, râde, este un Oprescu de mai proastă calitate. Măcar Oprescu are mai mult umor. Nici acela nu face nimic şi tot cu şmecherii de pe malul Dâmboviţei. La fel şi Ponta. Numai că el se pare că nu este chiar de pe malul Dâmboviţei – şi mai neevoluat în modul în care exersează clovneria la nivel de şef de Guvern”, a comentat Traian Băsescu.

Şeful statului a afirmat că s-a ferit să încalce Acordul de cooperare instituţională, motivând că îi ştie valoarea pentru România şi pentru momentul de faţă, dar asta nu înseamnă că va ezita să îşi retragă semnătura de pe el.

„Ce, crede că păcăleşte pe cineva, să spună că: „Nu eu am rupt pactul, ci preşedintele”. El trebuie să ştie că, atunci când voi decide să îmi ridic semnătura de pe acest acord, o voi face cu toată convingerea şi informând public de ce, pentru că un pact care nu se mai respectă este golit de conţinut”, a mai spus Băsescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.