MITINGUL PNL DIN 22 OCTOMBRIE ,SE AMANA PE 5 NOIEMBRIE 2016,INTRUCAT TRIADA JOHANNIS+SOROS CIOLOS+USR AU LASAT DIN BRATE PARTIDUL NATIONAL LIBERAL!

18 oct.

Partidul Național Liberal (PNL) a decis, marți, să amâne pentru data de 5 noiembrie organizarea mitingului pe care dorea să îl desfășoare sâmbătă, a anunțat vicepreședintele PNL Cezar Preda.

„Partidul Național Liberal, în Comisia de unificare, a decis ca acest miting care nu este încă aprobat în totalitate să nu se mai țină sâmbătă (…) și va organiza o acțiune în același mod la începutul lunii noiembrie. Noi am convenit să fie data de 5 noiembrie. (…) Nu știu dacă va rămâne exact data de 5, vom stabili în Biroul Permanent Național”, a spus Cezar Preda.

Gabriela Firea a anunțat, duminică, la RTV, că Partidul Național Liberal a solicitat autorizație pentru organizarea unui miting de susținere a Guvernului tehnocrat.

Potrivit primarului general al Capitalei, numărul participanților este estimat la 50.000 de persoane.

Gabriela Firea a respins şi acuzaţiile vicepreşedintelui PNL Ovidiu Raeţchi, care afirmase, în cursul zilei, că aceasta se poate face vinovată de abuz în serviciu, pentru că a prezentat public, duminică, solicitarea PNL pentru miting. „Ceea ce am spus duminică seara este că este foarte bine că românii află care este realitatea, şi anume că PNL susţine Guvernul tehnocrat şi o face şi într-o manifestare publică, la Piaţa Victoriei. Nu am făcut alte consideraţii”, a mai spus Firea. Primarul a precizat că nu este vorba despre un document secretizat şi că a avut o copie când a vorbit despre această cerere a PNL pentru miting.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.