NAZISTUL KLAUS WERNER JOHANNIS ORDONA CA MAJORITATEA PARLAMENTARA SI GUVERNAMENTALA SA RETRAGA ORDONANTELE DE GRATIERE ,AMNISTIE SI MODIFICARILE CODURILOR PENALE FACUTE PE „SESTACHE”DE GUVERNUL SAU SECURIST CIOLOS ,CAND CIPATII IDIOTI CA SI ACEST INDIVID,SLUGA LUI GEORGE SOROS, „CORUPTUL VARE UCIDE”,NU AU FACUT SCANDAL ,DAR FACE SCANDAL CAND GUVERNUL MAJORITAR PSD+ALDE PROMOVEAZA ORDONANTELE DE GRATIERE SI MODIFICA CELE 100 DE ARTICOLE INTRODUSE DE MINISTRESA MISA RALU PRUNA IN CODURILE PENALE!

20 ian.

Klaus Iohannis cere Guvernului retragerea ordonanţelor privind graţierea şi modificarea Codului penal.

Preşedintele afirmă că sunt ”suficiente argumente” care să determine executivul să le retragă.

„Proiectele de Ordonanţe de Urgenţă privind graţierea şi modificarea Codurilor penale sunt neavenite, inacceptabile şi par a fi făcute cu dedicaţie, o spun cele mai autorizate voci din Justiţie”, scrie Klaus Iohannis pe Facebook.

Şeful statului precizează că Parchetul General, DNA, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, DIICOT, asociaţiile magistraţilor şi organizaţii ale societăţii civile s-au pronunţat ferm împotriva modificării cadrului legislativ referitor la corupţie, abuz în serviciu şi integritate, ”în regim de urgenţă, fără analize obiective şi în condiţii de totală netransparenţă”.

”Sunt suficiente argumente care să determine Guvernul să retragă aceste Ordonanţe de Urgenţă”, susţine preşedintele Iohannis.

Klaus Iohannis a mers, miercuri, la şedinţa de Guvern, în care apăruseră informaţii că va fi adoptată o OUG privind graţierea. El a anunţat atunci că premierul Grindeanu l-a asigurat că graţierea şi modificarea codurilor penale nu se regăsesc pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei şi că nici nu vor fi ”băgate peste noapte” în nicio şedinţă, ci ”vor fi puse în transparenţă”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.