PROPAGANDA SOCANTA A LUI ERDOGAN!

27 feb.

Președintele Turciei, Recep Erdogan, i-a spus unei fetițe turce îmbrăcată în uniformă militară că dacă va fi „martirizată”, țara o va onora.

Într-o încercare de a mobiliza națiunea pentru război, liderul de la Ankara a invitat pe scenă o fetiță în uniformă militară și a asigurat copilul care plângea că ar primi onoruri de stat dacă ar fi omorâtă pe câmpul de luptă, relatează site-ul zamanromania.ro.

Episodul controversat a avut loc în timp ce Erdogan s-a adresat sâmbătă unui congres provincial al Partidului Justiției și Dezvoltării (AKP) aflat la guvernare în provincia Gaziantep.

Fetița îmbrăcată în uniformă militară, cu o beretă maronie purtată de Forțele Operaționale Speciale ale Turciei, i-a atras atenția președintelui. Liderul turc a invitat copilul să urce pe scenă lângă el. Fetița a început să lăcrimeze. „Fată, ce faci aici? Porți bereta maronie, iar beretele maronii nu plâng niciodată „, i-a spus președintele turc copilul într-o încercare aparentă de a o liniști.

„Are și drapelul turc în buzunar”, a spus apoi Erdogan publicului, îmbrățișând-o pe fata.

„Dacă este martirizată, vom pune un drapel pe ea, Așa să dea Dumnezeu”, a adăugat el. „Ea este pregătită pentru orice, nu-i așa?”

Fata, confuză, a răspuns doar: „Da”. Erdogan a sărutat-o pe fetiță pe frunte și a lăsat-o să plece.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.